Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
8.7.15 21:04

@efkart07 Ja mam teda mimco taky hlavičkou nahoru a zatim o cisari nemluvili. Pry je jeste casu dost. Asi co doktor, to jiny názor. Uvidis za ty 2 tydny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 21:19

Já ho ve 30tt měla hlavičkou dolu a ted ve 33tt se otočil hlavičkou nahoru. No uvidíme, stejně si udělá co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 21:53

@efkart07
To je divný.. vždyť se může kdykoli převrátit, někdy dokonce třeba hodinu před porodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 22:00

@efkart07 Taky si myslim, ze se muze lehce otocit. Pani co se mnou lezela, stacil jeden den lezeni na pravem boku a mela mimco hned ve spravne poloze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 22:05

@Janča91 @jijo já ležim jenom ted na pravém boku, protože když si lehnu na levý, tak mě začne mlátit :mrgreen: Já si myslim, že se otočí - uvidíme :)
@jijo a jak jsi dopadla na kontrole ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 22:18

@efkart07 Cas na to urcite mas ;) Ja byla dost prekvapena, jak to rychle u te pani zabralo. A to mela týden do termínu. U mne relativne ok. Stav se nezhorsil, ale budu ted kazdy tyden chodit na kontroly. Jen mi zas vyhrozuje nemocnici :( Tak uvidim.. Mam narizeno do 9.8. nerodit, tak uvidíme, jak to pujde splnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.7.15 09:01

@jijo tak to jo, to by se tam jinčí moc nehoil, to máš pravdu ;) a ta vlna bude krásně taploučká :) já viděla tenkrát jen jeden fusak, co se hodil jen do hluboké korby, a jiný jsem pak už ani nenašla, tak jsem šla do emitexu právě… :)

@Janča91 tak špatné to není brát ty vitaminy ;) alespon máš ty nejlepší :) a podzimní bych vzala, je taky nastavitelný, dole má šusták, abys pak nezašpinila případně od botiček a dá se rozložit na deku ;) takže kdybys ho nevyužila ted, tak ho využiješ třeba na jaře ;)
 http://im9.cz/…12ec6834.jpg

@efkart07 jej, tak snad se prcek ještě otočí ;) držím palce a to malé je určitě šikovné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
9.7.15 10:58

@efkart07 Řekla bych, že je ještě čas, aby se otočilo ;) jsem tedy ve 31. tt a prcek mi pořád v břiše pořád dělá kotrmelce na kontrolách byl vždycky hlavičkou nahoru… nevim proč tě straší hned císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.7.15 15:12

@junior007
Na ten jsem koukala, asi do něj půjdu.
@efkart07 @jijo @makalka09
Holky, dneska mám teda den. Byla jsem na kontrole v té onko-gynekologické poradně a jsem z toho nesvá :? Bral mi hned vzorek, který pošle na histologii, aby jsme nemuseli čekat až po šestinedělí, ale prý je to pořád stejný. Porodem to prý bud zmizí a nebo se to rozjede a zhorší :( ach jo. Tak jen doufám, že to zmizí.
No a potom jsem byla v té porodnici a září malujou :lol: Takže musim stihnout porodit do cca 10.9. (termín mám 4.9.) Tak snad se zadaří, nebo budu muset jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.7.15 21:54

@Janča91 A jak casto ti delaji kontrolni stery? Taky jsem zvedava, zda to porod vyresi a bude vse ok.. Urcite to stihnes ;-) ale dobre naplanovali zacatek malování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 08:40

@jijo
Každý půl roku chodím na cyto. V té poradně jsem teď byla podruhý, tam děla kolposkopii. Kdyby tak na to byl nějaký lék :? Ani nevíš, jak si vyčítám, že jsem tenkrát nešla na to očkování, dneska bych neváhala ani minutu :roll:
No s tim malovánim mě dostali :mrgreen: Ted jsem našla ještě jednu porodnici, je podobně daleko (cca 30min) a je nádherná, nově zrekonstruovaná, pokoje jak na hotelu, každý pokoj vlastní koupelnu se zázemím pro miminko. A prý si ji všichni vychvalují. Tak možná to zkusim tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.15 10:18

@Janča91 Tak zas jestli Ti rikali, ze to ockovani je k nicemu…Ale to cekani je neprijemne… :( Brala bych uz podzim, abych věděla co dal. Vse zle je k necemu dobre! Budeš mit třeba diky malovani vetsi luxus a pohodli! :) A kdyz je to stejne daleko, tak je to parada! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.7.15 10:58

@Janča91 Je to nepříjemné, ale doufám, že vše dobře dopadne ;) pokud to máš stejně daleko do obou porodnic, tak bych možná vsadila na jistotu a rovnou se domluvila v té druhé…

Mě teď začly trápit otoky nohou, který mam už když ráno vstanu :( mam nateklé i nárty, takže řadu bot ani neobuju, nebo to prostě tlačí… Nemáte s tím problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 11:35

@makalka09
ty jo, mě snad nenatekly ještě ani jednou. A nebo o tom nevím.. Prý pomáhá si sednout/lehnout a dát nohy nahoru, třeba podepřít polštářem. Jinak nevim, co by mohlo pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 11:36

Mě poslední dobou začínají brát záda, ale děsně, napravo - jako když bolí ledvina. Asi mimčo tam tlačí :( Ale někdy je to dost nepříjemný, ani nepomáhá jiná poloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí