Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
7.7.15 18:24

@jijo mě plavání taky hrozně chybí. Já chodila 3-4× týdně plavat před těhotenstvím a teď bych dala cokoliv alespoň za 3 tempa v bazenu :mrgreen: :lol: vždycky v září jezdíme k moři a letos místo toho budu rodit :mrgreen: :lol: teda doufám, že porodim už v srpnu, už mě pěkně štvou ty rány do močáku, to už vážně není roztomilé :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 19:31

Taky chci aby pršelo :mrgreen: Dneska se mi taky udělalo na zahradě zle, tak jsme radši jeli domu, asi z toho horka :? Pevně doufám, že se ve čtvrtek ochladí, jedu na vyšetření a pak se zapsat do porodnice, tak abych to nějak ustála.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 19:46

@Janča91 já jdu na kontrolu zítra :roll: tak snad vyjde předpověď a bude pršet :dance: vůbec se nedivim, že se ti udělalo zle, tohle je fakt hrůza děs počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 20:11

@efkart07
No ještě teď to rozdýchávám, přišlo to z ničeho nic. Kdybych aspon něco špatnýho snědla, fakt divný :?
Tak at dobře dopadneš! Kolikátý týden už jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 20:11

@efkart07 Tak ja ne tak casto, ale jsem velka milovnice vody :) Aspon mate zmenu a priste vyrazite ve trech ;) Taky by mi to nevadilo..Jsem uz unavena z toho, jak nic nemuzu a k tomu ty vedra..
@efkart07 Taky jdu zitra, tak snad se pocasi umoudri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 20:54

@Janča91 zítra začínám 33tt :) neuvěřitelně to letí. a ty?
@jijo příště ve třech určitě vyrazíme, ale nevim od kolika let je vhodný brát dítě k moři. myslim, že Orlík nebo Mácháč bude stačit, miluju stanování a v čechách se dá taky strávit krásná dovolená :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 21:04

@efkart07 S tim naprosto souhlasím!! Manzel se nemuze dockat az budeme poznavat CR ve třech :) Taky netusim, ale mam kamosku co chce vyrazit autem se sotva rocnim prckem :nevim: Zda se mi to docela brzy, ale kazdy ma na to jiny pohled…zavidim ti, že uz 33tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 21:31

@jijo já bych asi s takhle malým prckem nevyrazila k moři a ještě k tou autem. My vždycky jezdili busem, ale zrovna nedávno jsme se o tom bavili že nejlepší by to pak bylo letadlem. Ale s rodičovskou na to nenašetříme :mrgreen: :lol:
A jaký týden jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 21:43

@efkart07 Ja prave taky ne..loni jsme byli na nasi jedine spolecne dovolene u more a bylo mi v letadle vsech malych deti lito…bolela je ouska a cely let probrecely..ale urcite si to zas vynahradily u more ;) Ja more miluji, ale s prckem to spis vidim na CR a SR. Je tady plno krásných mist, ktere nás lákají! Zitra zacinam 31tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 21:44

@efkart07
no letí to šíleně, já jsem 31+4. Už jsi byla sepsat porodopis? Pořád nevim co všechno po mě budou chtít vědět :? Zatim si jen píšu na co všechno se chci zeptat :mrgreen: abych nezapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 22:43

@jijo jojojo, tak to na to máme stejný názor :) :) nejdřív čechy a potom moře :lol:

@Janča91 nevím teda co je porodopis, ale v porodnici jsem byla už někdy ve 20tt sepsat anamnézu, dali mi razítko do průkazky, info o porodnici a od 35tt tam budu chodit na monitory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 06:23

@efkart07 Prave…Nezname vlastni zem poradne, tak to chceme napravit.

@Janča91 Ty uz jsi byla sepsat porodobis? Jsem myslela, ze se to dela az nekdy pred porodem.. Mne teda nikdo o nem nic nerikal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 06:52

@efkart07
No to bude asi ono. Musíš se v porodnici zapsat, vyplní se ta anamnéza. Ale stejně když tě pak přijímají, tak se prý na všechno ptají znovu, takže je to vlastně k ničemu :mrgreen:

@jijo
Každá porodnice to má jinak. V našem městě to je po 34tt a tam, kde budu rodit po 32tt. Rovnou se můžeš objednat i na předporodní kurz.
Myslim, že v Praze to chtějí třeba už ve 20tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 10:02

@Janča91 Aha, tak snad by mi moje doktorka rekla. Navic tady je jen jedna porodnice, tak to asi neni potreba resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 10:13

@Janča91 noooo, tak to je ono :mrgreen: já rodim v praze a tady se musíme registrovat do porodnice ve 14tt a kolem 20tt se chodí sepisovat ty papíry atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí