Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo mě plavání taky hrozně chybí. Já chodila 3-4× týdně plavat před těhotenstvím a teď bych dala cokoliv alespoň za 3 tempa v bazenu
vždycky v září jezdíme k moři a letos místo toho budu rodit
teda doufám, že porodim už v srpnu, už mě pěkně štvou ty rány do močáku, to už vážně není roztomilé
![]()
Taky chci aby pršelo
Dneska se mi taky udělalo na zahradě zle, tak jsme radši jeli domu, asi z toho horka
Pevně doufám, že se ve čtvrtek ochladí, jedu na vyšetření a pak se zapsat do porodnice, tak abych to nějak ustála.. ![]()
@Janča91 já jdu na kontrolu zítra
tak snad vyjde předpověď a bude pršet
vůbec se nedivim, že se ti udělalo zle, tohle je fakt hrůza děs počasí
@efkart07
No ještě teď to rozdýchávám, přišlo to z ničeho nic. Kdybych aspon něco špatnýho snědla, fakt divný ![]()
Tak at dobře dopadneš! Kolikátý týden už jsi?
@efkart07 Tak ja ne tak casto, ale jsem velka milovnice vody
Aspon mate zmenu a priste vyrazite ve trech
Taky by mi to nevadilo..Jsem uz unavena z toho, jak nic nemuzu a k tomu ty vedra..
@efkart07 Taky jdu zitra, tak snad se pocasi umoudri ![]()
@Janča91 zítra začínám 33tt
neuvěřitelně to letí. a ty?
@jijo příště ve třech určitě vyrazíme, ale nevim od kolika let je vhodný brát dítě k moři. myslim, že Orlík nebo Mácháč bude stačit, miluju stanování a v čechách se dá taky strávit krásná dovolená
![]()
@efkart07 S tim naprosto souhlasím!! Manzel se nemuze dockat az budeme poznavat CR ve třech
Taky netusim, ale mam kamosku co chce vyrazit autem se sotva rocnim prckem
Zda se mi to docela brzy, ale kazdy ma na to jiny pohled…zavidim ti, že uz 33tt…
@jijo já bych asi s takhle malým prckem nevyrazila k moři a ještě k tou autem. My vždycky jezdili busem, ale zrovna nedávno jsme se o tom bavili že nejlepší by to pak bylo letadlem. Ale s rodičovskou na to nenašetříme
![]()
A jaký týden jsi ty?
@efkart07 Ja prave taky ne..loni jsme byli na nasi jedine spolecne dovolene u more a bylo mi v letadle vsech malych deti lito…bolela je ouska a cely let probrecely..ale urcite si to zas vynahradily u more
Ja more miluji, ale s prckem to spis vidim na CR a SR. Je tady plno krásných mist, ktere nás lákají! Zitra zacinam 31tt.
@efkart07
no letí to šíleně, já jsem 31+4. Už jsi byla sepsat porodopis? Pořád nevim co všechno po mě budou chtít vědět
Zatim si jen píšu na co všechno se chci zeptat
abych nezapomněla
@jijo jojojo, tak to na to máme stejný názor
nejdřív čechy a potom moře ![]()
@Janča91 nevím teda co je porodopis, ale v porodnici jsem byla už někdy ve 20tt sepsat anamnézu, dali mi razítko do průkazky, info o porodnici a od 35tt tam budu chodit na monitory
@efkart07 Prave…Nezname vlastni zem poradne, tak to chceme napravit.
@Janča91 Ty uz jsi byla sepsat porodobis? Jsem myslela, ze se to dela az nekdy pred porodem.. Mne teda nikdo o nem nic nerikal..
@efkart07
No to bude asi ono. Musíš se v porodnici zapsat, vyplní se ta anamnéza. Ale stejně když tě pak přijímají, tak se prý na všechno ptají znovu, takže je to vlastně k ničemu ![]()
@jijo
Každá porodnice to má jinak. V našem městě to je po 34tt a tam, kde budu rodit po 32tt. Rovnou se můžeš objednat i na předporodní kurz.
Myslim, že v Praze to chtějí třeba už ve 20tt..
@Janča91 Aha, tak snad by mi moje doktorka rekla. Navic tady je jen jedna porodnice, tak to asi neni potreba resit.
@Janča91 noooo, tak to je ono
já rodim v praze a tady se musíme registrovat do porodnice ve 14tt a kolem 20tt se chodí sepisovat ty papíry atd…