Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo no tak to gratuluji, to je ta lepší varianta
a určitě něco seženu, jen je to trošku těžší hledání ![]()
@junior007 Já mám taky E a dneska mi jí byl můj chlap vyzvednout, páč sem jí měla objednanou a ještě o číslo větší na obvodu - a NENÍ mi
a to sem na ní čekala takovou dobu
takže vrátit a objednat novou
![]()
@makalka09 Taky me manzel skadli, ale furt nosim stejne pradlo, takze zadna zmena nenastala
Prave, jak jsem byla posledne v nemocnici, mely tam maminky prevazne tyto kosile. Takze to nema cenu resit
Bylo by to fajn, vedet, jaka velikost nam bude. Ja asi zkusim tu co nosim bezne…Pri nejhorsim ji vymenim ci vratim…
@junior007 Tak jeste neni vsem dnum konec
Kamoska mela stejny problem a pak sehnala v Lidlu.
@efkart07 Tak to je pech
a jakou jsi objednavala?
@efkart07 ojééé… :/ ale tak ještě je čas a snad už ta větší bude pěkně sedět
ale velikost je to bláznivá… tiše doufám, že už po porodu moc neporostou. Hold mi ten nahoře nadělil méně do bříška a více do prsou ![]()
@jijo no však právě, je čas…a asi urobím to samé, nechám velikost, co mám teď a pak se případně dokoupí. Jj, Lidl je dobrý na nákup pro těhule
nicméně, hlavně aby jsme tu všechny odkojili ![]()
@jijo já jsem si objednala tuhletu http://www.lechaton.cz/…_P14609.html
a jsem pěkně naštvaná že mi neni ![]()
@junior007 já myslim, že po porodu se ještě zvětší a budou z toho balony
nejhorší je, že v týhle velikosti se nedá normálně za pár korun sehnat prádlo. Já teda s tim mam hodně problém, takže mě pak podprdy stojí ranec peněz
natož těhotenská podprda…
@efkart07 jj, je to peklo sehnat na tyhle, jak říkáš balony, sehnat prádlo
ale cos vybrala je moc pěkná, hold za pár dní přijde ta větší a bude sedět, kor ty velikosti, takový rozsah
držím paklce, aby byla
no já jdu mé sestře těsně před termínem na svatbu, tak ani nevím, jak na tom budou prsa, natož bříško…a babo raď, co si mám pořídit na sebe ![]()
@efkart07 Ale vypada moc hezky
Ale hlavni je, ze mas cas to jeste vymenit.
@junior007 Ja si tam ted koupila bile saty na foceni..za ty prachy
A kamoska prave tu kojici podprdu (a to ma min E) a je s ni moc spokojena. Pry je moc pohodlna.
@junior007 @jijo čas vyměnit jí je, to jo, ale z podprsenek co mám, už je mi jen jedna
a ta mě začíná řezat
a to jsem ve 32tt a přibrala jsem celkem 6kg, tak mi ta kila vlezla asi do prsou
![]()
@efkart07 takže rostou neústupným tempem? potvory… jinak to máme podobné, taky se mě opravdu vše vráží do prsou
nebo zkus, já mám na doma jen takové ty jakoby sportovní ah bra a jsem spokojená. nic netlačí, nemačká. ale je pravda, že na ven se mi to nechce…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@jijo mrknu na to
no ale přecijen se trošku bojím té budoucí velikosti. možná to nechám na poslední chvíli a půjdu do půjčovny… jen abych nestrávila sestry svatbu na sále
![]()
@makalka09 @jijo @junior007
Já mám z těch podprsenek taky trauma
Mám vybrané v HM a Lindexu (mají uplně stejné) ale dvě vyjdou na 699,–
Tak pořád čekám, až je zlevní, ale asi se nedočkám
. Jsou to teda takové sportovní, chci je do porodnice, na doma a na spaní. Jinak vyztuženou si budu kupovat až po porodu (prý se prsa ještě zvětší) Ale fakt se teda netěšim na lítání po obchodech s tak malym mimčem ![]()
@Janča91 viď
ale za dvě to vůbec není špatná cena, musím tu zkusit též omrknout, ale u nás najít obchoďák, kde něco takového prodávají je takový malý porod
ale tak už na to budu mít snad i více času…
a s tak malým mimčem to bude snad v pohodě, vždyt bude nejdřív pořád spát ![]()
@junior007
Jako neni ta cena uplně hrozná, ale za to, že je to fakt taková sportovní nevim no.. za 300,– si běžně kupuju vyztuženou normální podprsenku v New Yorkru
Takže mi ta cena na to jak vypadá přijde vysoká. Ale je fakt, že je strašně pohodlná ![]()
My tu teda máme obchodních center dost, ale skoro žádný těhotenský
Ted nám navíc v HM zrušili těhotenský oddělení (kde už tak měli prd) Takže pro to musim jezdit do vzdálenějšího města ![]()
Už jsem přemýšlela, že začnu podnikat a udělám obchod s těhotenskym oblečením
protože toho je fakt nedostatek
@junior007
Tak ti nevim, jestli malá má ráda meloun, nebo ne. Vždycky když ho jim, tak mě začne kopat
Se jí pak musim zeptat ![]()