Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
3.7.15 19:00

@jijo no tak to gratuluji, to je ta lepší varianta :) a určitě něco seženu, jen je to trošku těžší hledání :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.7.15 19:54

@junior007 Já mám taky E a dneska mi jí byl můj chlap vyzvednout, páč sem jí měla objednanou a ještě o číslo větší na obvodu - a NENÍ mi :zed: :zed: :zed: :zed: a to sem na ní čekala takovou dobu :zed: :zed: :zed: :zed: takže vrátit a objednat novou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 20:06

@makalka09 Taky me manzel skadli, ale furt nosim stejne pradlo, takze zadna zmena nenastala :) Prave, jak jsem byla posledne v nemocnici, mely tam maminky prevazne tyto kosile. Takze to nema cenu resit ;) Bylo by to fajn, vedet, jaka velikost nam bude. Ja asi zkusim tu co nosim bezne…Pri nejhorsim ji vymenim ci vratim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 20:08

@junior007 Tak jeste neni vsem dnum konec :lol: Kamoska mela stejny problem a pak sehnala v Lidlu.
@efkart07 Tak to je pech :-( a jakou jsi objednavala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 20:15

@efkart07 ojééé… :/ ale tak ještě je čas a snad už ta větší bude pěkně sedět ;) ale velikost je to bláznivá… tiše doufám, že už po porodu moc neporostou. Hold mi ten nahoře nadělil méně do bříška a více do prsou :D

@jijo no však právě, je čas…a asi urobím to samé, nechám velikost, co mám teď a pak se případně dokoupí. Jj, Lidl je dobrý na nákup pro těhule :) nicméně, hlavně aby jsme tu všechny odkojili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.7.15 20:16

@jijo já jsem si objednala tuhletu http://www.lechaton.cz/…_P14609.html
a jsem pěkně naštvaná že mi neni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.7.15 20:19

@junior007 já myslim, že po porodu se ještě zvětší a budou z toho balony :lol: nejhorší je, že v týhle velikosti se nedá normálně za pár korun sehnat prádlo. Já teda s tim mam hodně problém, takže mě pak podprdy stojí ranec peněz :roll: natož těhotenská podprda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 20:25

@efkart07 jj, je to peklo sehnat na tyhle, jak říkáš balony, sehnat prádlo :roll: ale cos vybrala je moc pěkná, hold za pár dní přijde ta větší a bude sedět, kor ty velikosti, takový rozsah :pankac: držím paklce, aby byla ;) no já jdu mé sestře těsně před termínem na svatbu, tak ani nevím, jak na tom budou prsa, natož bříško…a babo raď, co si mám pořídit na sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 20:27

@efkart07 Ale vypada moc hezky :palec: Ale hlavni je, ze mas cas to jeste vymenit.
@junior007 Ja si tam ted koupila bile saty na foceni..za ty prachy :) A kamoska prave tu kojici podprdu (a to ma min E) a je s ni moc spokojena. Pry je moc pohodlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.7.15 20:30

@junior007 @jijo čas vyměnit jí je, to jo, ale z podprsenek co mám, už je mi jen jedna :lol: a ta mě začíná řezat :lol: a to jsem ve 32tt a přibrala jsem celkem 6kg, tak mi ta kila vlezla asi do prsou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 20:47

@efkart07 takže rostou neústupným tempem? potvory… jinak to máme podobné, taky se mě opravdu vše vráží do prsou :D nebo zkus, já mám na doma jen takové ty jakoby sportovní ah bra a jsem spokojená. nic netlačí, nemačká. ale je pravda, že na ven se mi to nechce…
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

@jijo mrknu na to ;) no ale přecijen se trošku bojím té budoucí velikosti. možná to nechám na poslední chvíli a půjdu do půjčovny… jen abych nestrávila sestry svatbu na sále :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 08:50

@makalka09 @jijo @junior007
Já mám z těch podprsenek taky trauma :-D Mám vybrané v HM a Lindexu (mají uplně stejné) ale dvě vyjdou na 699,– :? Tak pořád čekám, až je zlevní, ale asi se nedočkám :mrgreen:. Jsou to teda takové sportovní, chci je do porodnice, na doma a na spaní. Jinak vyztuženou si budu kupovat až po porodu (prý se prsa ještě zvětší) Ale fakt se teda netěšim na lítání po obchodech s tak malym mimčem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 09:54

@Janča91 viď :D ale za dvě to vůbec není špatná cena, musím tu zkusit též omrknout, ale u nás najít obchoďák, kde něco takového prodávají je takový malý porod :D ale tak už na to budu mít snad i více času… :) a s tak malým mimčem to bude snad v pohodě, vždyt bude nejdřív pořád spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 10:23

@junior007
Jako neni ta cena uplně hrozná, ale za to, že je to fakt taková sportovní nevim no.. za 300,– si běžně kupuju vyztuženou normální podprsenku v New Yorkru :mrgreen: Takže mi ta cena na to jak vypadá přijde vysoká. Ale je fakt, že je strašně pohodlná :)
My tu teda máme obchodních center dost, ale skoro žádný těhotenský :? Ted nám navíc v HM zrušili těhotenský oddělení (kde už tak měli prd) Takže pro to musim jezdit do vzdálenějšího města :?
Už jsem přemýšlela, že začnu podnikat a udělám obchod s těhotenskym oblečením :lol: :lol: protože toho je fakt nedostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 10:25

@junior007
Tak ti nevim, jestli malá má ráda meloun, nebo ne. Vždycky když ho jim, tak mě začne kopat :lol: :lol: Se jí pak musim zeptat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí