Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
4.7.15 10:29

@Janča91 to jo :) ale tak ve své podstatě to stačí, jak jsem četla, maminy je nosí alespon na spaní a na tu dlouhou dobu to půjde i na spaní za ty peníze… :) já vše spíš pořizuju přes internet zatím, poněvadž tady opravdu kde nic tu nic, ale to HM zkusím, zda budou něco mít :)
Joo, ono by to špatné nebylo pořídit si nějaký malý obchůdek :lol:
To teda třeba i chutná :D též mám připravenou otázku, zda se maličké na festivalu tak moc líbila jedna (né zrovna dobrá :lol: ) kapela, nebo se jí naopak tak moc nelíbila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 10:35

@junior007
:lol: kdyby v tom kopání dělala aspoň nějaký rozdíly, co se jí líbí a co ne :mrgreen:
Byla jsem před 3 týdny na koncertě a taky nevim, jestli se jí to líbilo :mrgreen:
Akorát mě teda štve, že posledních pár dní mi po ránu není vůbec dobře :? přitom jsem na nevolnosti vůbec netrpěla, tak snad mi to teď nechce vynahradit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 10:54

@Janča91 že? :D alespoň je vidět, že reagujou na podněty :D já těch koncertů absolvovala víc, ale zrovna tuten prokopala téměř celý… :D ajej…snad ne, snad to bude jen teď z toho vedra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.7.15 11:09

@Janča91 @junior007 mě teď prcek už třetí den kope do močáku. když sedím, tak to ještě jde, ale když zrovna stojím a nakopne mě, tak to jdu do předklonu a rozdýchávám to. nehledě na to, že pořád lítám na záchod, protože kvůli jeho kopancům už nepoznám kdy se mi chce a kdy ne :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.7.15 11:10

Máte nějaký typ, co dělat v tomhle vedru doma? ven se neodvažuju jít a pekelně se nudim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 11:11

@efkart07 :lol: jj, a tohle mám taky v práci občas, tak si odběhnu od lidí, sednu na wc a nic… :lol: jsou to šikulky malé :D a já se chystám v tomhle vedru na chatu, tak doufám, že to tam přežiju. ono to začíná být peklo i v tom bytě… a přijde mi že nejde dělat téměř nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.7.15 11:18

@junior007 přesně… a nic… :mrgreen: :lol: chichichi, to je fakt vtipný :D :lol: já kdybych nebyla na neschopence, tak taky nedřepim v bytě (nedá se tu už skoro dýchat) a byla bych u našich, v baráčku na zahradě v přírodě, jééé a takhle musím trčet ve městě :( nonstop už 4 měsíce. doufám, že mi příští týden už dr napíše mateřskou, skončí mi vycházky a já konečně odjedu z města pryč :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 11:32

@efkart07 to už napíše, vždyt to bude už tak těch 8 týdnů předem, ne? ;) držím palce a pak honem tradá pryč z města :kytka: já už mám konečně volno i z práce - tedy..jdu již jen příští pátek a pak dovča v návaznosti hned mateřská… tak snad se ani mě nic nepokazí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.7.15 11:35

@junior007 to už bude 7 týdnů, tak jí ukecam :mrgreen: to máš teda pohodičku a pak zase až za 3 roky do práce :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 11:39

@efkart07
No :mrgreen: včera jsem byla v bazénu a potřebovala jsem na záchod, tak jsem vylezla a celou cestu jsem se modlila, aby mě do toho močáku nekopla, protože to bych fakt neudržela :mrgreen: Sem tam mě tam taky kopne, ale naštěstí ne moc často. Ale dneska jsem měla příííšernou noc! Usnula jsem asi v půl 1 nachvilku a pak zas oči jak baterky a v 6 budíček :( Takže jsem naspala možná 3 hodiny a do toho jsem co 10 min lítala na záchod. To bylo o nervy :?

Co dělat doma, to asi neporadim :( ted jsem teda uvařila a ležim pod větrákem :mrgreen: Ale jinak trávim dny na zahradě.
Leda lehnout, moc se nehýbat abys nepadla vedrem, pustit film. Nebo sehnat nějakou návštěvu co tě povzbudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 11:40

@efkart07 no tak to jo, tak to napíše s přehledem ;) mě ji vnucovali už 8 před… :D jj, pohodička.. a třeba by to mohlo vyjít i na déle než 3 roky… když mě maličká moc neutahá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 11:40

@efkart07
To se divím, že ti to nenapsali o těch 8 týdnů.. Když jsi na rizikovym, tak ti můžou napsat 8 týdnů. Tak to je zkus kdyžtak přemluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.7.15 11:50

@junior007 @Janča91 holky vy se tak máte, že můžete jít kam chcete a vylézt i na zahradu :potlesk: já na každé kontrole dr přemlouvala at mě pustí do práce a s ní to ani nehnulo. tak jsem chtěla už minulý týden aby mi to napsala, ale sestra tam za sebe měla záskok a ta to neuměla vyplnit, tak mi řekla ať si přijdu příští týden. a to jdu stejně na kontrolu, tak bez papírů na mateřskou se odtamtud nehnu :mrgreen: :lol: už chci mít zase ten pocit, že nejsem řízená, ale že klidně si ráno můžu dojít koupit rohlík ke snídani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 11:55

@efkart07 no to se ti nedivím, já pak budu chodit taky na rady, co doma dělat. za 12 let, co pracuji, tak jsem neměla ani pořádnou dovolenou, tak nevím co se vlastně doma dělá, když má člověk volno :D to už můžeš odpočítávat, těch pár dní či hodin už to půjde jako nic a pak už konečně taky jen užívání :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 11:56

@efkart07
U nás je ted taky sestra na záskok a doufám, že jen na záskok. Nic neví, je mi protivná a nic s ní nemůžu řešit :? Tak doufám, že příště tam zas bude ta, co tam patří :mrgreen:
Já to tak super zas nemám. Já bych zas pracovat mohla, chtěla, ale nemám kde :lol: Protože když mi skončila smlouva, tak jsem zjistila, že jsem těhotná. No a těhotnou nikde nechtějí :? Navíc jsou všichni v práci, takže taky celý dny trčím doma. Ale chápu, že to musí být hrozný nemoct vylézt z bytu, ale ted už to vydržíš :) Už to bude jen chvilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí