Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 @Janča91 jo už to nějak všechny doklepeme. uplně se vidím za 2 měsíce, jak jsem celá běsná, nevyspalá unavená a budu šťastná když budu mít chvilku klid pro sebe ![]()
Holky vy mi davate
Jsou to uplna muka cist si, jak jste ja zahrade ci u bazenu…ale preji vam to
Navic uz jen 2 mesice a skonci mi tohle valeni
Me ted dela zabavu Wimbledon. Jinak je to des, vymyslet zabavu v byte…Ale začínám nakupovat vybavicku, tak aspon tohle ![]()
@efkart07 @jijo jo holky, za dva měsíce to bude jiná
pak si budeme psát, co že jsme vlastně vůbec za ten den stihli a zjistíme, že téměř nic
uteče to jako voda, holky ![]()
Holky to je hrozný horko. ať už se ochladí
jsem každou chvilku ve sprše a prckovi se to asi líbí. vždycky se potom uklidní a nemrská se ![]()
@efkart07 Mam to stejne…Strasny parak
snad brzy aspon zaprsi, aby se trochu procistil vzduch.. Sprcha je ted muj nejvetsi kamos ![]()
@efkart07 @jijo
Je to hrozný, doma jsem pod větrákem a venku nevylezu z bazénu, jinak bych padla. Ale včera jsem se připálila
tak se mi dneska na sluníčko ani moc nechce
Ale mohlo by se víc ochladit, potřebovala bych na nákup a v tom horku se FAKT nechce ![]()
@Janča91 Tak ja se musim parit v byte..
ale dneska bych potrebovala zajit do drogerky, tak snad me to vedro neznici. Nastesti nakupy obstarava manzel
Ale uz se nemuzu dockat az si zaplavu. Snad to po porodu nebude trvat dlouho nez mi to doktorka povoli ![]()
@jijo
No myslim, že až po šestinedělí
Obzvlášť, když budeš dlouho krvácet. Na to se fakt netěšim ![]()
@Janča91 Tak šestinedělí je nic proti 8 měsícům
No to uvidime…
@jijo
to seš ale jen 8 měsíců doma. Šestinedělí je podle mě horší, hojíš se, krvácíš, nic nemůžeš
Ale taky jak u koho.
Já taky chcípu vedrem v bytě
Je hrozně… Ráno jsem byla v práci, ale musela jsem jít domů, omdlívala jsem tam, teď tu jen ležím a odpčívám, nebaví mě to, ale jedině tak je mi dobře… ![]()
Já teď měla super nápad vyprat plenky. Z pračky samozřejmě na vyvářku sálalo horko
Ted jsem to horký věšela a ještě mě pak čeká žehlení, ale to asi udělám brzy ráno, než bude takový horko. Ale aspon to rychle uschne ![]()
No pařáky hrozný, byla jsem na víkend u našich, kde mam pokoj přímo pod střechou… Libovka
takže jsem akorát celý dny proležela… Dneska jsem naštěstí utekla do práce
Večer už se to má ale zchladit ![]()
V noci mají přijít bouřky, tak si zítra konče ulevíme
já byla venku naposledy v pátek (a to jsem málem sebou sekla, jak se mi udělalo zle), takže se vůbec neodvažuju vyjít ven.
@jijo s tím plaváním po porodu nevim, nevim. Já když musela jít loni na revizi dělohy, tak potom se musí dodržet šestinedělí a to bylo šílený. šla jsem do bazénu cca po 4 měsících. Než jsem se srovnala, a tělo začalo zase normálně fungovat, tak u mě to trvalo hodně dlouho
@efkart07 Taky se tesim na noc, kdy maji prijit bouřky
Ja byla jen v neděli vecer chvilku venku a dneska jsem vyrazila pro nanuky a do drogerky. Jinak se neodvazuji. Je tam opravdu hrozne. Mne spis slo o to, ze šestinedělí je kratsi nez 8 mesicu, ktere mam za sebou ted
Bych nikdy neverila, jak mi plavani bude chybet…A ted v tech vedrech je to uplne na nic… ![]()
@makalka09 Uz aby to bylo ![]()