Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
4.7.15 12:43

@junior007 @Janča91 jo už to nějak všechny doklepeme. uplně se vidím za 2 měsíce, jak jsem celá běsná, nevyspalá unavená a budu šťastná když budu mít chvilku klid pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.7.15 13:10

Holky vy mi davate :( Jsou to uplna muka cist si, jak jste ja zahrade ci u bazenu…ale preji vam to :kytka: Navic uz jen 2 mesice a skonci mi tohle valeni :D Me ted dela zabavu Wimbledon. Jinak je to des, vymyslet zabavu v byte…Ale začínám nakupovat vybavicku, tak aspon tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.7.15 13:16

@efkart07 @jijo jo holky, za dva měsíce to bude jiná :) pak si budeme psát, co že jsme vlastně vůbec za ten den stihli a zjistíme, že téměř nic :D uteče to jako voda, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 11:18

Holky to je hrozný horko. ať už se ochladí :,( :( jsem každou chvilku ve sprše a prckovi se to asi líbí. vždycky se potom uklidní a nemrská se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 11:36

@efkart07 Mam to stejne…Strasny parak :( snad brzy aspon zaprsi, aby se trochu procistil vzduch.. Sprcha je ted muj nejvetsi kamos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 11:52

@efkart07 @jijo
Je to hrozný, doma jsem pod větrákem a venku nevylezu z bazénu, jinak bych padla. Ale včera jsem se připálila :( tak se mi dneska na sluníčko ani moc nechce :? Ale mohlo by se víc ochladit, potřebovala bych na nákup a v tom horku se FAKT nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 12:29

@Janča91 Tak ja se musim parit v byte.. :( ale dneska bych potrebovala zajit do drogerky, tak snad me to vedro neznici. Nastesti nakupy obstarava manzel :) Ale uz se nemuzu dockat az si zaplavu. Snad to po porodu nebude trvat dlouho nez mi to doktorka povoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 12:36

@jijo
No myslim, že až po šestinedělí :? Obzvlášť, když budeš dlouho krvácet. Na to se fakt netěšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 13:09

@Janča91 Tak šestinedělí je nic proti 8 měsícům :) No to uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 13:24

@jijo
to seš ale jen 8 měsíců doma. Šestinedělí je podle mě horší, hojíš se, krvácíš, nic nemůžeš :mrgreen: Ale taky jak u koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
7.7.15 13:25

Já taky chcípu vedrem v bytě ;) Je hrozně… Ráno jsem byla v práci, ale musela jsem jít domů, omdlívala jsem tam, teď tu jen ležím a odpčívám, nebaví mě to, ale jedině tak je mi dobře… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.15 13:49

Já teď měla super nápad vyprat plenky. Z pračky samozřejmě na vyvářku sálalo horko :mrgreen: Ted jsem to horký věšela a ještě mě pak čeká žehlení, ale to asi udělám brzy ráno, než bude takový horko. Ale aspon to rychle uschne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.7.15 14:33

No pařáky hrozný, byla jsem na víkend u našich, kde mam pokoj přímo pod střechou… Libovka :palec: :zed: takže jsem akorát celý dny proležela… Dneska jsem naštěstí utekla do práce :dance: Večer už se to má ale zchladit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.7.15 16:15

V noci mají přijít bouřky, tak si zítra konče ulevíme :) já byla venku naposledy v pátek (a to jsem málem sebou sekla, jak se mi udělalo zle), takže se vůbec neodvažuju vyjít ven.
@jijo s tím plaváním po porodu nevim, nevim. Já když musela jít loni na revizi dělohy, tak potom se musí dodržet šestinedělí a to bylo šílený. šla jsem do bazénu cca po 4 měsících. Než jsem se srovnala, a tělo začalo zase normálně fungovat, tak u mě to trvalo hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.7.15 18:03

@efkart07 Taky se tesim na noc, kdy maji prijit bouřky :) Ja byla jen v neděli vecer chvilku venku a dneska jsem vyrazila pro nanuky a do drogerky. Jinak se neodvazuji. Je tam opravdu hrozne. Mne spis slo o to, ze šestinedělí je kratsi nez 8 mesicu, ktere mam za sebou ted :) Bych nikdy neverila, jak mi plavani bude chybet…A ted v tech vedrech je to uplne na nic… :,(
@makalka09 Uz aby to bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital