Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
10.7.15 11:49

@makalka09 mě to teď taky trápilo. Koupila jsem si mořskou sůl do vody a několikrát denně ve škopku čvachtala nohy a pak s nima nahoru. a úplně mi to zmizelo :) ono to dělá i to počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.7.15 12:04

@Janča91 to mi pomáhalo jenom v těch vedrech, kdy mi natýkaly jenom kotníky, ale teď mam právsě i nárty a to permanentně celý den… Asi se stavim pro podkolenky, až půjdu z práce :| ty záda jsou teda pech, chytly mě jednou, stejně jak říkáš a to bylo hrozný… Mně pomohlo jen se z toho vyspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 12:31

@makalka09
Mě to včera chytlo už přítelovo rodičů, tak se mi podařilo se skřípnout do jedný polohy, kdy jsem to necítila, ale jak jsem pak vstala, tak to začlo zas, i v autě jsem trpěla.
No začíná to být kruté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.7.15 12:33

@Janča 91 @efkart07

Začíná to být opravdu kruté :lol: začínám se těšit na podzim čím dál víc :lol: tu sůl asi vyzkouším, děkuju za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 12:35

@makalka09 @efkart07
Nechali jste si dělat těhotenské fotky? Já se zrovna domlouvám s fotografem, ale mám z toho trochu strach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.15 12:42

@Janča91 My to zatim zkouseli sami…nerada se fotim, tak nevim, jestli bych fotografa prezila :-) Chceme nafotit par fotek az mi povoli doktori vstat z postele :) Snad se nam to povede.. Ale mimco bych si pak nechala nafotit odbornikem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 12:46

@jijo
No já právě čím dál víc začínám být nefotogenická :lol: A chtěla jsem spíš fotografku - vzhledem k fotkám nahoře bez a tak, ale nakonec jsme vybrali fotografa. Takže jsem z toho nervozní, jak to bude probíhat a tak. Taky jsem myslela, že to nafotíme sami, ale myslim si, že bysme tak hezký fotky nezvládli.. Jinak mimčo chci potom taky, do toho jsem ochotná investovat i víc peněz než do těch těhotenských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.7.15 13:09

@Janča91 já do toho teda nejdu, ale přítel chce. Pořád mě chce fotit nahatou a akorát mě tim vždycky naštve. Prý se mu ten obrovskej pupek líbí a chce mít památku, ale já odolávám :mrgreen: :lol: Fotografa pro miminko už máme domluvenýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 13:26

@efkart07
:lol: Nedivím se, my koupili nový foťák, tak je přítel taky aktivní, ale když ty fotky pak vidim, tak se děsim :mrgreen: vypadám na nich jak velryba :lol: Takže potřebuju asi profesionála, který to trochu upraví :lol:
Pro miminko ještě vybraného nemám.. Fotografů je tu spousta, ale pořád to není to co bych chtěla, např. mají všechny fotky stejný a to se mi nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 13:47

Holky, vybírali jste už lahvičky se savičkama? Pořád nemůžu nic vybrat.. koukala jsem na heurece na hodnocení, i jak vybrat lahvičky, ale prostě pořád nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.15 14:43

@Janča91 @efkart07 My mame s manzelem na vice odhalene fotky sstejny nazor-prilis se nam to nelibi. Takze vse fotime v obleceni :) Taky jsme porizovali fotakmkvuli tomu…A jak jste si ho domlouvali takhle dopředu? Jako +/- okolo terminu? Na to nemam odvahu vzhledem k tomu, ze me strasi doktorka, ze budu rodit driv…
Tak na tohle jsem jeste vubec nekoukala :( Zatim nemam doma ani zakladni potreby, pac v sambaby nekolik veci nemají (i kdyz v eshopu jsou dostupne) a kdyz jsem pani napsala at posle objednávku nekompletni, ze si zbytek sezenu jinde, tak mi neodpovida… :? Uz z toho zacinam byt nervozni, jelikoz mam doma jen autosedacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 14:53

@jijo
No my taky fotili v oblečení, ale i tak jsem jak velryba :lol:
Já se s jednou fotografkou domlouvala a ta mi řekla, že až se malá narodí, tak at zavolám a domluvíme se. Ale nevim jestli to tak mají všichni.
Já ty lahvičky právě kupovat nechtěla zatim, ale bojim se, že třeba nebudu moct kojit a pak kde to budu shánět..
Tak to se ti nedivím, že jsi nervozní, mě zbývá posledních pár věcí a jsem nervozní, aby jsme to stihli. O víkendu už budem stavět postýlku, hrozně se těšim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.15 15:04

@Janča91 Tak to ja mam taky pocit..Strasne rychle mi ted narostlo bricho :-( a je to nezvyk, kdyz do 29tt nic nešlo poznat. Ale par fotek by vyslo, kdybych si nezapomnela ustrihnout vnitrni stitek na triku! Tim, ze je bile, tak vsude prosvítá :lol: Uz aspon víme, na co si dat pozor :lol: Tak to je hodna fotografka! Ja to asi necham az po porodu. Ja si nepripoustim, ze bych nekojila. Ale kdyby, tak snad v nemocnici neco maji a manzel by musel rychle neco koupit. My mame postylku v reklamaci. Snad splni lhutu 30 dni (i tak to vychazi na konec cervence). Vybavicku do postylky mam objednanou, ale stale se neozyvaji :( Asi mi to delaji naschval. A co ti vsechno jeste chybi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 15:14

@jijo
No já to právě nechci shánět narychlo, abych pak nekoupila kšunt. Taky si to moc nepřipouštim, ale stát se to může :? Co máte s postýlkou? Taky doufám, že bude v pořádku, fakt by se mi to ted nechtělo někam posílat.
Mě chybí ten fusak, deka do kočárku, lahvičky a odsávačka. Odsávačku si ale možná budu půjčovat, protože ty ceny jsou taky děs :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.7.15 15:29

@jijo @Janča91 to já teď byla kupovat teploměr digitální v lékárně - 900Kč :lol: to jsem čuměla :mrgreen: pak nějaký ubrousky čistící a mastičky a olejíčky… Ještě chci sehnat monitor dechu a snad už to bude všechno. už se mi to nevejde do obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí