Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 mě to teď taky trápilo. Koupila jsem si mořskou sůl do vody a několikrát denně ve škopku čvachtala nohy a pak s nima nahoru. a úplně mi to zmizelo
ono to dělá i to počasí
@Janča91 to mi pomáhalo jenom v těch vedrech, kdy mi natýkaly jenom kotníky, ale teď mam právsě i nárty a to permanentně celý den… Asi se stavim pro podkolenky, až půjdu z práce
ty záda jsou teda pech, chytly mě jednou, stejně jak říkáš a to bylo hrozný… Mně pomohlo jen se z toho vyspat…
@makalka09
Mě to včera chytlo už přítelovo rodičů, tak se mi podařilo se skřípnout do jedný polohy, kdy jsem to necítila, ale jak jsem pak vstala, tak to začlo zas, i v autě jsem trpěla.
No začíná to být kruté ![]()
@Janča 91 @efkart07
Začíná to být opravdu kruté
začínám se těšit na podzim čím dál víc
tu sůl asi vyzkouším, děkuju za tip ![]()
@makalka09 @efkart07
Nechali jste si dělat těhotenské fotky? Já se zrovna domlouvám s fotografem, ale mám z toho trochu strach ![]()
@Janča91 My to zatim zkouseli sami…nerada se fotim, tak nevim, jestli bych fotografa prezila
Chceme nafotit par fotek az mi povoli doktori vstat z postele
Snad se nam to povede.. Ale mimco bych si pak nechala nafotit odbornikem ![]()
@jijo
No já právě čím dál víc začínám být nefotogenická
A chtěla jsem spíš fotografku - vzhledem k fotkám nahoře bez a tak, ale nakonec jsme vybrali fotografa. Takže jsem z toho nervozní, jak to bude probíhat a tak. Taky jsem myslela, že to nafotíme sami, ale myslim si, že bysme tak hezký fotky nezvládli.. Jinak mimčo chci potom taky, do toho jsem ochotná investovat i víc peněz než do těch těhotenských.
@Janča91 já do toho teda nejdu, ale přítel chce. Pořád mě chce fotit nahatou a akorát mě tim vždycky naštve. Prý se mu ten obrovskej pupek líbí a chce mít památku, ale já odolávám
Fotografa pro miminko už máme domluvenýho
@efkart07
Nedivím se, my koupili nový foťák, tak je přítel taky aktivní, ale když ty fotky pak vidim, tak se děsim
vypadám na nich jak velryba
Takže potřebuju asi profesionála, který to trochu upraví ![]()
Pro miminko ještě vybraného nemám.. Fotografů je tu spousta, ale pořád to není to co bych chtěla, např. mají všechny fotky stejný a to se mi nelíbí ![]()
Holky, vybírali jste už lahvičky se savičkama? Pořád nemůžu nic vybrat.. koukala jsem na heurece na hodnocení, i jak vybrat lahvičky, ale prostě pořád nevim ![]()
@Janča91 @efkart07 My mame s manzelem na vice odhalene fotky sstejny nazor-prilis se nam to nelibi. Takze vse fotime v obleceni
Taky jsme porizovali fotakmkvuli tomu…A jak jste si ho domlouvali takhle dopředu? Jako +/- okolo terminu? Na to nemam odvahu vzhledem k tomu, ze me strasi doktorka, ze budu rodit driv…
Tak na tohle jsem jeste vubec nekoukala
Zatim nemam doma ani zakladni potreby, pac v sambaby nekolik veci nemají (i kdyz v eshopu jsou dostupne) a kdyz jsem pani napsala at posle objednávku nekompletni, ze si zbytek sezenu jinde, tak mi neodpovida…
Uz z toho zacinam byt nervozni, jelikoz mam doma jen autosedacku…
@jijo
No my taky fotili v oblečení, ale i tak jsem jak velryba ![]()
Já se s jednou fotografkou domlouvala a ta mi řekla, že až se malá narodí, tak at zavolám a domluvíme se. Ale nevim jestli to tak mají všichni.
Já ty lahvičky právě kupovat nechtěla zatim, ale bojim se, že třeba nebudu moct kojit a pak kde to budu shánět..
Tak to se ti nedivím, že jsi nervozní, mě zbývá posledních pár věcí a jsem nervozní, aby jsme to stihli. O víkendu už budem stavět postýlku, hrozně se těšim ![]()
@Janča91 Tak to ja mam taky pocit..Strasne rychle mi ted narostlo bricho
a je to nezvyk, kdyz do 29tt nic nešlo poznat. Ale par fotek by vyslo, kdybych si nezapomnela ustrihnout vnitrni stitek na triku! Tim, ze je bile, tak vsude prosvítá
Uz aspon víme, na co si dat pozor
Tak to je hodna fotografka! Ja to asi necham az po porodu. Ja si nepripoustim, ze bych nekojila. Ale kdyby, tak snad v nemocnici neco maji a manzel by musel rychle neco koupit. My mame postylku v reklamaci. Snad splni lhutu 30 dni (i tak to vychazi na konec cervence). Vybavicku do postylky mam objednanou, ale stale se neozyvaji
Asi mi to delaji naschval. A co ti vsechno jeste chybi?
@jijo
No já to právě nechci shánět narychlo, abych pak nekoupila kšunt. Taky si to moc nepřipouštim, ale stát se to může
Co máte s postýlkou? Taky doufám, že bude v pořádku, fakt by se mi to ted nechtělo někam posílat.
Mě chybí ten fusak, deka do kočárku, lahvičky a odsávačka. Odsávačku si ale možná budu půjčovat, protože ty ceny jsou taky děs ![]()
@jijo @Janča91 to já teď byla kupovat teploměr digitální v lékárně - 900Kč
to jsem čuměla
pak nějaký ubrousky čistící a mastičky a olejíčky… Ještě chci sehnat monitor dechu a snad už to bude všechno. už se mi to nevejde do obýváku ![]()