Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
10.7.15 19:44

@jijo
:lol: no to by byl teprve pech, kdyby to nestihlo přijít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.15 20:14

@Janča91 Tak psali do 30 dni dodavka a jsou to dva tydny, snad to tedy vyjde :lol: Ale u nas by me to neprekvapilo…Mame na takove situace stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.7.15 20:19

@jijo
Já už zase tak přes 3 týdny čekám, až nám truhlář dodělá přebalovací pult. Potřebujem už jen ten sundavací vršek, na který se dává přebalovací podložka. Už dva týdny řiká, že se v týdnu staví, no a pořád nic :mrgreen: To je tak, když chceš něco od známého. Tak jen doufám, že to do porodu stihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.7.15 06:51

@Janča91 Znami jsou nejhorsi! My uz rok cekame na opravu podlahy, ale pan nam slibil, ze do porodu to bude. Takze jen nerodit driv :-) Ale urcite to dodela, pac mu musi byt jasne, ze to potrebujete co nejdriv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.7.15 17:59

@jijo
Tak postýlka postavena a naštěstí je v pořádku, nic nechybí :mrgreen: Akorát se teď musím udržet, abych ji nepovlíkla a nepřipravila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.7.15 06:38

@Janča91 Vypada moc pěkně! Hlavne, že je vse v pořádku a nic nechybi ;) Ja se hlavne tesim, az mi vse prijde. Objednala jsem si plno vyzdobicky do postylky a stale ji doma nemam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 07:37

Ahoj holky, no koukám, vy už toho máte hromadu :) my ještě nemáme postýlku ani objednanou :) a ta krev se řeší, právě jen tou injkecí nu, když jsem byla v pátek naposledy v práci, tak ji zrovna sestřička objednávala. Jinak jsem už nastoupila na dvoču a už přemýšlím co dělat pomalu :D
a přišel nám kočárek, tak ho dnes možná půjdeme koupit, jen se ve mě pere, jestli ho máme vzít domů - na pověryy sice moc nedám, ale přeci jen je moc brzy - a jinam ho taky nemáme oc kam dát :( :D tak ho hold možná necháme ještě cvhilku na obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 08:21

@junior007
V obchodě by ho měli nechat. Když jsem se na to ptala, tak mi řekli, že ho tam klidně uskladní i půl roku. My ho ale nakonec dali k našim, takže se tam na něj chodim koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 08:32

@Janča91 jojo, taky mi říkali, že ho tam nechají :D ale taky bych se na něj raději chodila koukat :D jedni rodiče mají psa (nechci mít hnedle kočír plný chlupů :D) a druhým ted dělají nový výtah a to ani nemohu po příteli chtít, aby ten kočár tahal :D takže asi zůstane na obchodě zatím.. :) ale až se to tu začně plnit i postýlkou a jinčími věcmi, tak sem vezmu asi i ten kočár :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 08:38

@junior007
:lol: No já nevim kam bych ten kočár teda dala :mrgreen: Potom poputuje rovnou do kočárkárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 08:41

@Janča91 no u nás je kočárkárna podle všeho narvaná nepoužívanými koly a podobnou havětí.. :lol: barák plný důchodců, ale kočárkárna narvaná. Teď už asi bude čas to pořešit :) je tu ještě jedna čerstvá maminka, tak by se jí to možná taky hodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 08:56

@junior007
No tak to bych je poslala někam! My jsme kočárkárnu vůbec neměli, taky máme barák plnej důchodců. Ale loni se jednim sousedům narodila malá, tak to řešili s družstvem a kočárkárnu udělali i vymalovali. A klíče mají jen oni, takže se nebudu muset bát, že nám tam někdo bude chodit, protože klíče budeme mít jen my a oni. Ale kdyby tu nebyla, tak teda nevim, kam bych ho dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 09:00

@Janča91 jaj, tak to je paráda :) tak to musím vyzjistit :) my máme místa dost v bytě, ale stejně… právěže, kdyby tu měl mít klíče kdekdo, tak by se mě to taky moc nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.15 09:09

@junior007
No právě anebo aby ti o kočár opírali špinavý kolo. V nejhoršim ho v bytě uskladníš, ale pořád nebude takový počasí, bude pršet, bláto, sníh a dej si pak takovej kočár do bytu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.7.15 09:27

@Janča91 no to jo no… :( asi seberu síly a půjdu to pak vyzjistit… :D až budu mít víc času… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí