Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 Tak psali do 30 dni dodavka a jsou to dva tydny, snad to tedy vyjde
Ale u nas by me to neprekvapilo…Mame na takove situace stesti…
@jijo
Já už zase tak přes 3 týdny čekám, až nám truhlář dodělá přebalovací pult. Potřebujem už jen ten sundavací vršek, na který se dává přebalovací podložka. Už dva týdny řiká, že se v týdnu staví, no a pořád nic
To je tak, když chceš něco od známého. Tak jen doufám, že to do porodu stihne ![]()
@Janča91 Znami jsou nejhorsi! My uz rok cekame na opravu podlahy, ale pan nam slibil, ze do porodu to bude. Takze jen nerodit driv
Ale urcite to dodela, pac mu musi byt jasne, ze to potrebujete co nejdriv!
@jijo
Tak postýlka postavena a naštěstí je v pořádku, nic nechybí
Akorát se teď musím udržet, abych ji nepovlíkla a nepřipravila ![]()
@Janča91 Vypada moc pěkně! Hlavne, že je vse v pořádku a nic nechybi
Ja se hlavne tesim, az mi vse prijde. Objednala jsem si plno vyzdobicky do postylky a stale ji doma nemam ![]()
Ahoj holky, no koukám, vy už toho máte hromadu
my ještě nemáme postýlku ani objednanou
a ta krev se řeší, právě jen tou injkecí nu, když jsem byla v pátek naposledy v práci, tak ji zrovna sestřička objednávala. Jinak jsem už nastoupila na dvoču a už přemýšlím co dělat pomalu ![]()
a přišel nám kočárek, tak ho dnes možná půjdeme koupit, jen se ve mě pere, jestli ho máme vzít domů - na pověryy sice moc nedám, ale přeci jen je moc brzy - a jinam ho taky nemáme oc kam dát
tak ho hold možná necháme ještě cvhilku na obchodě…
@junior007
V obchodě by ho měli nechat. Když jsem se na to ptala, tak mi řekli, že ho tam klidně uskladní i půl roku. My ho ale nakonec dali k našim, takže se tam na něj chodim koukat ![]()
@Janča91 jojo, taky mi říkali, že ho tam nechají
ale taky bych se na něj raději chodila koukat
jedni rodiče mají psa (nechci mít hnedle kočír plný chlupů
) a druhým ted dělají nový výtah a to ani nemohu po příteli chtít, aby ten kočár tahal
takže asi zůstane na obchodě zatím..
ale až se to tu začně plnit i postýlkou a jinčími věcmi, tak sem vezmu asi i ten kočár ![]()
@junior007
No já nevim kam bych ten kočár teda dala
Potom poputuje rovnou do kočárkárny.
@Janča91 no u nás je kočárkárna podle všeho narvaná nepoužívanými koly a podobnou havětí..
barák plný důchodců, ale kočárkárna narvaná. Teď už asi bude čas to pořešit
je tu ještě jedna čerstvá maminka, tak by se jí to možná taky hodilo ![]()
@junior007
No tak to bych je poslala někam! My jsme kočárkárnu vůbec neměli, taky máme barák plnej důchodců. Ale loni se jednim sousedům narodila malá, tak to řešili s družstvem a kočárkárnu udělali i vymalovali. A klíče mají jen oni, takže se nebudu muset bát, že nám tam někdo bude chodit, protože klíče budeme mít jen my a oni. Ale kdyby tu nebyla, tak teda nevim, kam bych ho dala..
@Janča91 jaj, tak to je paráda
tak to musím vyzjistit
my máme místa dost v bytě, ale stejně… právěže, kdyby tu měl mít klíče kdekdo, tak by se mě to taky moc nelíbilo.
@junior007
No právě anebo aby ti o kočár opírali špinavý kolo. V nejhoršim ho v bytě uskladníš, ale pořád nebude takový počasí, bude pršet, bláto, sníh a dej si pak takovej kočár do bytu ![]()
@Janča91 no to jo no…
asi seberu síly a půjdu to pak vyzjistit…
až budu mít víc času… ![]()