Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
8.7.15 15:44

@efkart07 no uhodit..tak na tom taky něco bude :D ;) ale nic, to dáme, třeba mimčo vykoukne na svět, ani nemrkneš :)

@Majda0 my se asi taky nemusíme registrovat podle všeho.. a otázka, kde vůbec budu v době porodu :D mám skoro až tři možnosti… :D tyjo, u vás je dusno? tady to pořád fučí, tak je tu alespon čistý vzdoušek konečně, i se sluníčkem :)

@Janča91 tak tak, od každého něco. my asi budeme mít taky drobečka, kor s tím, jak mám malé bříško (což se může samozřejmě v cukuletu změnit :D). a zbytek se dokoupí, jak bude mládě růst ;) teď už je vše tak krásně dostupné :) a teda myslím (a taky doufám) že to zimní období bude velikost zhruba kolem té 68… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 15:47

@Janča91 Ja si rikam, ze jsem od 14tt v nemocnici docela casto, tak by me tam jiste nekdo na to upozornil :) Zatim mi jen vzdy doktori rikali, ze musim vydrzet do 37tt 2v1 :lol: Jinak oblecky jsem neresila. Doufam, ze podedim po sestrach. Ale spis si koupim podzimni fusak. Kamoska ma taky mimco v září a vyuzivala ho porad.

Holky, mam dva dotazy. Berete nekdo femibion 2? Ja jen, ze mne moje doktorka rekla, ze ho mam brat celou dobu tehu a kamosce rekla, ze staci brat femibion 1 do 13tt. Tak me to prekvapilo. A jeste me zajima, budete kupovat pro mimco neco s ovci vlnou? Moc se mi libi zimni fusak, ale kamoska mi rikala, ze ji ovci vlna dost smrdi…tak ted nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.7.15 15:53

@junior007 teď už je to trošku lepší s tím dusnem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 15:58

@jijo fusak je prý bezvadný, podzimní už mám pořízený a zimní dostanu v práci na rozloučenou :D jinak jsem chtěla zimní taky s ovčí vlnou, ale byl mi opravdu doporučen emitex 3v1 - je takový funkčnější, dá se dát pak i do sporťáku a tak. z té ovčí vlny je krásný, ale jde spíš jen do hluboké korby (jestlis koukala na stejný jako já ;) )
a co se týče vitamínů (dělám v lékárně) Femibion 1 je jasná volba, jsou tam ty nejdůležitější vitaminy pro maminku a hlavně pro vývoj mozku, nervové soustavy mimča a prevence rozštěpů. Femibion 2 nevadí když budeš brát nebo nebudeš brát. Za mě, jestli jíš hromadu ovoce, zeleniny a máš vyváženou stravu, tak brát nemusíš ;) Ale u toho femibionu je takové vyvážené složení, že by se ti ani nemělo narodit ooobr mimčo, jak se povídá u jiných vitamínů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 16:28

@junior007 Na emitex jsem koukala, ale barevne se mi moc nezdaly :( Libil se mi tento (je k nemu i rukavnik a super zimni deka).
Tak urcite tim nic nezkazim, jak pises, jen me to prekvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 16:30

@junior007 Jsem tam dala spatnou fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 16:50

@jijo jee, tak ten je taky pěkný, který splní víc funkcí asi :) a určitě nezkazíš ;) lepší vitamín než úplně bez vitaminu a femibion jsou jedny z nej na trhu řekla bych ;)

my máme vybraný černo-zelený 3v1 a podzimní je barevný jako vnitřek zimního :) :lol:
 http://fusaky.heureka.cz/…3v1/galerie/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 17:13

@junior007 Kdyby ho delali v tyrkysove, tak jdu do nej taky..cetla jsem na nej jen samou chvalu :) Zatim poridim podzimni od Emitexu a az mi doktorka povoli pohyb, zajdu do obchudku s ovci vlnou a uvidime, zda nejak smrdi :lol: Doufam, ze za ty penize do sebe necpu jen tak neco..a stejne ted uz to je jedno, pac ho mam nakoupeny do konce těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 17:21

@jijo
Já budu taky kupovat fusak od Emitexu (http://www.babylife.cz/…bezovy-cerny) Jen se ještě nemůžu rozhodnout pro barvu :mrgreen:
Co se týče vitamínů, tak jsem nejdřív brala jen listovku, pak chytré miminko pro 2. trimestr myslím (jedno balení) a pak už jsem se na to vyprdla. Prý je to nejdůležitější v tom začátku, pak už to asi nic moc neovlivní, tak to do sebe necpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 17:23

@jijo to je pravda, že mají spíš takové zasmušilé barvy… ale ty já rád :D jj, ta podzimní je suprová, když jsem ji vybalila, tak jsem valila oči ;) ta vlna nemůže přeci smrdět, když do toho budeš dávat mimčo, to musí být nějak pročištěný.. ;) a opravdu necpeš jen tak něco, jsou opravdu dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 17:45

@Janča91 Tak me se doktorka vzdy ptala, zda ho beru, tak jsem ho poctive brala :lol: Ale je zajimave, ze kámošce rekla, ze je to zbytecne…ale ted uz je to jedno.. :) Je to asi hodne oblibeny fusak :palec:
@junior007 Tak mne osobne by ty barvy nevadily…ale máme krasne tyrkysovy kocar a myslim si, ze treba cerny ci sedy fusak by v nem vypadal divne. Spis si rikam, ze ma kamoska citlivy nosik, pac by snad nevyrabeli neco, co by mimcum vadilo. Naopak segra mi rikala, ze by ta vlna mela byt pro deti velmi prijemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 18:41

@junior007
já se na to ptala až když už jsem to nechtěla brát, někdy v 5. 6. měsíci a tvářil se spíš tak, že je lepší to brát. Určitě mi neřikal, že je to zbytečný. Ale někdy těm doktorům už nevěřim. Někdy mi přijde, že na nás chtějí jen vydělat. Už se mi to stalo několikrát :?
Ten fusak určitě oblíbený je, hlavně i proto, že ho využiješ dlouho, protože je nastavitelný. Pro mě je to jasná volba. Jen nevim jestli kupovat i ten podzimní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
8.7.15 18:48

@Janča91 @jijo Holky, můžete mi poslat odkaz, o kterém fusaku mluvíte? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 18:58

@makalka09
já konkrétně o tomhle: http://www.babylife.cz/…bezovy-cerny

http://www.babylife.cz/…-zimni-pytle

Mám od emitexu i fusak do autosedačky a taky super :) http://zavinovacky.heureka.cz/…ila-sv-seda/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 20:51

Tak holky ten náš prcek pěkně zlobí :( otočil se hlavičkou nahoru a dle dr už není moc šance, že by se otočil hlavičkou dolu. Za 14 dní se rozhodne. Na 90% to ale vypadá na císaře a o týden dřív než mám termín, takže z to bude už v srpnu. Jinak už má 2kg :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí