Poradna duly
Jana Čurdová
Tyjo, tak to snad ani počítat nebudu, ale taky mě to lehce děsí.. ještě že nakupujeme taky postupně ![]()
včera jsme doplatili kočárek a přítel mě odtáhl s mým těžkým srdcem, že si ho vyzvedneme později ![]()
@Janča91 Tak ja zas kocarek chtela novy a setrit na jinych vecich…Ale realita je jina
Kazdopadne jsme si rekli, ze si prvni mimco uzijeme se vsim vsudy a nebudeme koukat na prachy… Jen to byl sok, kdyz jsem se ted nad tim zamyslela ![]()
@junior007 My mame kocarek u mamky…Nechali jsme si doma jen autosedacku ![]()
Tak my byli pro kočárek včera a je nádhernej
vzali jsme si ho rovnou domů a já se na něj chodím pořád dívat a pořídili jsme i ten monitor dechu od Jablotronu http://www.nanny.cz/
takže já už mám konečně všechno a už nekoupim žádnou věc navíc
teď už se jen do konce měsíce musíme vystěhovat do nového bytu a to bude makačka. ještě jsme nezačali balit
a byt ještě není dodělanej. bude to na chlup těsně, mam z toho docela nerva
hlavně tam zatim nebudeme mít skříně a vypadá to, že ani kuchyn nestihneme, tak mě to děsí, všechno bude v krabicích na hromadách. nějak to budeme muset vydržet ![]()
@efkart07
to s tím bytem teda nezávidim. Taky sháníme větší, ale ted bych se stěhovat nechtěla, neumim si to představit.. Jenže ono to potom s malou nebude o moc lepší ![]()
@Janča91 my jsme si mysleli, že tam budeme dřív, ale dělala se celková rekonstruce, od oken, podlah, elektriky, nové jádro atd… protože sme si ten byt koupili trošku víc vybydlenej… a jelikož jsme to dělali sami, tak se to táhne už 4měsíce a ted nám končí smlouva v nájmu a pani domácí nám nedá ani den navíc. ono chybí už jen vymalovat půlka bytu a ve dvou pokojích obrousit a nalakovat parkety. ale to je ta nejhorší práce a s tim já nemůžu pomáhat
@efkart07 jeejej.. tak držím palce, at stěhovaní dopadne na čas
my bydlíme taky „s krabicema“ to je to nejmenší. a snad třeba kuchyň vyjde a než přijdete s prckem z porodnice, tak bude hotovo
hlavně at vám vyčpí ta podlaha ![]()
my ho vezmeme tak z měsíc, byla jsem od něj odtržena a stejně byl přítel jen na skok z práce, tak jsme pospíchali..
Ahoj holky, jak je po tom pekelném víkendu? já jsem šťastná že konečně je trošku pod mrakem a zítra to má začít nanovo
¨
Taky trpíte na škytavku? malej posledních pár dní cca 3× denně škytá a vždycky mu to vydrží 5-10minut. Nevim jestli je to uplně normální takhle často. Na netu jsem našla, že se přepijí plodovou vodou a proto škytají. Ale že by se mu to povedlo takhle často? ![]()
@efkart07
Ahoj,
my teda máme peklo od včera
horko, dusno ![]()
Jak poznáš tu škytavku? U nás asi nic.. jen se mi tam někdy převaluje, že se nemůžu ani hnout. Už to není moc příjemný, do toho pořád bolí záda
.
@Janča91 úplně jednoduše
on jak má hlavičku nahoře( je vidět ta hlavička na první pohled - mam pocit, že se mi chce skrz to břicho koukat ven
), tak mu ta hlavička skáče v pravidelném rytmu a s skáče tim i celé moje břicho
až je mi ho líto ![]()
mě záda teda vůbec nebolí, ale poslední asi 3 noci, když se probudim a chci se otočit, nebo zvednout, tak mi šíleně bolí asi třísla a povalí mě to zpátky do postele a musim to rozdejchávat. Je to taková hnusná řezavá bolest.Ale jakmile se postavim na nohy tak to rozchodim. Musim se zeptat dr na kontrole jestli je to normální
@efkart07
Aha
já mám právě hlavičkou dole, takže si můžu jen domýšlet, co tam vyvádí ![]()
Mě záda bolí vždy na boku, hlavně v sedě, asi se vždycky nějak překroutí a tlačí mi tam. Ale je to teda síla ![]()
Kamarádka si taky stěžuje, že jí pořád bolí kyčle, je asi 36 nebo 37tt. Ono asi jak to povoluje. Ale řeknu ti, začíná to být fuška.. Pořád funim ![]()
@Janča91 to já vim uplně přesně co nožičkama dole dělá, cítím každý jeho kopanec do močáku
a ty kopance každým dnem zesilují. fakt labůžo
Zítra začínám 35tt a jestli se neotočí, tak za 5 týdnů půjde ven. já si to pořád nějak neuvědomuju, že už to je opravdu za strašně krátkou dobu a že ho už budu mít u sebe. přijde mi, že to snad ani neni pravda ![]()
Já taky funim a někdy mě kyčle taky malinko bolí, ale oproti kopancům do močáku, to je nic ![]()
@efkart07
no mě sice do močáku nekope, ale za to mě do něj tlačí
možná jak pootočí hlavičku, tak to je síla
a kope mě do žeber. Už z těch pohybů nejsem tak nadšená jako ze začátku
. Já jsem ted 34tt a když si spočítám, že už za 6 týdnů! A že to může přijít i dřív.. Hrozně rychle to uteklo!
@Janča91 to taky musí být nepříjemný
a ještě kopanec do žeber, hmmm
no já z těch pohybů taky nejsem moc nadšená, protože už to bolí. Zase ze začátku mi to přišlo divný než jsem si na to zvykla. Uteklo to fakt rychle a my se ještě příští týden konečně stěhujeme, tak o to to uteče rychlejš, protože nebude čas se pozorovat
snad tam prcek ještě ten měsíc vydrží
![]()
@efkart07
no tak to se máš, ještě stěhování do toho
Já pořád přemýšlím, jestli si pořídit ten Aniball
včera už jsem ho skoro objednala a nakonec jsem zase couvla
Jaký máš na to názor? Mě teda nejvíc štve ta cena ![]()