Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
1.7.15 20:36

@jijo
Právě že mi o koupání nic neřekl ani mi nic nezakázal. Na všechno mi řekne - těhotenství není nemoc :?
My máme taky malinkou koupelnu, sotva se tam otočíš, ale vanu naštěstí máme, tak potom budu koupat tam. Ale vaničku se stojanem jsem chtěla z toho důvodu, abych nebyla v tý pidi koupelně skloněná do vany, myslím, že na začátku je to lepší - kvůli manipulaci s mimčem. Zatim mám obojí na skříni :mrgreen: pak taky nevim, kam to dám, můžu ti to vyfotit, jak je to velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.7.15 20:48

Holky, nestalo se vám někdy… Dneska v krámu z ničeho nic bolest v zádech na bedrech jako při menstruaci, ale silnější a šlo mi to až do břicha… Docela mě to vyděsilo, jelikož jsem doteď neměla žádný potíže nebo tak, až jsem si říkala jestli nemam vyrazit do nemocnice, naštěstí to po krátkým spánku přešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 20:53

@Janča91 Tak to bys byla zlata! Rikam si, ze by se to mohlo vejit vedle skrine, mam tam schovany susak na pradlo a žehlicí prkno. Možná i k pracce, ale to si nejsem jista.
Jestli te nic netrapi a netrpis na zanety, asi by to vadit nemelo. Kdyz jsem byla naposled plavat byly tam asi dve maminy. Mne nastesti dokori rikaji co smim a nesmim. Vic toho nemuzu nez muzu, ale uz jen dva mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 21:17

@jijo
Je to metr dlouhý, vanička o něco kratší. Skladný to je, hodíš to pod postel, za skříň.. spíš ta vanička je neskladná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 21:20

@jijo
Jo a kupovala jsem si tu pěnovou podložku do vaničky, překvapilo mě, že to prý vydrží tak 2 měsíce, pak to prý začne plesnivět :? Takže pak asi koupim jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 21:21

@makalka09
Ty jo, to vůbec netušim, mě záda bolí často v bederní části, ale do břicha mi to nejde.. Kdyby to bylo nějak častěji, tak bych radši zašla k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 21:32

@makalka09 Ja tyhle bolesti mela ze zacatku tehu, ale mam dluhodobe problemy se zady, tak si nemyslim, ze by to melo spojitost. Jen se muselo vyloucit mimodelozni tehu, pac ty bolesti mi strilely do podbrisku a do noh. Rozhodne bych to nepodcenovala, pokud by to trvalo dele.
@Janča91 To mas pravdu. Vanicku bych tam asi nenarvala :lol: U te vubec netusim, kam ji budeme davat. Netusila jsem, ze to ma tak kratkou zivotnost. Ale libilo se mi to vic nez to plastove lehatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 21:48

@jijo
Me to taky prekvapilo, ale na zacatek je to supr, je to mekounky. Pak holt koupim jinou. Ale plastova mi prijde nepohodlna a latkova se mi nelibi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.7.15 22:11

@Janča91 @jijo Ne, že by mi břicho fakt bolelo, ale šlo to od těch zad dopředu jako… Doufám, že jsem jenom to moje běhání po krámech a všude možně přehnala, asi se budu muset začít trochu šetřit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 22:22

@Janča91 Prave, na netu se mi to nelibilo, ale v obchode moc. Myslim, ze pro mimco to bude prijemnejsiho nez plast! Taky si klidne koupim dalsi, kdyz se to osvedci ;)
@makalka09 Tak pokud jsi mela predtim nejakou vetsi zatez, je to mozne. Teda podle mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
2.7.15 08:34

@makalka09 Já včera běhala po úřadech, protože jsem od dubna vdaná a konečně jsem si dooběhala všechny změny dokladů :roll: Pak jsem běhala po obchodech, protože mi ze všech triček začalo lézt břicho a taky jsem pak měla takový divný stavy, do toho mě málem naboural nějakej dědek, takže mi úlekem stvrdlo břicho :roll: ale pak to bylo ok, ještě jsem smontovala postýlku, ale to už jsem přehnala, bolelo mě pak všecko a ještě dneska mě berou záda… Podle mě pokud nemáš ty bolesti pravidelné, nebo se neopakují tak je to ok ;) Ale být tebou kdyby se mi něco nezdálo, tak radši jedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
2.7.15 08:49

@Krisťule88 no tak to jsi si vcera pěkně makla :? Já byla včera 5 hodin na promoci, dala jsem doma sprchu a jela jsem nakoupit… Nepřišlo mi to tak moc, ale z ničeho nic jsem byla hotová..

Koupila jsem si vcera kojici polstar polstar, máte taky na spani? Nemuzi si ho vynachválit, až na to, jak ty kuličky v něm šumí, hak se prevalujete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
2.7.15 13:20

@makalka09 To jsem si mákla to máš pravdu :) dneska jsem jen uvařila oběd a odpočívám :) Kojívćí polštář mám, ale na spaní ho nevyužívám mám smotanou oeřinu mezi nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.7.15 14:39

@makalka09
Kojící polštář jsem si pořídila, protože se mi špatně spalo, ale od té doby co ho mám, tak je vedle postele :D Ted s ním začal spát přítel, tak mu ho začínám krást, jednou jsme se o něj málem poprali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.7.15 14:41

Dneska je fakt vedro na padnutí :? Ráno jsem si jela pro kolotoč nad postýlku do trochu vzdálenějšího města (asi 45 min) a vrátila se až před chvílí. Jsem vyřízená, tak jsem šla do lékárny, že si koupim ty tampony a půjdu se koupat. No a samozřejmě jsem koupila všechno ostatní, včetně zubních kartáčků a na tampony jsem zapomněla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí