Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
2.7.15 18:06

@Janča91 já jsem dneska teda nevylezla vůbec ven. jsem uplně K. O. mam oteklá chodidla, že mi normálně bolí chodit :nevim: a má být každý den o trochu větší teplo. asi se zbláznim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.7.15 19:02

@efkart07
Já teda na ty otoky netrpim, doufám, že už to ani nepřijde. Ale vedro strašný, až mi tekly čůrky potu po zádech :?
Ale nakonec jsem ten bazén přeci jenom riskla, byla jsem u našich na zahradě. Koupila jsem si ty tampony, ale strach jsem stejně měla, nohy jsem měla pořád u sebe :lol: Malé se to schlazení taky asi líbilo, plavala se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.7.15 19:28

@efkart07 Taky jsem dneska zustala doma. Vcera jsem sla ve 12h od mudr a byl to docela zahul. A o vikendu to bude jeste horsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.7.15 17:35

Holky, právě jsem udělala dobrej kauf :D u nás ve Sluníčku kojící podprda za 75 Kč, no nekupte to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 18:11

Ja dneska obesla par vietnamskych obchodu a mam dve kojici kosile - jedna za 100,– Kc a druha za 180,– Kc :lol: @makalka09 Ja koukala na bonprix. Maji tam kojici podprsenku za 349,– a je dost chvalena. Asi to risknu a objednam si ji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 18:11

@makalka09 to je parádní cena ;), a nemají tam i na velbloudy? :( mám pocit, že ženy s větším poprsím nemají právo na levnější variantu kojící podprsenky… :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.7.15 18:18

@jijo pěkný ceny :palec: já koupila u nás za 139 Kč, sice taková napůl pro babči, ale do tý porodnice mi to bude muset stačit :lol: druhou mam zase naopak takovou „odvážnější“ do nemocnice, ale je moc pohodlná, to je to hlavní :D taky jsem koukala všude možně po těch podprdach ale nechce se mi za to dávat moc, když to budu nosit víceméně doma… Přítel je z ní nadšenej i tak :mrgreen:

@junior007 měli poslední 4 kusy, takže těžko říct :think: našla jsem jí ale na netu asi za 120 Kč, myslím, že tu samou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 18:22

@makalka09 tak třeba budou, ikdyž co jsem zatím koukala… tak moc na větší fakt není :D je to peklo s těma prsama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.7.15 18:25

@junior007 je to tahle: http://www.umaminek.cz/…a-94412.html svůj účel splní :) na těhle stránkách mají i větší velikosti ;) já nastěstí takovej problém nemam, ale věřim, že to neni lehký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 18:34

@junior007 http://www.bonprix.cz/…mi-13087932/?… Maji az do E, ale nevim, jaky potrebujes obvod. Sice neni tak levna, jak pise makalka09, ale ma dobre recenze ;) Budu objednavat v tm. modre, tak uvidim :)
@makalka09 Tak ja mam docela fajn..ta za 100 je jednobarevna limetkova a druha je seda s nejakym potiskem. Vcelku pekne, az me to prekvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.7.15 18:38

@jijo @makalka09 jé holky zlatý děkuju moc :) Ečka by celkem i šly, ale mám takový pocit, že už ted jedu skoro v F až G… pouze lehce mě to děsí, zato mé okolí je zděšené víc - no některá část možná nadšená, to nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.7.15 18:41

@jijo taky mam takovou zelenou, s potiskem kytiček, nic hroznýho, ale jsem zvyklá na trošku jinej styl asi :lol: jak jsem sem dala ten odkaz, tak mi tam celkem zaujaly ty jejich košile, zvlášť to zapínání :palec: jinak ta z toho bonprixu vypadá moc pěkně :) asi o ní popřemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 18:41

@junior007 Tak snad neco sezenes! Ja teda mam furt stejnou velikost, az me to prekvapuje :) Ale je jeste dost casu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.7.15 18:46

@makalka09 Jn, maji tam i hezke miminkovske veci :) A do 5.7. postovne zdarma, tak si chci neco nakoupit :) Jen nevim jako vel. vybrat, pac zatim mam stejnou velikost, ale to se muze brzy zmenit :lol: I kdyz v komentu uvadeji, ze berou stejnou, jako pri beznem noseni… Ja jsem rada, ze aspon ta zelena je bez potisku. Preci jen se necitim na chozeni po nemocnici v kosili s medvidkami. I kdyz na te druhe je myslim zirafa :lol:. Ale za ty prachy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
3.7.15 18:53

@jijo já mam z 80B teď 80C, cítim, že mi možná trochu povyrostly, ale nepřijde mi to tak dramatický, jak přítel říká :lol: ono to možná teprv přijde, ale těžko to odhadnout takhle dopředu no :think: říkam si, že s těma košilema na tom budou ostatní maminy podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí