Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 já jsem dneska teda nevylezla vůbec ven. jsem uplně K. O. mam oteklá chodidla, že mi normálně bolí chodit
a má být každý den o trochu větší teplo. asi se zbláznim ![]()
@efkart07
Já teda na ty otoky netrpim, doufám, že už to ani nepřijde. Ale vedro strašný, až mi tekly čůrky potu po zádech ![]()
Ale nakonec jsem ten bazén přeci jenom riskla, byla jsem u našich na zahradě. Koupila jsem si ty tampony, ale strach jsem stejně měla, nohy jsem měla pořád u sebe
Malé se to schlazení taky asi líbilo, plavala se mnou ![]()
@efkart07 Taky jsem dneska zustala doma. Vcera jsem sla ve 12h od mudr a byl to docela zahul. A o vikendu to bude jeste horsi ![]()
Holky, právě jsem udělala dobrej kauf
u nás ve Sluníčku kojící podprda za 75 Kč, no nekupte to ![]()
Ja dneska obesla par vietnamskych obchodu a mam dve kojici kosile - jedna za 100,– Kc a druha za 180,– Kc
@makalka09 Ja koukala na bonprix. Maji tam kojici podprsenku za 349,– a je dost chvalena. Asi to risknu a objednam si ji. ![]()
@makalka09 to je parádní cena
, a nemají tam i na velbloudy?
mám pocit, že ženy s větším poprsím nemají právo na levnější variantu kojící podprsenky… :/ ![]()
@jijo pěkný ceny
já koupila u nás za 139 Kč, sice taková napůl pro babči, ale do tý porodnice mi to bude muset stačit
druhou mam zase naopak takovou „odvážnější“ do nemocnice, ale je moc pohodlná, to je to hlavní
taky jsem koukala všude možně po těch podprdach ale nechce se mi za to dávat moc, když to budu nosit víceméně doma… Přítel je z ní nadšenej i tak ![]()
@junior007 měli poslední 4 kusy, takže těžko říct
našla jsem jí ale na netu asi za 120 Kč, myslím, že tu samou…
@makalka09 tak třeba budou, ikdyž co jsem zatím koukala… tak moc na větší fakt není
je to peklo s těma prsama ![]()
@junior007 je to tahle: http://www.umaminek.cz/…a-94412.html svůj účel splní
na těhle stránkách mají i větší velikosti
já nastěstí takovej problém nemam, ale věřim, že to neni lehký ![]()
@junior007 http://www.bonprix.cz/…mi-13087932/?… Maji az do E, ale nevim, jaky potrebujes obvod. Sice neni tak levna, jak pise makalka09, ale ma dobre recenze
Budu objednavat v tm. modre, tak uvidim ![]()
@makalka09 Tak ja mam docela fajn..ta za 100 je jednobarevna limetkova a druha je seda s nejakym potiskem. Vcelku pekne, az me to prekvapilo ![]()
@jijo @makalka09 jé holky zlatý děkuju moc
Ečka by celkem i šly, ale mám takový pocit, že už ted jedu skoro v F až G… pouze lehce mě to děsí, zato mé okolí je zděšené víc - no některá část možná nadšená, to nevím ![]()
@jijo taky mam takovou zelenou, s potiskem kytiček, nic hroznýho, ale jsem zvyklá na trošku jinej styl asi
jak jsem sem dala ten odkaz, tak mi tam celkem zaujaly ty jejich košile, zvlášť to zapínání
jinak ta z toho bonprixu vypadá moc pěkně
asi o ní popřemýšlím ![]()
@junior007 Tak snad neco sezenes! Ja teda mam furt stejnou velikost, az me to prekvapuje
Ale je jeste dost casu ![]()
@makalka09 Jn, maji tam i hezke miminkovske veci
A do 5.7. postovne zdarma, tak si chci neco nakoupit
Jen nevim jako vel. vybrat, pac zatim mam stejnou velikost, ale to se muze brzy zmenit
I kdyz v komentu uvadeji, ze berou stejnou, jako pri beznem noseni… Ja jsem rada, ze aspon ta zelena je bez potisku. Preci jen se necitim na chozeni po nemocnici v kosili s medvidkami. I kdyz na te druhe je myslim zirafa
. Ale za ty prachy… ![]()
@jijo já mam z 80B teď 80C, cítim, že mi možná trochu povyrostly, ale nepřijde mi to tak dramatický, jak přítel říká
ono to možná teprv přijde, ale těžko to odhadnout takhle dopředu no
říkam si, že s těma košilema na tom budou ostatní maminy podobně ![]()