Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo ta je nadherna, moc krasna princezna
me to uplne dostalo
a co ma s rucickou? ![]()
Ta je krasnaaa a co cisar? Me taky hrozi… Melas celkove umrtveni?
@efkart07 Uplny andilek! Jsme z ni nadseni
Ale na fotce vypada vetsi nez ve skutecnosti je… V rucicce ma infuzi, tak ji ma schovanou pod gazou. Jinak zvlada sama dychat, tak nemusi mit hadicku v nosiku
Ono u nedonosenych miminek trva nez zacnou poradne papat, tak asi bude mit jeste nejakou dobu vyzivu.
@Katynka111 Jj, v celkove.. Neni to zas tak strasne, navic ti davaji leky na bolest, kdyz chces. Ja tim, ze jsem nespala z pa na so jsem se zkousela v posteli hybat a v so uz ve 2 jsem sla do sprchy. Samozrejme jizva boli a daleko nedojdu, ale bude to pry den ode dne lepsi. Jedine co bylo strasne, ze jsem malou videla az skoro za den co byla na svete..Hrozne cekani..Ale vcera vecer jsem si uz za ni sama dosla a ted zvladla sama sprchu. Co bychom pro sve poklady neudelaly
Jen nechapu zeny co si cisare samy zvoli..
@jijo
To je princezna!!
Ještě jednou moc gratuluji!
Už se taky moc těšim na malou, až bude venku. Včera už jsem měla obavy, byli jsme na chatě, cesta zpátky strašná, byla jsem celou cestu (cca 2,5h) na nervy. Malá sebou taky pořád škubala, no děs. Seděla jsem celou dobu jak v křeči, do toho strach z cesty a ještě o nás. Natekly mi nohy (poprvé). No byla jsem ráda, že už jsem doma a už se rozhodně, takhle daleko nechystám
Jinak co se týká počasí, tak máme teplo, ale dá se to. Včera taky, sice se ostatní i koupali, ale i kdybych se koupat mohla, tak bych teda nešla, zas takový vedro mi nepřišlo že je.. Řekli vám, jak dlouho si vás v porodnici nechají?
@jijo Mala princeznifka je naprosto uchvatna
Mate krasnou prdelku ![]()
@Janča9 Nase mala mela taky vcera u me v brise diskoteku
posledni dobou sebou porad sije casteji…
@jijo tak ta je krásná, princeznička vaše
je to velká šikulka, jako maminka… teď už jen aby jste hezky přibírali a šli co nejdříve domů… kéž by… ![]()
@Janča91 Dekuji
Je to nase mazlinka! Taky mi jednou natekly nohy, ale nebylo to tak hrozne…spis me trapily prsty…to docela fest bolelo…Ale ted uz mam po starostech
ale vedro mi je furt
Ja tu budu 5-6 dni a pak si muzu vybrat, zda pujdu domu a za malou budu dochazet ci tu s ni zustanu. Ono nejde zatim rict, jak dlouho u ni vse potrvá.
@Krisťule88 Moc dekuji. Dneska jsem videla prebalovani a je tak maluska..nejmensi z JIPky, ale dozene to
@junior007 Tak ja budu sikulka az budu zas behat jako lanka…zatim se spis potacim a pomalinku se rozhybavam. Ale je fajn, ze JIPka je o patro niz, tak mam pravidelny pohyb za malou
A ode dneska uz mam i jidlo v jidelne. Snad se mi to povede rozchodit ![]()
Jen si to holky jeste uzivejte! At mate miminka krasne donosena a s krasnou vahou
Ja tomu stale nemuzu uverit..Byl to fofr ![]()
@jijo drzim vam palce
v jakem tydnu se vlastne narodila? a co manzel? ten musi byt nadseny co? muj se. uz nemuze dockat
me dr strasil ze musim mit predoperacni vysetreni a ono to jde i bez toho kdyz je fofr.to me uklidnilo, byla jsem z toho dost nervozni. my jsme prestehovany, ale je to tragedie
nemame skrine, kuchyn, tak tu prolejzam mezi krabicema a uz toho mam dost. nevim kam dame dite ![]()
@jijo no to víš, že to zvládneš
Laňka z tebe bude za chvilku, kor kdyžt akhle můžeš chodit po různu
teď už budou jen samé radosti ![]()
@efkart07 nevěš hlavu a odhoď zoufalství, skříně budou, kuchyň bude… pro mimčo udělej trošku místa a než povyroste na lezení, tak už budete mít hotovo
vidím to u nás, jak tu vše děláme postupně…
a krabice tu máme taky pořád
![]()
@jijo jezis to je prdelka nádherná! Opravdu se vám povedla ![]()
@efkart07 neves hlavu, my máme teprve vyzdeny jádro, o krabicích si můžeme nechat ještě zdát ![]()
Náš prcek se prevaluje pořád, až začíná už trochu zlobit, když se mi opre o žebro a o mocak
jsem už celkem taková tezkopadna a rikam si, aby bylo zari
a zázračné mám již třetí den kotníky, nemůžu se na ně vynadivat
jsem zvědavá, jestli se zítra ještě podaří foto z 3D a večer se jdeme s bubnem fotit ![]()
@efkart07 Rodila jsem 34+2. Manzel je z holcicky zcela hotovy..
Priznal az ted, ze si strasne pral prave holcicku. U mně se jen zeptali jakou mam krev, zda byl pri predchazejicim zakroku problem s uspavanim, na alergie se ptali a to je myslím vse. Jeste tam byly sestry z JIPky, ktere se mi predstavily, abych vedela, kdo se mi bude starat o malou. No a pak sup na sal a za 15 minut bylo hotovo
Ono v te rychlosti nebylo na co cekat. Urcite si to tam date dohromady a miminko zas moc mista nezabere ![]()
@junior007 No ne vzdy se mi chce
Jak jsem 4 dny bez spanku, tak me to vzdy po jidle bere ![]()
@makalka09 Dekujeme!
Ted jsem přišla z krmeni a uz mi dovolila sestricka si ji pohladit!
Jsem se jim tam malem slozila. Krasny pocit!
@junior007 @makalka09. to ja vim ze se to udela postupne, ale spis mam strach az sem prijde doktorka se podivat na prcka a uvidi ze misto kuchyne je sklad naradi, do obyvaku se musi pres opici drahu, postel neni pres pytle videt a nadobi umyvam ve vane, tak aby na nas jeste neposlala socialku ![]()
@jijo tak to je super ze ses mohla pomazlit
ja ted maleho premlovam kazdy den at jeste vydrzi. dneska budouci tatinek smontoval postylku a sestavil skrinku, tak jsem to malemu vsechno pripravila a ma kde spinkat. holky ale to bylo nadavek a kolik hodin mu to zabralo
ted montuje rolety. obavam se ze za chvilku poleti oknem ![]()
@efkart07
klasika chlapi
Holk u nas je dnes pod mrakem, tak je mi moc fajn
co vam?
@efkart07
U vás doktorka dochází domů? My na první prohlídku musíme k ní.. ![]()