Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 moment moment… o uklízení nemluvím
myslím tím čajíky (maliník - do toho jdu taky později) a sex
to jsou dobré sázky náhodou
snad to nebude žádný obřík, ale zas ikdyby, hlavně ať je zdravá
mě uklidní i to srdíčko když vidím…
no už se to hezky krátí… ![]()
@junior007
Malinik asi zacnu od zitra, zatim jsem nemela odvahu
ted me zas tak boli podbrisek, snad jenom poslicci ![]()
No sazky sice fajn, ale moc maly mimco mi teda neprejou ![]()
@Janča91 snad to jsou jen poslíčci, a podle všeho by měl ten maliník trošku uvolnit to bříško ![]()
nepřejou malé? no tohlé
tak to potom bank ze sázky by měl jít malé a mamince ![]()
@Janča91 Tak ty jedny mely napsane UNI a prislo mi to celkem pravdive… ty druhe jsem si vzala radsi větší, ale stačilo by i mensi cislo…Ale i ty vetsi jsou OK.
@junior007 Vypadaji dobre! Ja musela vse pres net, ale neni nad to si to osahat.
Jsem zvedava, jak Vam pak dopadnou odhady vahy
Ja byla az prekvapena, ze ve ct mi pri prijmu rekla, ze ma mimco 2100g a mala mela v pa pri narozeni 2050g..takze celkem presny odhad.. ![]()
@jijo mno, já je prodávala celou dobu bez osahání právě
tak jsem je mohla konečně po nákupu i osahat…
já taky jinak téměř vše objednávám přes internet, ono není nikde moc obchůdků, kde se to dá vše nakoupit… kor za rozumný peníz… ![]()
tyjo, to je pěkně přesné, tomu ybch taky nevěřila, že to mohou takhle odhadnout ![]()
@junior007 Prave!! Spis jsem cetla, ze ty odhady se lisi az o 500g, coz je preci jen dost. U nas jim to teda vyslo krasne
Hlavne jsem rada, ze si mala sve 2kg drzi i ted. Ted jen doufam, ze se mi zacne poradne delat mleko at nemusi byt na umele vyzive. U nas jsou 3 detske obchody a dva uplne na nic..Jesteze na netu sezene clovek vse! ![]()
@jijo jeej, až 500g? to mi ani neříkej..
je pravda, že mi doktor řekl poprvé před 14 dny, že máme 1800g, ale dál to snad raději nevědět a nechat se překvapit. S obříkem moc nepočítám…
Malá je obrovská šikula
Jinak na mlíčko bys mohla zkusit i případně Ricinus comunis 5CH (ta síla je důležitá), je to na podporu tvorby mléka
je to homeopatie, nevím jak moc funguje, ale zkoušku by to stálo.. ![]()
No jinak my tu máme taky pár zaměřených obchodů, ale všechny mi přjdou oproti internetu tak předražené..
ale kočár jsme pořídili v kamenném obchodě… ![]()
@junior007 1800g v jakem tydnu? Tak zatim nic nerikaly, jen ze po cisari a u nedonosenych deti trva dyl nez se to rozjede. Je to den ode dne lepsi, ale jeste neodsaju jeji davku
Ale dekuji za tip, kdyz tak vyzkousim.
Tak my hodne nakupovali ve Funbaby, jak na prodejne v Brne, tak po netu…Nemohli jsme si je vynachvalit.
@Katynka111 Mala je ciperka a snazi se co to jde. Jen se nam ted sluni pod lampou kvuli zlutence..vypada jako lyzar
Poradne se vztekala, jak jsem za ni prisla. Mela uz poradny hlad! Uz ji nechali jen jedno cidlo a infuzi, zbytek odpojili, tak mam radost!! Snad se za par dni dostane na vyhrivaci podlozku. ![]()
Dneska jsem byla na kontrole 35+6 a malej má 3200g, doktorka říkala, že mám být nakonec možná i ráda že půjde ven císařem, že má velikou hlavičku a že bych se dost natrápila. Jsem zvědavá jak bude velikej, jestli ještě ty 3 týdny vydrží
![]()
@efkart07 Tak asi vedel prcek dobre, jak se natocit
ale vahu ma krasnou! A mas to za par, tak kdo vi, jak se mimco rozhodne! My male domlouvali cele tehotenstvi a stejne si to naplanovala sama.
Fotky strasne zkresluji! Dnes zkusime vyfotit malou s necim, aby sel videt rozdil. Vsichni nam totiz rikaji, ze vypada jako normalni miminko. Snad se nam to povede ![]()
@jijo to jsem byla teprve 31týden
teď už asi rosteme pěknou rychlostí, jak jsem doma..
tak ono to půjde a až bude sát sama, tak to půjde…musí jít
a ta homeopatie, zas proč ne, jen pozor na tu sílu, aby ti nedali špatnou, jiná síla to kojení zas zastavuje… jinak maličká se má čilek světu a dává o sobě teda řádně vědět
ale to je dobře!
![]()