Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
3.8.15 20:30

@Janča91 moment moment… o uklízení nemluvím :D myslím tím čajíky (maliník - do toho jdu taky později) a sex :) :D to jsou dobré sázky náhodou :D snad to nebude žádný obřík, ale zas ikdyby, hlavně ať je zdravá :) mě uklidní i to srdíčko když vidím… :) no už se to hezky krátí… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.8.15 23:18

@junior007
Malinik asi zacnu od zitra, zatim jsem nemela odvahu :mrgreen: ted me zas tak boli podbrisek, snad jenom poslicci :(
No sazky sice fajn, ale moc maly mimco mi teda neprejou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.8.15 08:32

@Janča91 snad to jsou jen poslíčci, a podle všeho by měl ten maliník trošku uvolnit to bříško ;)

nepřejou malé? no tohlé :D tak to potom bank ze sázky by měl jít malé a mamince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.8.15 08:52

@Janča91 Tak ty jedny mely napsane UNI a prislo mi to celkem pravdive… ty druhe jsem si vzala radsi větší, ale stačilo by i mensi cislo…Ale i ty vetsi jsou OK.
@junior007 Vypadaji dobre! Ja musela vse pres net, ale neni nad to si to osahat.

Jsem zvedava, jak Vam pak dopadnou odhady vahy :) Ja byla az prekvapena, ze ve ct mi pri prijmu rekla, ze ma mimco 2100g a mala mela v pa pri narozeni 2050g..takze celkem presny odhad.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.8.15 09:01

@jijo mno, já je prodávala celou dobu bez osahání právě :D tak jsem je mohla konečně po nákupu i osahat… :D já taky jinak téměř vše objednávám přes internet, ono není nikde moc obchůdků, kde se to dá vše nakoupit… kor za rozumný peníz… :)
tyjo, to je pěkně přesné, tomu ybch taky nevěřila, že to mohou takhle odhadnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.8.15 09:11

@junior007 Prave!! Spis jsem cetla, ze ty odhady se lisi az o 500g, coz je preci jen dost. U nas jim to teda vyslo krasne :-) Hlavne jsem rada, ze si mala sve 2kg drzi i ted. Ted jen doufam, ze se mi zacne poradne delat mleko at nemusi byt na umele vyzive. U nas jsou 3 detske obchody a dva uplne na nic..Jesteze na netu sezene clovek vse! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.8.15 09:50

@jijo jeej, až 500g? to mi ani neříkej.. :D je pravda, že mi doktor řekl poprvé před 14 dny, že máme 1800g, ale dál to snad raději nevědět a nechat se překvapit. S obříkem moc nepočítám… :) Malá je obrovská šikula :) Jinak na mlíčko bys mohla zkusit i případně Ricinus comunis 5CH (ta síla je důležitá), je to na podporu tvorby mléka ;) je to homeopatie, nevím jak moc funguje, ale zkoušku by to stálo.. :)
No jinak my tu máme taky pár zaměřených obchodů, ale všechny mi přjdou oproti internetu tak předražené.. :( ale kočár jsme pořídili v kamenném obchodě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.8.15 10:55

@jijo ahoj tak co mimco? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.8.15 12:06

@junior007 1800g v jakem tydnu? Tak zatim nic nerikaly, jen ze po cisari a u nedonosenych deti trva dyl nez se to rozjede. Je to den ode dne lepsi, ale jeste neodsaju jeji davku :( Ale dekuji za tip, kdyz tak vyzkousim. :palec: Tak my hodne nakupovali ve Funbaby, jak na prodejne v Brne, tak po netu…Nemohli jsme si je vynachvalit.
@Katynka111 Mala je ciperka a snazi se co to jde. Jen se nam ted sluni pod lampou kvuli zlutence..vypada jako lyzar :-D Poradne se vztekala, jak jsem za ni prisla. Mela uz poradny hlad! Uz ji nechali jen jedno cidlo a infuzi, zbytek odpojili, tak mam radost!! Snad se za par dni dostane na vyhrivaci podlozku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.8.15 15:56

Dneska jsem byla na kontrole 35+6 a malej má 3200g, doktorka říkala, že mám být nakonec možná i ráda že půjde ven císařem, že má velikou hlavičku a že bych se dost natrápila. Jsem zvědavá jak bude velikej, jestli ještě ty 3 týdny vydrží :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.8.15 15:57

@jijo jééé ta je sladká :srdce: vypadá že je veliká, kočička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.8.15 16:06

@efkart07 Tak asi vedel prcek dobre, jak se natocit :) ale vahu ma krasnou! A mas to za par, tak kdo vi, jak se mimco rozhodne! My male domlouvali cele tehotenstvi a stejne si to naplanovala sama. :) Fotky strasne zkresluji! Dnes zkusime vyfotit malou s necim, aby sel videt rozdil. Vsichni nam totiz rikaji, ze vypada jako normalni miminko. Snad se nam to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
4.8.15 19:00

@jijo je nadherna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.8.15 19:01

@Katynka111 Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.8.15 19:21

@jijo to jsem byla teprve 31týden ;) teď už asi rosteme pěknou rychlostí, jak jsem doma.. :) tak ono to půjde a až bude sát sama, tak to půjde…musí jít ;) a ta homeopatie, zas proč ne, jen pozor na tu sílu, aby ti nedali špatnou, jiná síla to kojení zas zastavuje… jinak maličká se má čilek světu a dává o sobě teda řádně vědět :D ale to je dobře! :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí