Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 no musi to jit
ale tak za 2 dny bych se za ni mohla vratit..musi se ji jen zahojit zadecek..ale je jinak moc sikovna
Krome vstavani z zidle, postele je to uz ok…a na dlouhe tury to ale jeste neni..Jen si musim poridit nejaky ten brisni pas..Prijde mi ted bricho nijake..snad to pomuze…
Holky tak kamaradka ted porodila, jak ji zavidim
dneska trosku fouka, tak je fajn, ale je to uz umorne ![]()
@Katynka111
Kamarádka taky zrovna rodí
už je tam 14 hodin, tak pořád čekáme na zprávu
Děsí mě, jak dlouho to trvá ![]()
@Janča91 to musí být šílený takovou dobu v tomhle vedru
ted jsem četla, že má být vedro ještě první týden v září. to ty naše mazlíky v tom břichu upečeme ![]()
@efkart07
Snad tam mají klimatizaci
Ty jo, ale asi od 17h se mi udělalo zle, to už jsem trochu rozdýchala (zavřela jsem se doma s větrákem) a ted už dobrou půl hodinu mám poslíčky
Už bych chtěla rodit, klidně už za týden, nadruhou stranu se toho ale bojím
Včera večer mě taky přepadla panika, ani ne tak z porodu jako spíš z toho, jak to s malou všechno zvládnu, abych byla dobrá máma.. ![]()
@Janča91 Mám stejný pocity, od ty doby co mi rekli, že budu mit do týdne porod za sebou, tak se těším, že už bude malá venku, zároveň mam trochu strach z porodu a zároveň hrůzu z toho jak to budu s prckem zvládat ![]()
@Krisťule88
No přesně. Ale ono to asi s porodem přijde samo
Ikdyž tady občas čtu odstrašující diskuze o vztahu - matka s dítě. Ale to snad nebude náš případ ![]()
@Janča91 Raději už nic nečti
Co mi všichni říkají je, že péče o dítě je pud, prostě ti to naskočí samo, tak budeme doufat, že jo a hotovo
a nejakou tu bolest u porodu snad taky vydržíme
i když já jsem děsnej bolestínek
![]()
@Janča91 @Krisťule88 já mám taky strach že to nezvládnu a nevim proč mě ten strach poslední dobou připadá. Přitom naše dítě je vyloženě vymodlené (2roky snažení, další 2roky asistovaná reprodukce, 1 zamlklé těhotenství)… tak o to víc si říkám, že jsem asi blázen, že mam tyhle myšlenky ![]()
dneska mi došlo, že mám úplně blbě zabalenou tašku do porodnice, protože nakonec jdu na císaře, tak musim věci rozdělit do 3 tašek. jednu malinkou sebou(na jip se nesmí skoro nic brát), druhou na šestinedělí a třetí věci pro mimčo na cestu domu. a nejsem schopná to jít předělat, jak mi je dneska zle… a to mi dr vyhrožoval že můžu každým dnem rodit, když mi odešla hlenová zátka a já tu sedim jak pecka ![]()
Holky mi tu měli včera buřinu jako blázen, všude polámané stromy. díkybohu na našem turnaji se nikomu nic nestalo. ale alespoň se to tu pročitstilo…
panika u mě přichází taky, jestli mimčo zvládnem, ale jak říkáte, všichni vypráví, jak to naskočí samo, tak věřím, že to naskočí
![]()
@jijo fakt jste šikuly, jak to zvládáte
už zas přibíráte? ![]()
@Katynka111
Tak to je parada!
kamoska se totiz neotvirala, porad jen 5cm, tak ji museli pichnout oxytocin. Tak to asi bylo i tim.
@efkart07
Ja se k ty tasce taky nemuzu dokopat. Zabaleno mam, ale musim to rozdelit do dvou tasek
A jeste tu tasku pro miminko.. ale tu necham doma. Vubec ale nevim jaky obleceni, protoze vylozene dadu jsem nekupovala.
Holky, co berete pro mimco do porodnice? Mam pripravenou rychlozavinovacku, asi vezmu rucnik jen tak na zabaleni a masticku. Jinak vubec nevim co je potreba.. ![]()
@junior007 Tak tubourku zavidim, i kdyz by stacil obycejny dest, aby se procistil vzduch…mam pocit, ze se porad potim!
Uprimne mam taky obavy, jak to vse s malou zvladneme. Mam respekt i z koupani, jak me mala, tak bych ji nerada nejak ublizila… Ale zas si rikam, ze kdyz to zvladli jini, tak ja musim taky
No dneska mi primarka dala krasny darekk narozeninám-muzu si jit zitra lehnout do nemocnice. Ukazou mi co a jak a pak hura domu! Moc se na to tesim. Mala krome opruzenin je v poradku a ma uz 2, 1 kg ![]()
@Janča91 Ja jdu zrovna balit veci pro malou…Taky jeste nemam jasno co vzit. Puvodne jsem ji chtela dat do zavinovacky do autosedačky, ale vlezla by se do ni min 2×. Takze asi nejake pletene vecicky a letnj deku, kdyby bylo potreba. Jinak oblečení na pobyt ma erarni.
@jijo tak tak, zvládli to jiní…
tak dej pak vědět, jak jste dopadli a přidej nějakou fotečku zas, jestli to půjde
no a u tebe se nedivím, kor když máš ještě takového malého drobečka
tojoo, no dnes je tu už zase parno… ![]()