Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
11.8.15 10:40

@Janča91 tojoo, ani se ti nedivím :/ tak ono to snad vše změří alespon až budeš chodit na monitory do nemocnice.. ale myslím si taky, že to je ten nejmenší problém udělat ted u něj, kor když říká, že příště, tak tu techniku, kterou se to měří a váží, asi má… tak ted je přecijen nejdůležitější, že jste oba dva v pořádku.. :) a co si budeme povídat, sestřičky jsou vždy takové sdílnější než sami doktoři, ještě že jsou ty :) a uvidíš, ta možnost už je - změnit doktora, díkybohu :) já už taky měnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
11.8.15 10:58

@Janča91 ty jo to je idiot :pocitac: s takovýmhle přístupem bych si od kamarádek zjistila, kam chodí a zvážila bych přechod ještě před porodem… Nedokážu si představit, chodit k doktorce s nervama a nemít z toho radost, já se tam vždycky těším až malého uvidím, že nemůžu dospat… Mně ho vážila dvakrát ve 21. a ve 32. týdnu… Některý lidi by vůbec s lidma pracovat neměli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
11.8.15 11:09

@Janča91 to je frajer, že pozná podle velikosti břicha velikost dítěte. se mu nechtělo nic dělat :roll: já chodím na gyndu - je tam doktor a doktorka a střídají si mě, podle toho, kdo tam zrovna je. doktorka říká, že mimino má velikánskou hlavu a že to bude obr přes 4kg. doktor říká, že bude mít do 3,5 kg a že je to uplně normální mimino a to mi každou kontrolu dělají ultrazvuk a váží ho + monitor. Jenže není to standard, mě to stálo 4tisíce abych tohle měla. plus k tomu dělali test na cukrovku, všechny krve na Rh faktory, krevní obraz, atd…Jinak se dělají jen 2-3 ultrazvuky za celé těhotenství (dle pojišťovny). Takže mě zase uplně nepřijde divné, že se mu něco nechce dělat… protože nemusí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.15 12:59

@junior007
No ja prave na monitory budu chodit asi jen k nemu az do konce, akorat pristi tyden ma dovcu, tak jdu do nemocnice :?
@makalka09
Ja uz mam dva doktory vybrany, jen se rozhodnout, ale necham to az po porodu
@efkart07
Taky jsem slysela, ze pojistovna jich proplaci jen par, takze to kazdej dela jinak. Ale fakt jsem si myslela, ze to vazeni je zaklad. Co kdyby mi pak u porodu rekli, ze ma 5kg a musim jit cisarem. Proto se to prece vazi ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
11.8.15 13:07

@Janča91 tak to se zeptáš v nemocnici, to by ti mohli říct kolik váží :) každopádně taky bych si našla jiného lékaře, tomuhle je evidentně všechno jedno :zed: já jsem taky lékaře vyměnila potom, co jsem mu řekla, že 2 roky nemůžu otěhotnět a že dítě chci a on mi na to řekl: znáte google? tam si nějakou radu najděte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.15 13:16

@efkart07
Hmm tak to je taky frajer :palec: ja se ptala po pul roce co to neslo a rekl mi, ze se to resi az po roce, ale jinak jsem si taky rady musela hledat na googlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.8.15 13:19

@Janča91 jo tak, tak se zeptáš v nemocnici a tam by mohli být vstřícnější ;) a jestli už máš vybrané dva, tak není co řešit. Třeba mohl být tuten dobrý doteď, ale někteří prostě nemají rádi těhotný, ale to pak nechápu, proč tuhle práci dělají… jak říkám, měli by jít dělat za pás a tam by měli klid od lidí a lidi od nich.. a mimo jiné, mě dělala ultrazvuk do teď pokaždé, aby se podívala na srdíčko a povětšinou i vnitřní ultrazvuk.. tak je to divné..
@efkart07 to jako vážně? to není fakt pravda ti lékaři někteří :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
11.8.15 13:45

@Janča91 @junior007 dneska co si člověk nezařídí sám, tak nemá :nevim: naštěstí jsem se dostala do super CARu, k úžasný doktorce, která mi i doporučila gynekoložku a já jsem spokojená :dance: zubaře jsem taky vyměnila. vždycky přišel se zakouřenýma rukama a bez rukavic se mi štrachal v puse a u toho na mě mluvil prý francouzsky, takže jsem nikdy nic nevěděla. našla jsem si doktorku u který jsem dodneška jako alenka v říši divů :lol: ta co mi vždycky dělá, patlá různý vodičky, bere si rukavice, dělá mi rentgeny atd… to jsem nezažila nikdy předtím :mrgreen:… ještě mam super zážitek s alergoložkou :lol: ta když mi nepřišla na to, od čeho mám alergii, tak mi řekla ať vyměním partnera a práci a alergie zmizí ( a to užý jsem měla zjizvené celé ruce od neustálého škrábání se, které trvalo 10let) tak jsem si našla v jedné nemocnici alergologii, kde dělají speciální testy na alergie, které nejsou moc časté a hned jsem věděla co mi je. ale to byla náhoda, ale musela jsem si to zjistit sama… takhle to dnes funguje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.15 14:02

@efkart07
:mrgreen: :mrgreen: tak to je dobry ra vymena partnera :mrgreen: ze to neradi i tem, co nemuzou otehotnet :mrgreen:
Zubare mam teda taky skvelyho, na toho si nemuzu stezovat, jen ted ta gynda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.15 14:05

Jak se rika, dokud neni problem, tak je kazdy doktor dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.8.15 14:09

@efkart07 vynměnit partnera a práci… ta je vtipná teda :mrgreen: jako na tuty řeči jsou nej alergo a kožaři :D ale jo, o té změně už to v současné době je ;) já v posledních letech změnila snad všechny doktory.. zubaře jsem měla jako ty, tak jsem přešla k mladému zubaři a to je něco úplně jiného, gynekoložka mi umřela, tak raději než jít k chlapovi (dělala jsem na poliklinice, kde má i on ordinace, v lékárně, tak přecijen se mi k němu nechtělo :D), tak jsem šla taky k mladé, taky je suprová, ikdyž někdy taková odměřená, ale to si říkám, že každý může mít své dny :) a obvodačka taky nová mladá. No jsem prozatím maximálně spokojená se zdravotní péčí :)

@Janča91 uvidíš, jako do porodu už je to jen skok, tak pak uvidíš. a on je nějaký starší nebo? ono ty staré a nové postupy jsou tak maximálně rozdílné až člověk kouká.. bohužel i v přístupu k pacientovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.8.15 16:38

@junior007
No je mu tak 50 bych rekla. On mi prijde porad stejnej :mrgreen: me prijde, ze nema zadny postupy, ze to dela jen z donuceni. Pritom sam ma 3 deti, ale tehotny nerekne ani prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.8.15 20:25

@Janča91 tak v tomhle věku už se moc nemění :lol: tak hold obměnit za mladšího, ono je to hold potom znát :/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.8.15 10:00

Teda holky, co mi prcek v tom břiše od včerejšího večera provádí, to je šílenost :lol: začíná už mi taky tlačit na spodek, jsem zvědavá, co mi doktorka v pondělí řekne :think: jsem teprv 34+6 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
12.8.15 12:24

@makalka09 Se jim tím teplem chce rychleji ven no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie