Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 Ještě jsem v celku
, ale už nervím z každého píchnutí a bolesti
Malá se dnes nějak málo vrtí oproti minulým dnům, tak nevím, ještě že zítra jdu na kontrolu do porodnice ![]()
Hele, kdyby jsi jich měla málo, tak ti kdyžtak koupí manžel/přítel až půjde na návštěvu ne?
Já to mám tak naplánovaný, do porodnice jsem si jich zabalila 30 ks a zbytek mi doveze manžel, když bude potřeba…
@makalka09 to by se jistě taky dalo, u nás v porodnici je potřebovat nebudu, mělo by jich tam být dostatek po celý den, takže spíš na doma…
No já se začínám poslední dobou taky cítit hůř, ale to je asi normální, občas prcka už cítím, jak mi dolů tlačí, ale říkam si, že to bude možná z toho, jak jsem se v poslední dvou dnech večer přejedla
Začínám mít z porodu hrůzu, jsem hrozný bebíčko a mam malý práh bolesti
Už abysme to měly za sebou, co? Postupně taky přicházím na to, co všechno mi ještě chybí ![]()
@makalka09 Já pořád něco dodávám do tašek do porodnice
No já ty vložky potřebovat budu, v nač´ší nemocnici je neposkytují, no právě, já mám čím dál víc pocit, že se mi už provrtává ven, najednou takový tlak, jak kdyby šátrala ručičkou už ven ![]()
@makalka09
Ja jsem koupila dve baleni po 20ks myslim. A v porodnici taky nejaky dostanem, tak doufam, ze vystaci, jinak nekomu reknu at mi jeste priveze. Doufam, ze to nebude tak hrozny ![]()
Teda dneska je pocasi, to je hnus
i doma jsem umirala, ted jsem na zahrade, taky des a jeste me ceka cesta na predporodni kurz ![]()
@Krisťule88 už se na vás opravdu těší
já si objednala tašku, že jí potom budu vozit s malým na cesty na plenky a podobné věci, ale když jsem jí rozbalila, tak hrozně smrdí od nějaký umělotiny, takže jí mam pár dní vyvětrat, ale budu jí muset asi i zkusit vyprat, protože to je fakt šílený, si tam dam košili a akorát bych pak smrděla
do toho už pár dní vybíram kočárek a nemůžu se dobrat úspěšného konce
tatínkovi přijdou všechny stejný, takže ten taky moc neporadí
do toho už vím, že byt do porodu připravený nebude
takže se budeme muset na nějakou dobu přestěhovat k přítelovo rodičům na chalupu ![]()
@Janča91 tak to máme stejně, tak snad to bude stačit, ale ségra mě strašila, že její kamarádka si najednou dávala 2 i 3, tak to mi trochu vystrašilo
já ven pro jistotu ani nevystrkuju nos ![]()
Čekám na první ochutnávku fotek od fotografky, tak alespoň něco pozitivního dnes ![]()
@Krisťule88 @makalka09 jééé mě vůbec nenapadlo koupit si vložky
mají být ty bez křidélek že jo? holky já mám taky strach z císaře. strašně mě děsí představa, že uslyšim jak si říkají: skalpel prosím
a říznou ![]()
@makalka09 Já mám tedy už naštěstí všechno, i jsem už příteli nachystala vajíčko na malou na cestu domů, tak snad máme připraveno všecko… Jen toho strachu z neznáma se nemůžu zbavit ![]()
@efkart07 No tak mít císaře a umrtvený jen spodek, tak to se mnou šlek´hne, já to nesnáším, i když nic nevidím, tak si to představím a omdlévám
![]()
@efkart07 já si koupila batist, jsou prý nejlepší, tak nevím
jsou určitě bez křidýlek
no, z toho bych taky měla panickou hrůzu, ale oni jsou asi na to zvyklí a nějak odvedou tvojí pozornost
můžeš je zkusit na příjmu poprosit, ať nijak nekomentují nahlas, co právě dělají ![]()
@efkart07
Vlozky jsou primo poporodni jsou bez te lepici casti. Akorat teda nevim jak je to u cisare, krvaci se vubec po cisari? Uz jsem nad tim kolikrat premyslela ![]()
@makalka09
To je naprd delat takhle vse na posledni chvili, vid? Ja jsem snad i rada, ze jsme nesehnali. vetsi byt, lrotoze si ted nedokazu predstavit se stehovat.. ale s kocarkem byste meli pospisit.. muze to trvat i mesic bez prijde..
@Krisťule88 asi bychom měly stejný problém ![]()
Jsem si vytiskla seznam výbavičky pro miminko a stále toho mam plno neodškrnuto a začínam z toho být docela nervozní
potřebovala bych taky asi nakopnout, že už se to blíží, abych sebou hodila ![]()
@makalka09 mi taky nemáme dodělaný byt. jsme tu už druhý týden a je to tragedie. dneska se konečně povedlo zapojit pračku, tak jsem si mohla vyprat těch pár kousků oblečení co mi ještě jsou
jinak ložnice s dětskou postýlkou je zaskládaná pytlema s hadrama tak, že postýlka není vidět
už jsme sice koupili včera šatní skříně, do kterých to všechno dáme, ale zase v chodbě kde mají stát je neskutečná hromada jiných krámů. takže jsme tu v takovém začarovaném kruhu
a to nemluvím o obýváku, to je jen průchozí cestička skrz místnost ke gauči a do toho nám tu lítá bláznivá kočka, které to extrémně vyhovuje ![]()
@Janča91 jj máme nejvyšší čas, nechce se mi věřit, když se podívam do kalendáře
naštěstí alespoň autosedačka už je na cestě…
Je to hrozně naprd
Navíc, když si představím to stěhování s prckem… To bude asi peklo… Naštěstí jsme zvyklí přebývat víceméně v jedné místnosti, takže tolik věcí nemáme, nebo se tím alespoň uklidňuji
ale když si představím, že mě čekají ještě státnice s prckem, tak bych si to šla hodit ![]()
Jaký je vůbec maliník? ![]()
@Krisťule88 @makalka09 @Janča91 já myslim, že si budou říkat co chtějí a já u toho umřu
já když vidim krev, tak omdlévám a chce se mi zvracet, natož tohle
a pak trvá přes půl hodiny, než to sešijou, to jako nevim jak zvládnu. mě to přijde jak horor teda
a krvácí se potom úplně stejně. tělo se čistí stejně jako po klasickém porodu, akorát po císaři bývá prý krvácení o malinko menší, protože to při operaci vyčistí