Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
13.8.15 10:32

@Janča91 v porodnici, kde rodim já, to takhle dělají automaticky, takže si nemyslím, že by to bylo jinde jinak. já ho mam pozitivního a když mi praskne voda, tak musím ject co nejrychleji do porodnice, aby mi dali antibiotika, jinak když vydrží do termínu císaře, tak je nedostanu vůbec. tak kdyby ti odtekla plodovka, než budeš vědět výsledky, tak radši jeď hned ať dají pro jistotu antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:35

@Janča91 :D jo, tak to máme stejné… :D nechávala jsem to na srpen a ted ještě až se vrátí přítel, kdyby náhodou :D

@efkart07 nejsiii ;) on kdyby nechtěl, tak si řekne :) takhle alespon zjistíme, že máme doma fakt zlatíčka :srdce: ale že ti umyl okna :palec: to já je umyju bo bych se doma nudou už asi zbláznila :) vždyt já začla s pokojíkem, nejdřív, že musíme koupit skříň, aby jsme měli kam dát věcičky, pak že by bylo dobrý rovnou koberec, když už..a pak že vymalovat… no a do týdne-14dní máme hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:35

@makalka09 my jsme si taky mysleli, že to bude v pohodě, že tu takový horko nebude a teď po 3 týdnech co tu bydlíme, už si to nemyslim :lol:… ale zase je tu pěkný výhled a večer z postele koukáme na hvězdičky (nebo letadla :mrgreen: )
jo je třeba je občas využívat, ať to nemají tak jednoduché kucí naši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:37

@makalka09 no to doufám, že bude… :) tyjo, to je zajímavá, pěkná kombinace :) no, musíš dávat na sebe pozor… a kor to malování… pořád jen nahoru dolu ze štaflí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 10:39

@efkart07
Aspoň že tak :) Je to hrozný, kolik nástrah všude číhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 10:42

@junior007 koberec jsme taky chtěli koupit, ale nakonec ho nekoupíme a necháme parkety, dokud malý nepoleze. vzpomněla jsem si, jak měla mamka vyběhanou cestičku po koberci kolem postýlky :mrgreen: :lol: tak to necháme na dýlejc :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.8.15 10:46

@efkart07 tak to je dobrá rada :D budu přesouvat postýlku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 10:49

@junior007 štafle nebudu potřebovat, máme váleček s tyčí, už jsem takhle natírala pár stěn čímsi, ale už je to asi měsíc no, max tak někam do rohů si budu muset vylézt, ale to by snad nemělo být tak hrozný… uvidím, jak se na to budu příští týden cítit a buď já, nebo přítel :D jede si příští víkend s kamarádama na fesťák, tak něco za něco :lol: jsem z toho pěkně nervozní, aby to nepřišlo, až bude pryč :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 10:56

@makalka09
No tak to se ti nedivím. Já mám taky vždycky strach, když přítel někam jede beze mě, hlavně někam dál :mrgreen: Chtěla jsem si dám tašku do porodnice do auta, ale ted si taky myslím, že to není dobrý nápad. Pak někam odjede s autem, na mě to přijde a co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 11:00

@Janča91 Přesně! :lol: hlavně si už druhý den za sebou nechal doma mobil a vyrazil do práce až do večera, tohle fakt miluju :mrgreen: Jestli to na mě fakt příští víkend NÁHODOU přijde a on 200 km daleko, tak si to bude horko těžko žehlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 11:02

@makalka09
:mrgreen: To by byla fakt smůla. Můj má ještě 14 dní dovču, tak by mi vůbec nevadilo to stihnout během toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 11:11

@Janča91 to by byl fakt pech, ale s naším štěstím bych se nedivila :mrgreen: bylo by to fajn mít prcka doma, když budete oba doma ;) ale oni se přihlásí, až se jim bude chtít :)

Holky, už jste pevně rozhodnuté o jménech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 11:14

@makalka09
no při mym štěstí budu 10 dní přenášet (déle nenechají) :mrgreen:
Jména máme na pevno, protože už jsou zapsaná na matrice a hlavně když se mluví o mimču, tak už nikdo neřekne jinak než Eliška, takže bych už to snad změnit ani nemohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 11:17

@makalka09 @Janča91 my jsme si na matrice nechali napsat jen příjmení, ale včera jsem vyplnila papíry do porodnice a tam už jsem to napsala, takže to taky máme definitivně rozhodnuté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 11:17

@Janča91 my už také byli na matrice, ale řekli jsme, že ještě nejsme pevně rozhodnutí, tak jsme si nechali zadní vrátka otevřená :mrgreen: u nás už taky celá rodina mluví o Matýskovi :mrgreen: na žádném jiném jméně jsme se neshodli, takže to byl rychlý proces :) ale stejně se pořád koukáme po jiném, co kdyby… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí