Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 v porodnici, kde rodim já, to takhle dělají automaticky, takže si nemyslím, že by to bylo jinde jinak. já ho mam pozitivního a když mi praskne voda, tak musím ject co nejrychleji do porodnice, aby mi dali antibiotika, jinak když vydrží do termínu císaře, tak je nedostanu vůbec. tak kdyby ti odtekla plodovka, než budeš vědět výsledky, tak radši jeď hned ať dají pro jistotu antibiotika
@Janča91
jo, tak to máme stejné…
nechávala jsem to na srpen a ted ještě až se vrátí přítel, kdyby náhodou ![]()
@efkart07 nejsiii
on kdyby nechtěl, tak si řekne
takhle alespon zjistíme, že máme doma fakt zlatíčka
ale že ti umyl okna
to já je umyju bo bych se doma nudou už asi zbláznila
vždyt já začla s pokojíkem, nejdřív, že musíme koupit skříň, aby jsme měli kam dát věcičky, pak že by bylo dobrý rovnou koberec, když už..a pak že vymalovat… no a do týdne-14dní máme hotovo ![]()
@makalka09 my jsme si taky mysleli, že to bude v pohodě, že tu takový horko nebude a teď po 3 týdnech co tu bydlíme, už si to nemyslim
… ale zase je tu pěkný výhled a večer z postele koukáme na hvězdičky (nebo letadla
)
jo je třeba je občas využívat, ať to nemají tak jednoduché kucí naši ![]()
@makalka09 no to doufám, že bude…
tyjo, to je zajímavá, pěkná kombinace
no, musíš dávat na sebe pozor… a kor to malování… pořád jen nahoru dolu ze štaflí…
@efkart07
Aspoň že tak
Je to hrozný, kolik nástrah všude číhá ![]()
@junior007 koberec jsme taky chtěli koupit, ale nakonec ho nekoupíme a necháme parkety, dokud malý nepoleze. vzpomněla jsem si, jak měla mamka vyběhanou cestičku po koberci kolem postýlky
tak to necháme na dýlejc
![]()
@junior007 štafle nebudu potřebovat, máme váleček s tyčí, už jsem takhle natírala pár stěn čímsi, ale už je to asi měsíc no, max tak někam do rohů si budu muset vylézt, ale to by snad nemělo být tak hrozný… uvidím, jak se na to budu příští týden cítit a buď já, nebo přítel
jede si příští víkend s kamarádama na fesťák, tak něco za něco
jsem z toho pěkně nervozní, aby to nepřišlo, až bude pryč ![]()
@makalka09
No tak to se ti nedivím. Já mám taky vždycky strach, když přítel někam jede beze mě, hlavně někam dál
Chtěla jsem si dám tašku do porodnice do auta, ale ted si taky myslím, že to není dobrý nápad. Pak někam odjede s autem, na mě to přijde a co ![]()
@Janča91 Přesně!
hlavně si už druhý den za sebou nechal doma mobil a vyrazil do práce až do večera, tohle fakt miluju
Jestli to na mě fakt příští víkend NÁHODOU přijde a on 200 km daleko, tak si to bude horko těžko žehlit ![]()
@makalka09
To by byla fakt smůla. Můj má ještě 14 dní dovču, tak by mi vůbec nevadilo to stihnout během toho ![]()
@Janča91 to by byl fakt pech, ale s naším štěstím bych se nedivila
bylo by to fajn mít prcka doma, když budete oba doma
ale oni se přihlásí, až se jim bude chtít ![]()
Holky, už jste pevně rozhodnuté o jménech?
@makalka09
no při mym štěstí budu 10 dní přenášet (déle nenechají) ![]()
Jména máme na pevno, protože už jsou zapsaná na matrice a hlavně když se mluví o mimču, tak už nikdo neřekne jinak než Eliška, takže bych už to snad změnit ani nemohla ![]()
@makalka09 @Janča91 my jsme si na matrice nechali napsat jen příjmení, ale včera jsem vyplnila papíry do porodnice a tam už jsem to napsala, takže to taky máme definitivně rozhodnuté ![]()
@Janča91 my už také byli na matrice, ale řekli jsme, že ještě nejsme pevně rozhodnutí, tak jsme si nechali zadní vrátka otevřená
u nás už taky celá rodina mluví o Matýskovi
na žádném jiném jméně jsme se neshodli, takže to byl rychlý proces
ale stejně se pořád koukáme po jiném, co kdyby… ![]()