Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09
To teda nezavidim.. a po jakym koukas kocarku? Ten malinik pro me nic moc, ale da se to
ja moc nemusim bylinkovy caje, takze to neocenim. Ale horsi je, ze v tom vedru se to fakt neda pit, delam si ho rano k snidani, ale dneska jsem to zrovna nedala, bylo hnusne vedro uz v osm rano ![]()
@efkart07 no, netroufám si soudit, kdo je na tom hůř
asi bude nejlepší začít od těch skříní a začne se to trochu hýbat, ale v tomhle počasí to vypadá jako mission imposible, co?
já snila o tom, že prcka přivezeme do víceméně již hotovýho, ale už tomu tolik nevěřím
o víkendu bychom měli mít hotový štuky, příští týden se chystám malovat, tak snad se to počasí alespoň trochu umoudří…
Teda holky, až při pohledu na fotky mi došlo, jakej mam buben
![]()
Příspěvek upraven 10.08.15 v 15:51
@efkart07
Aha, to ja prave nevedela, ale je to logicky
ja bych asi taky mela strach, ale zas lepsi nez byt cela oblbnuta.. byla jsem takhle na zakroku v lokalnim umrtveni a pro me to teda bylo strasny
hrozne jsem se bala, ze sebou treba skubnu a urizne mi neco jinyho
ale u toho cisare asi budes mit nejakou tu latku, abys tam nevidela ne? Pujde tam s tebou partner? U nas k cisari v lokalnim muze. Tak by alespon odvedl tvou pozornost ![]()
@makalka09
Ani mi nemluv o bubnu
prijde mi, ze rostu kazdou minutou, nekdy mam to bricho uplne do spicky
asi jak se tam krouti.
@Janča91 sním o Mutsy, ale nový je bohužel mimo náš rozpočet, jestě s tou rekonstrukcí, do toho se nám rozbilo před 2 měsíci auto, takže to byla taky pěkná darda, do toho hromada poplatků, samý úřady, ale svého snu se nevzdávám takže jich mám pár rozjednáno přes bazar, ale teď si vybrat ![]()
No já si ho dnes objednávám, tak jsem na to zvědavá
taky nejsem na bylinky, ale když si bezbolestně pomoci ![]()
@makalka09 je to takovej tetris
jaj, to toho ještě nemáte hodně teda. jenom malování je šílený. museli jsme malovat 3× celý byt, měli jsme moc hrubý štuk, tak to furt nebylo ono a vypadalo to děsně. Ještě nemáme dlaždičky na záchodě, sádroše na stropech na wc a v koupelně, parapety, v kuchyni zrovna ten můj montuje 2 skříňky
takže konečně tam alespon něco bude, ale dřez nemáme, takže vana se sprchou je naše dočasná kuchyňka ![]()
@Janča91 jo přítel tam na ten plánovaný termín bude, ale kdybych začala rodit dřív a byl by v práci, tak to asi určitě nestihne
@makalka09
Az budu na pc tak na nej mrknu ![]()
Ten malinik myslim sezenes v kazde lekarne..
@Janča91 jj vím, ale potřebuju toho stejně více, tak to vezmu při jednom
je to přesně tenhle…
@Janča91 jj malej mi tam taky dělá psíkusy, do špičky ho mam taky, jak se tam úplně našponuje, nebo ho mam úplně nakřivo
Přijde mi, že mi teď roste každým dnem, už takhle večer umírám, a skučím, že mi musí to bricho každou chvíli puknout
Ale jak ho mam obrovský mi opravdu došlo až z fotek, co mi právě fotografka poslala, rostlo mi postupně, tak mi to holt asi tolik nepřišlo ![]()
@efkart07 tak jste na tom trochu líp než my
akorát naše koupelna je pouze jen vyzděná + částečně zazděný visací záchod, hlavně, že máme nakoupený podlahy i kuchyňskou linku ![]()
@makalka09 Moc dekuji
ja mela taky 2 baliky a stacil mi 1.
@efkart07 To je jediny duvod proc jsem rada, ze mala pospichala na svet…musi to byt zazitek snaset tesne pred porodem takova vedra!!! Nam se uz nastesti na pokoji otocilo slunicko a je tu prijemne..moc dekuji, je to nas poklad…ale co nekdy vytvori za grimasu ![]()
@junior007 Ja mela taky male brisko, ale nemyslim si, ze by byla mala, kdyby tam zustala do terminu…byla by akorat si myslim…a jake jste meli posledni vazeni?
Kupodivu je ji dobre! Ja bych tolik vrstev neprezila…nastesti bodycko poblinkala, kdyz s ni manipulovala rehabilitacni sestra, tak ma o jednu min ![]()
Holky, mě ten doktor dneska zas nas…!!
Udělal stěry na streptokoka, udělal monitor a to bylo vše. Čípek už nekontroluje, netušim proč a ultrazvuk už prý dělat taky nebude. Takže ani nevim odhad váhy. Když jsem se ho na to ptala, tak mi řekl, proč to chci vědět. Tak jsem řekla, že mě to zajímá, jak je zhruba velká. A on mi řekl: no břicho máte velký, tak to žádnej prcek asi nebude!! No je to normální? Snad všem ten odhad dělají, jenom já nic. Tak až půjdu do porodnice, tak se zeptám, jestli mi ten UZ udělají!! No jsem fakt vytočená ![]()
@efkart07 @makalka09 holky, teda to vám nezávidim. mám to ještě v čerstvé paměti. my jsme dodělávali cca v mém 5-tém měsíci. a představa to dělat ted…nooo…tak vám držím palce a šikovné zedníky a dělníky, no a každopádně pevné nervy
ono to dobře a snad i brzy dopadne ![]()
@jijo no měli jsme v 31tt 1800g, což ani doktor nic neřekl, takže asi dobré. Možná jen mé bříško vypadá, že je malé pod mými megaobrovskými prsy
jinak nás zatím jindy nevážili a možná už nai nebudou, ví bůh… no jdu na kontrolu (a monitory) přístí týden, tak uvidíme. Ale jak jim tam mám ležet na jednom místě 20 minut, to nevim…
Maličké je tam teď dobře i v těch vrstvách, jako u maminky v bříšku… ![]()
@makalka09
Jéé ten je krásnej, vypadá, že i bude dobře skladný ![]()
@Janča91 teda, to je doktor za všechny prachy… mě maličkou v ordinaci nevážila ještě ani jednou, abych tě uklidnila
(mě vážili jen jednou v 31tt na „velkém ultrazvuku“, to chodíme jinam) Ale odpověď tohoto stylu… to si dělá srandu
a prý, když vás něco zajímá, tak se ptejte..možná nedělal uz, protože tím většinou monitoruje srdíčko a jelikož jste už byli na monitorech, tak ho nedělá
Můžu ti dát vědět příští týden, jdu taky poprvé na monitor
Já bych udělala jednoduché, po porodu uvidíš, jak se bude chovat a jestli pořád takhle stejně, tak bych šla jinam… hlavně že jste v pořádku ![]()
@junior007
No začínám právě uvažovat, že po porodu přejdu.. Protože už mě opravdu štve, nic mi neřekne, víc mi řekne sestra.. Mě vážili jen v porodnice, když jsem byla na ambulanci, jinak nevážil. Když mi dělal UZ naposledy, tak jsem se ptala na váhu a on, že nevážil, že příště. No a žádný příště není a nebude, protože od té doby ultrazvuk žádný a prý se už ani dělat nebude.. Což ale nechápu. Vždyt snad každýmu tu váhu říkají, i průměr hlavičky - kvůli porodu, tak nechápu, co on má za problém to udělat. No jsem fakt vytočená a hrozně mě to mrzí ![]()