Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07
Budu mit pujceny kosik na miminko, je to na koleckach, takze si to muzu soupnout kam budu chtit. Vibracni lehatko mam taky, ale mimco by v tom pry nemelo byt moc dlouho.. hlavne to nrjde dat uplne do lehu, coz je naprd, ale pratelny je to teda cely..
No a co se tyka tehotenstvi, tak jsem rada za to leto
nemusim se do niceho navlikat hodim na sebe saty a hlavne mi ted tak otykaji nohy, te bych je do bot nenarvala, musim mit jen zabky ![]()
Ja uz dalsi tehu nechci zazit umiraaaaaam!!! To vedro!!!
![]()
V obyvaku chci kolebku, neco pevneho na zadicka ![]()
@efkart07 to tě naprosto chápu, já to měla hezky z ruky do ruky, takže jsem i věděla od koho to mám…
a právěže jen za 200,– i sundavatelný potah… no..jednou dobrý kauf
ale jinak jdu taky raději do novějšího ověřenýho nebo vysloveně přes známý ![]()
@boule76 taky už mi začínají natékat..hlavně chodidla teda, po ránu někam dojít, kor když si maličká usmyslí, že si lehne na močák…
ale co, chodit ve finále zatím jde, hlavně že jsou ty mimča naše zdravá… ![]()
Tak děvčata, dnes jsem byla na poradně a doktor říkal že do týdne porodím, že má malá hlavičku narvanou hodně nízko a už se otvírám, takže to mám za pár ![]()
@Krisťule88 Juu, tak se nam to dalo pekne do pohybu
Aby z nas vubec nekdo rodil v zari ![]()
@Krisťule88 teda, tak to musí být teď napínavý
a cítíš to, že je níž?
@jijo Tak mě už před měsícem posunul termín porodu na 23.8. ![]()
@makalka09 Jo právě že cítím jak mi hodně naráží dospod, dost me bolí celej spodek a zrovna včera večer jsem manželovi říkala, že mám to břicho už pěkně dole
a dnes ejhle informace že budeme za týden rodit
docela začínám panikařit ![]()
@jijo Co vy holky, jak se držíte? Jak dlouho bude maličká jeste v inkubátoru? ![]()
@Krisťule88 Tak aspon to budes mit za sebou a nebudou te trapit ty vedra. I kdyz uprimne, i bez bricha je to fuska! Mohlo by se ochladit! Ja jsem od stredy doma. Anule zacala blbnout s jídlem, tak rikali doktori, ze to s ni bude na dyl. Ale uz je pouze na vyhrivanem luzku
A zacala hezky papkat, i ja si ji uz pres strikacku krmím a prebaluji! Za chvili jedu na vizitu a uz se budeme domlouvat, kdy se vratim do nemocnice, aby me vse naucili a ja pak mohla jit s Anickou domu
Snad me doktori potesi!! Jen s tim mlekem je to na nic..Moc se to nezlepsuje… ![]()
@Krisťule88 to rikali kamosce pred mesicem taky a uz 2 dny prenasi ![]()
@jijo teda holky..
to půjde, i to krmení…a až tě vše naučí, uteče to jako voda a budete obě doma
a ty se cítíš jak po císaři?
@Krisťule88 držíme palce, ať vše dobře dopadne ![]()
a holky nebojte, já jistojistě porodím v září, maličké se začíná zřejmě líbit, jak maminku trápí svýma kopancema a bouchancema. asi ví, jak se těšim, až se vrátim k fitboxu, tak trénuje za mě…a hezky do žeber, zákeřnice ![]()
@makalka09
Tak jsem se dneska odhodlala a objednala ten Aniball
Snad neporodím než přijde ![]()
@Krisťule88
Ty jo, to se teda máš
Já už bych taky nejradši rodila. Posledních pár dní jsou peklo, nohy permanentně oteklé, až mě bolí, pálí a nevim co ještě ![]()
@junior007
Taky máš malou boxerku?
Mě včera taky asi chtěla vyskočit z bříška
Nemohla jsem sedět, chodit, nic.
Ten poslední měsíc je fakt makačka, kdyby aspon nebylo takové vedro, ale v nejbližší době se asi neochladí, co? ![]()
@Janča91 jojo, malá boxerka
snaží se dostat ven, ale nějak holky zatím neví kudy…
ale jen ať ještě chvilku zůstanou…
vedro je opravdu pekelné
kdyby se alespoň v noci ochladilo… a dnes máme ještě takový srázek venku, tak snad přežijeme ![]()
@Janča91 tak to jsem zvědavá na tvý pocity z toho
jo, s nohama mám stejný problém celé léto, akorát minulý týden asi na 4 dny splaskly, jak bylo chladněji, tak jsem se nemohla na své kotníky vynadívat
no ale vedra máme opět zpátky, takže od pondělí se mi znovu nalily
koupila jsem v DM příjemný chladivý krém, ale je to jenom pro chvilkový pocit no ![]()
@junior007 boxerka je výstižná ![]()