Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
6.8.15 21:51

@efkart07
Budu mit pujceny kosik na miminko, je to na koleckach, takze si to muzu soupnout kam budu chtit. Vibracni lehatko mam taky, ale mimco by v tom pry nemelo byt moc dlouho.. hlavne to nrjde dat uplne do lehu, coz je naprd, ale pratelny je to teda cely..
No a co se tyka tehotenstvi, tak jsem rada za to leto :mrgreen: nemusim se do niceho navlikat hodim na sebe saty a hlavne mi ted tak otykaji nohy, te bych je do bot nenarvala, musim mit jen zabky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
6.8.15 23:27

Ja uz dalsi tehu nechci zazit umiraaaaaam!!! To vedro!!! :mrgreen: :mrgreen:

V obyvaku chci kolebku, neco pevneho na zadicka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.8.15 09:09

@efkart07 to tě naprosto chápu, já to měla hezky z ruky do ruky, takže jsem i věděla od koho to mám… :) a právěže jen za 200,– i sundavatelný potah… no..jednou dobrý kauf :D ale jinak jdu taky raději do novějšího ověřenýho nebo vysloveně přes známý :)

@boule76 taky už mi začínají natékat..hlavně chodidla teda, po ránu někam dojít, kor když si maličká usmyslí, že si lehne na močák… :D ale co, chodit ve finále zatím jde, hlavně že jsou ty mimča naše zdravá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
7.8.15 19:35

Tak děvčata, dnes jsem byla na poradně a doktor říkal že do týdne porodím, že má malá hlavičku narvanou hodně nízko a už se otvírám, takže to mám za pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.8.15 20:16

@Krisťule88 Juu, tak se nam to dalo pekne do pohybu :) Aby z nas vubec nekdo rodil v zari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.8.15 20:17

@Krisťule88 teda, tak to musí být teď napínavý :lol: a cítíš to, že je níž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
7.8.15 20:46

@jijo Tak mě už před měsícem posunul termín porodu na 23.8. ;)

@makalka09 Jo právě že cítím jak mi hodně naráží dospod, dost me bolí celej spodek a zrovna včera večer jsem manželovi říkala, že mám to břicho už pěkně dole :lol: a dnes ejhle informace že budeme za týden rodit :lol: docela začínám panikařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
7.8.15 20:48

@jijo Co vy holky, jak se držíte? Jak dlouho bude maličká jeste v inkubátoru? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.8.15 06:47

@Krisťule88 Tak aspon to budes mit za sebou a nebudou te trapit ty vedra. I kdyz uprimne, i bez bricha je to fuska! Mohlo by se ochladit! Ja jsem od stredy doma. Anule zacala blbnout s jídlem, tak rikali doktori, ze to s ni bude na dyl. Ale uz je pouze na vyhrivanem luzku :) A zacala hezky papkat, i ja si ji uz pres strikacku krmím a prebaluji! Za chvili jedu na vizitu a uz se budeme domlouvat, kdy se vratim do nemocnice, aby me vse naucili a ja pak mohla jit s Anickou domu :D Snad me doktori potesi!! Jen s tim mlekem je to na nic..Moc se to nezlepsuje… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.8.15 07:17

@Krisťule88 to rikali kamosce pred mesicem taky a uz 2 dny prenasi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.8.15 09:35

@jijo teda holky.. :) to půjde, i to krmení…a až tě vše naučí, uteče to jako voda a budete obě doma ;) a ty se cítíš jak po císaři?

@Krisťule88 držíme palce, ať vše dobře dopadne :)

a holky nebojte, já jistojistě porodím v září, maličké se začíná zřejmě líbit, jak maminku trápí svýma kopancema a bouchancema. asi ví, jak se těšim, až se vrátim k fitboxu, tak trénuje za mě…a hezky do žeber, zákeřnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.8.15 09:42

@makalka09
Tak jsem se dneska odhodlala a objednala ten Aniball :mrgreen: Snad neporodím než přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.8.15 09:48

@Krisťule88
Ty jo, to se teda máš :) Já už bych taky nejradši rodila. Posledních pár dní jsou peklo, nohy permanentně oteklé, až mě bolí, pálí a nevim co ještě :?

@junior007
Taky máš malou boxerku? :mrgreen: Mě včera taky asi chtěla vyskočit z bříška :mrgreen: Nemohla jsem sedět, chodit, nic.
Ten poslední měsíc je fakt makačka, kdyby aspon nebylo takové vedro, ale v nejbližší době se asi neochladí, co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.8.15 09:55

@Janča91 jojo, malá boxerka :D snaží se dostat ven, ale nějak holky zatím neví kudy… :D ale jen ať ještě chvilku zůstanou… :) vedro je opravdu pekelné :( kdyby se alespoň v noci ochladilo… a dnes máme ještě takový srázek venku, tak snad přežijeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
8.8.15 11:12

@Janča91 tak to jsem zvědavá na tvý pocity z toho :D jo, s nohama mám stejný problém celé léto, akorát minulý týden asi na 4 dny splaskly, jak bylo chladněji, tak jsem se nemohla na své kotníky vynadívat :mrgreen: no ale vedra máme opět zpátky, takže od pondělí se mi znovu nalily :,( koupila jsem v DM příjemný chladivý krém, ale je to jenom pro chvilkový pocit no :zed:

@junior007 boxerka je výstižná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital