Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
13.8.15 11:25

@efkart07 @makalka09
Sakra! Chtěla jsem dopoledne uklidit, vyprat.. a místo toho zase sedim tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 11:31

@Janča91 Však ono to neuteče ;) užívej si ještě měsíc volna, pak už to taková sranda nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 11:36

@makalka09 Chtěla jsem hrozně Matěje a neprošel mi :lol: takže jediné jméno na kterém jsme se shodli je Ondra, ale Matěje bych radši… ale ono je to jedno, stejně to bude miláček tak i tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 11:38

@Janča91 já jsem taky chtěla prát a když jsem ráno vylezla na balkon, tak jsem zjistila, že máme plný balkon kýblů napuštěných vodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máme odstávku teplé vody, tak ten můj si jí tam asi dal ohřát na koupání, ale ním pádem já nemam kam věšet :lol: :mrgreen: takže nic nedělám :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 11:39

@efkart07 náš Matýsek bude Matyáš, jelikož jednoho Matěje už v rodině máme :) malinko mě odrazuje, že je Matyášů teď hodně, ale jinde shoda nepadla :lol: přesně, stejně to budou zlatíčka, ať už se budou jmenovat jakkoli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 12:01

Holky, pořídily jste přebalovací pult, nebo jenom vždy hodíte deku na gauč? Celkem váhám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 12:01

@efkart07 @makalka09
Byli jste na předporodním kurzu? Já jdu dnes naposledy. V pondělí tam byl se mnou přítel. Procházeli jsme porodnici, ukázali nám porodní boxy a popisovali průběh porodu. No a po cestě domu mi přítel řekl: Fuj, už aby to bylo za mnou :mrgreen: Byl z toho víc vykolejenej než já :mrgreen: Tak jsem ráda, že to aspon viděl a slyšel, ted ví, do čeho jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 12:02

@makalka09
My si nechali udělat přebalovací pult, přijde mi to praktičtější, hlavně tam mám i dost šuplíku na pleny a všechno co potřebuju budu mít po ruce. Ale je spousta lidí, co to nevyužije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 12:04

@Janča91 :lol: ti chlapi :mrgreen: nene nikde jsem nebyla, mám pocit, že by mi to akorát víc vyděsilo, jsem hrozná cíťa, nekoukám ani na žádná videa apod. a i tak mám z toho hrozný bobky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 12:07

@makalka09 já ho na gauči přebalovat nechci, to bych s ním musela běhat vedle do místnosti a na posteli taky nechci - a ještě se k tomu musíš furt ohývat, tak budu mít hned vedle postýlky přebalovák (udělá ho přítel), koupili jsme tu největši podložku co dělají, aby měl místo na rozvalování :D
@Janča91 na kurzech jsme nebyli. mojeho zase naopak štve, že neuvidí jak mě rozřezávají :nevim: a já mam nerva z toho, že mě rozříznou :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 12:08

@makalka09
Já jsem ráda, že jsem tam byla (ikdyž se mi taky moc nechtělo). Ale řekli nám jak probíhá příjem a hlavně nám ukázali kam máme jít, co budem potřebovat a co se tam cca děje. Protože jinak ti to nikdo neřekne ani neukáže :? Třeba nám řekli, že když mi praskne voda, tak mám doma vydržet dvě hodiny (pokud není zakalená) a čekat dokud nebudou kontrakce po 5 minutách. To mi jinak nikdo neřekl. Automaticky bych jela hned :think: Takže mi přijde divný, přesto že předporodní kurz není povinný, tak že se to jinak nedozvíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 12:11

@efkart07
Taky jsme koupili asi největší podložku, skoro se mi nevejde na pult :mrgreen:. Ale ty úzký jsou prý naprd, jak mimčo roste, tak se tam pak špatně vejde.
Je fakt, že když jdeš císařem, tak ten kurz není ani tak potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.8.15 12:16

@efkart07 teda to je sadista :lol: jsem ho původně nechtěla, protože mi všichni říkali, jak je to zbytečný, ale teď o něm začínám docela přemýšlet…

@Janča91 o těch kontrakcích jsem někde četla a kam máme jít, na to snad přijdeme :D radši nechci nic další předem vědět, jinak bych už začínala propadat panice :?

Jaké podložky jste koupily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.8.15 12:21

@Janča91 tak já myslím že ten kurz užitečný je (i když rodim císařemú, ale nám to nevyšlo časově, hlavně kvůli mé neschopence a vycházkám, protože kurzy byly buď ráno nebo večer mimo moje vycházky a nebo byl zrovna přítel v ten čas v práci…
@makalka09 sadista asi trochu je :mrgreen: pak z toho přebalováku můžeš udělat komodu nebo stůl do pokojíčku, nebo ho prodáš :)
máme tuhle:
 http://www.aaakocarky.cz/…c3-2014.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.15 12:33

@makalka09
Nám už právě rekonstruují tu porodnici, takže je tam všechno přeházené :mrgreen: i na příjem k porodu se chodí jinudy než obvykle, takže bych možná porodila, než bych to našla :mrgreen:
Ale co se týká tý paniky, tak u mě to nic nevyvolalo.. ba naopak jsem klidnější, protože jsem si představovala strašidelný porodní sál a přitom je to takový příjemný malý pokojíček, takže na mě to mělo hodně pozitivní vliv :)
A podložku máme tuto: http://prebalovaci-pulty-a-podlozky.heureka.cz/…ka-5835-031/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí