Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 @makalka09
Sakra! Chtěla jsem dopoledne uklidit, vyprat.. a místo toho zase sedim tady ![]()
@Janča91 Však ono to neuteče
užívej si ještě měsíc volna, pak už to taková sranda nebude ![]()
@makalka09 Chtěla jsem hrozně Matěje a neprošel mi
takže jediné jméno na kterém jsme se shodli je Ondra, ale Matěje bych radši… ale ono je to jedno, stejně to bude miláček tak i tak
![]()
@Janča91 já jsem taky chtěla prát a když jsem ráno vylezla na balkon, tak jsem zjistila, že máme plný balkon kýblů napuštěných vodou
máme odstávku teplé vody, tak ten můj si jí tam asi dal ohřát na koupání, ale ním pádem já nemam kam věšet
takže nic nedělám
![]()
@efkart07 náš Matýsek bude Matyáš, jelikož jednoho Matěje už v rodině máme
malinko mě odrazuje, že je Matyášů teď hodně, ale jinde shoda nepadla
přesně, stejně to budou zlatíčka, ať už se budou jmenovat jakkoli ![]()
Holky, pořídily jste přebalovací pult, nebo jenom vždy hodíte deku na gauč? Celkem váhám ![]()
@efkart07 @makalka09
Byli jste na předporodním kurzu? Já jdu dnes naposledy. V pondělí tam byl se mnou přítel. Procházeli jsme porodnici, ukázali nám porodní boxy a popisovali průběh porodu. No a po cestě domu mi přítel řekl: Fuj, už aby to bylo za mnou
Byl z toho víc vykolejenej než já
Tak jsem ráda, že to aspon viděl a slyšel, ted ví, do čeho jde.
@makalka09
My si nechali udělat přebalovací pult, přijde mi to praktičtější, hlavně tam mám i dost šuplíku na pleny a všechno co potřebuju budu mít po ruce. Ale je spousta lidí, co to nevyužije..
@Janča91
ti chlapi
nene nikde jsem nebyla, mám pocit, že by mi to akorát víc vyděsilo, jsem hrozná cíťa, nekoukám ani na žádná videa apod. a i tak mám z toho hrozný bobky ![]()
@makalka09 já ho na gauči přebalovat nechci, to bych s ním musela běhat vedle do místnosti a na posteli taky nechci - a ještě se k tomu musíš furt ohývat, tak budu mít hned vedle postýlky přebalovák (udělá ho přítel), koupili jsme tu největši podložku co dělají, aby měl místo na rozvalování ![]()
@Janča91 na kurzech jsme nebyli. mojeho zase naopak štve, že neuvidí jak mě rozřezávají
a já mam nerva z toho, že mě rozříznou
![]()
@makalka09
Já jsem ráda, že jsem tam byla (ikdyž se mi taky moc nechtělo). Ale řekli nám jak probíhá příjem a hlavně nám ukázali kam máme jít, co budem potřebovat a co se tam cca děje. Protože jinak ti to nikdo neřekne ani neukáže
Třeba nám řekli, že když mi praskne voda, tak mám doma vydržet dvě hodiny (pokud není zakalená) a čekat dokud nebudou kontrakce po 5 minutách. To mi jinak nikdo neřekl. Automaticky bych jela hned
Takže mi přijde divný, přesto že předporodní kurz není povinný, tak že se to jinak nedozvíš ![]()
@efkart07
Taky jsme koupili asi největší podložku, skoro se mi nevejde na pult
. Ale ty úzký jsou prý naprd, jak mimčo roste, tak se tam pak špatně vejde.
Je fakt, že když jdeš císařem, tak ten kurz není ani tak potřeba.
@efkart07 teda to je sadista
jsem ho původně nechtěla, protože mi všichni říkali, jak je to zbytečný, ale teď o něm začínám docela přemýšlet…
@Janča91 o těch kontrakcích jsem někde četla a kam máme jít, na to snad přijdeme
radši nechci nic další předem vědět, jinak bych už začínala propadat panice ![]()
Jaké podložky jste koupily?
@Janča91 tak já myslím že ten kurz užitečný je (i když rodim císařemú, ale nám to nevyšlo časově, hlavně kvůli mé neschopence a vycházkám, protože kurzy byly buď ráno nebo večer mimo moje vycházky a nebo byl zrovna přítel v ten čas v práci…
@makalka09 sadista asi trochu je
pak z toho přebalováku můžeš udělat komodu nebo stůl do pokojíčku, nebo ho prodáš ![]()
máme tuhle:
http://www.aaakocarky.cz/…c3-2014.html
@makalka09
Nám už právě rekonstruují tu porodnici, takže je tam všechno přeházené
i na příjem k porodu se chodí jinudy než obvykle, takže bych možná porodila, než bych to našla ![]()
Ale co se týká tý paniky, tak u mě to nic nevyvolalo.. ba naopak jsem klidnější, protože jsem si představovala strašidelný porodní sál a přitom je to takový příjemný malý pokojíček, takže na mě to mělo hodně pozitivní vliv ![]()
A podložku máme tuto: http://prebalovaci-pulty-a-podlozky.heureka.cz/…ka-5835-031/