Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
16.8.15 13:19

@junior007 no on je extrém, jeho naprosto nic nevykolejí, takovou povahu mít alespoň z poloviny, tak se mi žije mnohem líp :D :mrgreen: jj u císaře se mnou bude, já bych tam sama nešla. a dr taky říkala že je lepší, když tam se mnou půjde a bude mi něco povídat, že alespon nebudu moc poslouchat a vnímat co tam doktoři dělají :lol: :mrgreen: Za 10 dní touhle dobou už budu mít prcka na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 13:23

@efkart07 tak to bych taky brala polovinu toho kliďaství :) :D jéé, to bude paráda a jen samá radost, na císaře si pak už skoro ani nevzpomeneš určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 14:37

@junior007
no jo, jenže já si zavolat sanitku, tak mě odveze do jiné porodnice než chci :mrgreen: Takže bohužel musim spoléhat na odvoz.

@efkart07
Ty máš jediná výhodu, že víš, kdy to přijde, to ti závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 18:57

@Janča91 ajooo, já na to pořád zapomínám.. to víš, my co téměř nemáme na výběr :D ;) tam u vás je to divoký a vozí si ty pacienty kam chtějí. tak šefík bude pak taky v pohotovosti :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 19:04

@junior007
Já hlavně bydlím asi 200 metrů od nemocnice :mrgreen: to by snad pro mě ani nejeli a řekli at to dojdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 19:09

@Janča91 jo táák :D :D ale neboj, vše musí dobře dopadnout.. a hold kdyžtak jeden ručník do mercedesu :D ;) já spoléhám buď na sousedy nebo na přítele, ten dělá cca 25 minut autem od bydliště, tak zahodí všechnu práci a pojede…no a snad mu tady neporodim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
16.8.15 19:43

@Janča91 Ty jo ty se máš, že to máš 200 metrů, já to mám 55 km a mám z toho hrůzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
16.8.15 20:28

Holky, mně už je poslední dva až tři dny taky naprd :? Tak jsem „ráda“, že v tom nejsem sama :) ta mikča je nádherná, to jsem ještě neviděla :palec: jo, ti chlapi :lol: můj se v noci budí a ptá se mi, jestli dobrý a ráno o tom neví :lol:

@Janča91 neni to moc příjemný, co? Ale je dobrý trošku vědět, do čeho jdeme :think: já na to trochu prdim, ale jak se mi teď přitížilo, tak jsem se zapřísáhla, že začnu cvičit pomalinku každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.8.15 21:39

@Krisťule88
No sice ji mám za rohem, ale rodit chci v jiné :mrgreen: a ta je cca 20 minut autem.
Jenom právě problém je v tom, že sanitka by mě odvezla do té nejbližší :roll:

@makalka09
Mě to teda vůbec neba :mrgreen: mám co dělat to tam i strčit a pak se bojim to vytlačit uplně, trochu to bolí, tak vždy ufouknu. Takže je mi to vlastně k ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.8.15 00:23

Holky me je nejak divne… Boli me bricho a hlavne psychicky… Znicehonic brecim a nevim proc.. Taky mam strach zda zvladnu mimco a nekdy mi prijde ze se snad ani netesim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
17.8.15 08:43

@Katynka111 To je normální stav, lítají ti hormony a máš strach, jak vše zvládneš, myslím, že tyhle stavy máme všechny ;) Neboj se mimčo zvládneš, je to přirozený pud a netěšíš se proto, že nevíš do čeho jdeš, mám to taky ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 08:52

@Katynka111 Přesně jak píše @Krisťule88, je to normální a opravdu takové pocity máme snad všechny… Já se rozbrečela předevčírem a přítel na mě koukal jak na blázna, co dělam :lol: Řekla bych, že i naše drahé polovičky mají trochu strach, ale oni to nepřiznají ;) změní se ti od základu život, tak je přirozené, že máš obavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 08:52

@makalka09 tak to je dobré s tvým přítelem :D ;) alesponvíš, že mu to není úplně fuk… :) Už nám to asi všem pomalu leze na mozek, jak nám ještě víc rostou pupíky :D

@Katynka111 ono to je normální, teď už ty hormony asi budou lítat hodně. A mimčo by jsme zvládnout měli, prý ty pudy naskočí po porodu… alespoň mi to všicí vyprávěj,. ale já mám šílený strach taky teda :/ ani ne opravdu z porodu, ale co potom s mimčem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 08:57

@junior007 jj je dost vtipnej :lol: dnes v noci opět :mrgreen: zvedl se na loket, kouká na mě, pohladí břicho, zkontroluje pohledem, radši se ještě zeptá a spí dál :lol: :srdce: Oni to holt nepřiznají, ale mají to v hlavě podobně jako my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 09:04

@makalka09 jé, to je dokonalý a roztomilý :srdce: mě už taky přijel konečně z toho Rakouska, tak jsme oba klidnější..vlastně všichni tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí