Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 no on je extrém, jeho naprosto nic nevykolejí, takovou povahu mít alespoň z poloviny, tak se mi žije mnohem líp
jj u císaře se mnou bude, já bych tam sama nešla. a dr taky říkala že je lepší, když tam se mnou půjde a bude mi něco povídat, že alespon nebudu moc poslouchat a vnímat co tam doktoři dělají
Za 10 dní touhle dobou už budu mít prcka na světě ![]()
@efkart07 tak to bych taky brala polovinu toho kliďaství
jéé, to bude paráda a jen samá radost, na císaře si pak už skoro ani nevzpomeneš určitě ![]()
@junior007
no jo, jenže já si zavolat sanitku, tak mě odveze do jiné porodnice než chci
Takže bohužel musim spoléhat na odvoz.
@efkart07
Ty máš jediná výhodu, že víš, kdy to přijde, to ti závidím ![]()
@Janča91 ajooo, já na to pořád zapomínám.. to víš, my co téměř nemáme na výběr
tam u vás je to divoký a vozí si ty pacienty kam chtějí. tak šefík bude pak taky v pohotovosti
![]()
@junior007
Já hlavně bydlím asi 200 metrů od nemocnice
to by snad pro mě ani nejeli a řekli at to dojdu ![]()
@Janča91 jo táák
ale neboj, vše musí dobře dopadnout.. a hold kdyžtak jeden ručník do mercedesu
já spoléhám buď na sousedy nebo na přítele, ten dělá cca 25 minut autem od bydliště, tak zahodí všechnu práci a pojede…no a snad mu tady neporodim ![]()
@Janča91 Ty jo ty se máš, že to máš 200 metrů, já to mám 55 km a mám z toho hrůzu ![]()
Holky, mně už je poslední dva až tři dny taky naprd
Tak jsem „ráda“, že v tom nejsem sama
ta mikča je nádherná, to jsem ještě neviděla
jo, ti chlapi
můj se v noci budí a ptá se mi, jestli dobrý a ráno o tom neví ![]()
@Janča91 neni to moc příjemný, co? Ale je dobrý trošku vědět, do čeho jdeme
já na to trochu prdim, ale jak se mi teď přitížilo, tak jsem se zapřísáhla, že začnu cvičit pomalinku každý den ![]()
@Krisťule88
No sice ji mám za rohem, ale rodit chci v jiné
a ta je cca 20 minut autem.
Jenom právě problém je v tom, že sanitka by mě odvezla do té nejbližší ![]()
@makalka09
Mě to teda vůbec neba
mám co dělat to tam i strčit a pak se bojim to vytlačit uplně, trochu to bolí, tak vždy ufouknu. Takže je mi to vlastně k ničemu ![]()
Holky me je nejak divne… Boli me bricho a hlavne psychicky… Znicehonic brecim a nevim proc.. Taky mam strach zda zvladnu mimco a nekdy mi prijde ze se snad ani netesim ![]()
@Katynka111 To je normální stav, lítají ti hormony a máš strach, jak vše zvládneš, myslím, že tyhle stavy máme všechny
Neboj se mimčo zvládneš, je to přirozený pud a netěšíš se proto, že nevíš do čeho jdeš, mám to taky
![]()
@Katynka111 Přesně jak píše @Krisťule88, je to normální a opravdu takové pocity máme snad všechny… Já se rozbrečela předevčírem a přítel na mě koukal jak na blázna, co dělam
Řekla bych, že i naše drahé polovičky mají trochu strach, ale oni to nepřiznají
změní se ti od základu život, tak je přirozené, že máš obavy ![]()
@makalka09 tak to je dobré s tvým přítelem
alesponvíš, že mu to není úplně fuk…
Už nám to asi všem pomalu leze na mozek, jak nám ještě víc rostou pupíky ![]()
@Katynka111 ono to je normální, teď už ty hormony asi budou lítat hodně. A mimčo by jsme zvládnout měli, prý ty pudy naskočí po porodu… alespoň mi to všicí vyprávěj,. ale já mám šílený strach taky teda :/ ani ne opravdu z porodu, ale co potom s mimčem… ![]()
@junior007 jj je dost vtipnej
dnes v noci opět
zvedl se na loket, kouká na mě, pohladí břicho, zkontroluje pohledem, radši se ještě zeptá a spí dál
Oni to holt nepřiznají, ale mají to v hlavě podobně jako my ![]()
@makalka09 jé, to je dokonalý a roztomilý
mě už taky přijel konečně z toho Rakouska, tak jsme oba klidnější..vlastně všichni tři ![]()