Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
19.8.15 08:31

@efkart07 @makalka09 dobrá dobrá, budu vám věřit :mrgreen: já vám nějak nemůžu vydržet na jednom místě, ležet, takovou dobu :lol: Takže uvidíme, u doktora většinou maličká usne, tak uvidíme jak bude aktivní :D
co se týče zásob… no…ty máme všechny určitě, kor teď..a taky se otáčí ručička na váze teď již neuvěřitelným tempem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.8.15 10:27

@junior007
Já třeba na gyndě na monitu ležím a v porodnici jsem seděla na gauči s dalšíma pěti :mrgreen: Takže bych fakt neusla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
19.8.15 12:49

@Janča91 ani ja mam
Taky cisare kvuli ocim! Dnes mi ho
Naplanoval na 3.9, ja jsem 3.10, tak jsem si krasne datum vybrala a pujdu v celkove narkoze, to sem chtela, takze za 14 dnu budu
Maminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 13:16

@Janča91 ležíš jo? u nás to dělají v sedě… ale v tý porodnici to mají vtipný, takhle hromadně :lol:

@Katynka111 teda, další císař :D

Vám fakt závidim, že víte, kdy to bude… Se bojím, že mi to zastihne na místě, kde se mi to bude hodit nejméně :lol:

Taky už jste tak nemotorné? :lol: Přítel se mi směje, že se při chůzi kolíbam jako kachna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.8.15 13:43

@Katynka111 Krasny termin! :kytka: A sama jsi chtela celkovou? Nebo doktori naridili?
Holky budete nekdo mazat mimco sadlem? Dnes se na to chystam prvne, tak jsem zvedava..Je docela narocne sehnat sadlo bez soli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.8.15 15:59

@Katynka111 gfakt ti dali celkovou, já byla dnes na pohovoru s anesteziologem a ten se mi ptal co chci a že když si řeknu o celkovou, že mi to stejně rozmluví :mrgreen: tak jdu na částečnou :mrgreen:
@jijo tak si trošku toho sádla vyškvař, já ho taky nedávno dělala - příteli na sešitou nohu. je to super na jizvy :pankac:
@junior007 tak jsem poprvé byla na monitoru v nemocnici a byla to kovbojka! nejdřív mi dala na lehátko a malého nenašla, tak jsem musela čekat až se uvolní místo na sezení, že v sedě ho najde. no nenašla a to jsem jí přesně ukazovala místo, kde ho vždycky sestřička našla a ona si nedala říct a pak zavolala na operační sál, ať si mě vezmou tam, že ona to nezvládá, protože mám prý tlustou břišní stěnu, hodně tuku( to jim řekla do telefonu). tak to už sem začla být vzteklá, protože jsem se začala bát, jestli je vůbec mimčo v pořádku. tak jsem došla na operační sál, ukázala jsem sestřičce, kde miminko je, ona tam dala ten čuflík a hned ho našla. a říkala že je to blbost, že to žádným tukem není :roll: celé to trvalo 1,5hodiny :nevim: :cert: a monitor ukázkový, pěkně si tam řádil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.8.15 16:01

@makalka09 mě se ta váha taky nelíbí :lol: předtim to bylo tak 200-300 g za týden a teď za poslední týden 1,2kg :cert: celkem už mám nahoře 9kg :cert: tak ještě týden a 1kg a budu na 10ti… hlavně že to neni 20kg, to by se pak shazovalo hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 16:13

@efkart07 teda to je koza :roll: asi tam nemá co dělat, když nedokáže mimco najít… No já se držela dlouho do 10 kg, ale teď to zaclo růst zavratnym tempem a jsem na 13-14 kg :cert: jestli to tak pude dal, tak se dostanu na 20 kg snad… Už jsem překročila i hranici, přes kterou jsem doufala, že se nedostanu, no bohužel :D hlavně, že je prcek v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.8.15 16:36

@Katynka111
Jé tak to máš dobrý datum :think: Já mám termín 4.9., tak tě možná předběhnu (doufám :mrgreen: )

@makalka09
jj u doktora ležim a připadám si jak blbec :mrgreen: protože doktor vůbec nemluví, takže já tam ležim jak trubka 20min a čumim do stropu :mrgreen:
Ale v té porodnici mají takovou obývákovou místnost s gauči a křesly a mají 5 přístrojů, takže jich tam berou víc najednou, ale i přesto jsem se tam cítila líp jak u doktora. Je vtipný, jak je ticho a jen ty srdíčka tam přes sebe buší :mrgreen:
A nemotorná jsem strašně :( taky se kutálim :mrgreen:

@jijo
O tom sádle jsem teda neslyšela.. Nám v porodnici říkali akorát slunečnicový olej.. Ale už jsem si koupila Aviril, tak uvidim jak bude vyhovovat.

@efkart07
To musela být teda blbka! Mě teda taky chviličku hledala, ale určitě u toho neměla takový kecy. Já spíš měla problém s tlakem, měřila mi dvakrát a pořád jsem měla hraniční :roll: Tak nakonec vzala nějaký stoletý přístroj, že to zkusí ještě tím a naštěstí pak byl lepší :mrgreen:

A na váhu holky už radši ani nekoukám :mrgreen: chce se mi z toho brečet. Ale nahoře mám tak 13-14kg, tak i doktor řikal, že bych mohla přibrat i víc, ale já to chci zmáknout max. do 15kg. Už aby se malé chtělo ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.8.15 16:40

Potřebovala bych poradit, od rána trochu špinim, vůbec nevim proč :nevim: Včera, když mi vyšetřoval čípek, tak jsem viděla, že tam podemnou zůstal flek, ale vůbec jsem jinak nešpinila. Až ráno jsem si všimla malého flíčku a ted zase :? Taky mě napadlo, jestli to není ta hlenová zátka, ale to si myslím, že vypadá jinak. Můj doktor má do konce týdne dovču a do té porodnice se mi zas nechce. Myslíte, že je to normální? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
19.8.15 16:46

Já přibrala zatím 5 kg a vůbec se nezlobím :lol: Jinak tedy od pátku mám šílený poslíčky, včera mi odešla část zátky, ale na monitoru ok, tlak mi taky občas hapruje, ale ty bolestiví poslíčci a bolesti v zádech jsou děs :roll: už aby malá byla venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 17:01

@Janča91 řekla bych, že to můžeš mít klidně z toho vyšetření, je to teď dole asi hodně prokrveny a nebo tě mohl při tom nepatrně poranit, možné je všechno… Ale pro tvůj vlastní klid si někam zavolej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 17:04

@Krisťule88 teda, tak to máš všechno akorát v bříšku, to je paráda :palec: pěkně zavidim :lol: mnenuz vadi i ležet, špatně se mi dýchá… Teda ten poslední měsíc je ocistec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.15 17:16

@efkart07 @makalka09 @Janča91 holky, byla jsem taky na monitoru. nejdřív u své doktoruky, tam mě měřili snad 45 minut, něco se jim tam nelíbilo, tak mě poslali na za tři hodiny do nemocnice. tam nakonec vše dopadlo dobře, když mě měřili dalších 30 minut… :roll: tam mi udělali i ultrazvuk a maičkou mi paní doktorka zvážila. ještěže na mě byli tak hodné… já jsem z toho celá přešlá dnes :? tak doufám, že je vše vše opravdu v pořádku…
my máme nahoře něco málo přes 10kg a taky to teď pěkně rychle roste… :D

@Krisťule88 jinak ty jsi šikulka, ti to jde opravdu jen do bříška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.8.15 17:20

@junior007
Třeba jen mimčo spinkalo, tak špatně slyšeli :) S jednou paní tam včera taky měli trochu problém, musela u toho i stát :mrgreen: chudák, mimčo spinkalo a moc ho nemohli změřit, tak tam taky pak seděla dlouho. Hlavně že je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí