Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 aha, no já na něj vidím celou dobu a pak se mnou ten záznam dpktor prochází a ptá se mi, jestli jsem to citila
dělají mi to normálně na gynde v ordinaci… Tak to je týden rozdíl, nevím kam ten náš prdola chvata
asi už se na nás taky tesi
pritelovo rodiče odjíždí ve čtvrtek k moři, tak musím vydržet než se vrati
a už je ti líp?
@makalka09
no já se ted děsim, protože přítel zrovna pracuje daleko, tak aby to na mě nepřišlo. Jinak je mi fajn, jen ten výtok mě pořád trápí
ale zítra už jdu do poradny, tak se zeptám, snad je vše v pořádku ![]()
Se mnou teda nikdo nic neprobírá
jen řeknou v pořádku a za týden nashle ![]()
@junior007 tak kdyby se mu chtelo, tak se zlobit nebudu, jestli už se na to cítí, slibuji nám totiž kluka jako buka
boxerka stále trénuje jo?
jakoby to dělala naschvál ![]()
Od včerejška už mám častější nutkání chodit na zachod, tak tomu asi fakt dávám max dva týdny…
Já jdu na kontrolu dnes, ale taky nevím jestli mám vidět kontrakce, nikdo mi nic neřáříká
Dnes jdu konečně na kontrolu ke svému Dr. tak uvidíme
Ten mi před 14 dny řekl, že už se neuvidíme, že do týdne porodím, takže se asi bude divit
![]()
@Krisťule88
Já už bych toho doktora taky nejradši neviděla
ale už budou i výsledky ze streptokoka. Máte je už??
@Janča91 Jo já už 3 týdny, mám ho pozitivního, ale v to mají prý v dnešní době skoro všechny ![]()
@makalka09 tak dva týdny by byli ideální, ne?
ale joo, teď už máme ty mimča hotová, tak prčo by ven nemohli, když už se jim bude chtít…
no konečně nějaký klučina taky
![]()
jojo, maličká se činí, už mě i v noci vzbudila, jak do mě bušila…
ale alespoň o ní vím… ![]()
@Krisťule88 jj, nejlepší je ta nevědomost, když ti pořádně nic neřeknou :/ hihi, se bude divit… tentokrát byl špatný věštec ![]()
@makalka09 třeba mě ještě předběhneš a porodíš dřív než já ![]()
u mě žádný doktor nikdy nemluvil o čípku
mě překvapuje, že jste všechny o tom informované a já nic
ani vlastně nevim jak ho kontrolují. přes ultrazvuk?
@Krisťule88
ono na jednu stranu možná lepší.. Kamarádce ho ze stěrů nezjistili a byl průšvih ![]()
@efkart07
Kontrolují pohmatem. Ted naposledy mi přišlo, že snad má ve mě ruku až po loket ![]()
@efkart07 mě taky nekontrolovali čípek, nebo mi alespon nic neřekli neboj
ani o tom monitoru, co nejdřív našli nedobrého, když mě poslali do nemocnice.. asi mě nechtěli strašit nebo nevim, ale vystrašená jsem byla i tak…
@junior007 Já měla první termín porodu teď v neděli, ten sem prošvihla, tak uvidíme co se mnou budou dělat ![]()
@Krisťule88 já ho mam taky pozitivního, akorát že u císaře to nevadí. Mě dost překvapilo, že ty antibiotika působí jen 4hodiny, takže když pak rodíš den, dva, tak seš vlastně skoro každý 4hodinky na kapačkách?
@Janča91 určitě je všechno jak má být
napiš jak jsi dopadla… hlavně se nestresuj a užívej si poslední dny s pupikem ![]()
Me chytla poslední dny taková nakupovaci manie, tak rozsiruju vybavicku o 106 ![]()
@Krisťule88 no jejda…
no někde jsem četla, že můžeš až 10 dní přenášet.. ale uvidíš, třeba se prcek ozve každou chvilku ![]()
@efkart07 Asi jo, ono je prej ale stejně fuk, jestli máš o kapačku navíc kvůli streptokokovi nebo něčemu jinýmu ![]()