Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
24.8.15 12:56

@Janča91 aha, no já na něj vidím celou dobu a pak se mnou ten záznam dpktor prochází a ptá se mi, jestli jsem to citila :lol: dělají mi to normálně na gynde v ordinaci… Tak to je týden rozdíl, nevím kam ten náš prdola chvata :lol: asi už se na nás taky tesi :dance: pritelovo rodiče odjíždí ve čtvrtek k moři, tak musím vydržet než se vrati :mrgreen: a už je ti líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 12:59

@makalka09
:mrgreen: no já se ted děsim, protože přítel zrovna pracuje daleko, tak aby to na mě nepřišlo. Jinak je mi fajn, jen ten výtok mě pořád trápí :( ale zítra už jdu do poradny, tak se zeptám, snad je vše v pořádku :roll:
Se mnou teda nikdo nic neprobírá :roll: jen řeknou v pořádku a za týden nashle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
24.8.15 13:01

@junior007 tak kdyby se mu chtelo, tak se zlobit nebudu, jestli už se na to cítí, slibuji nám totiž kluka jako buka :lol: 8o boxerka stále trénuje jo? :lol: jakoby to dělala naschvál :mrgreen:

Od včerejška už mám častější nutkání chodit na zachod, tak tomu asi fakt dávám max dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.8.15 13:08

Já jdu na kontrolu dnes, ale taky nevím jestli mám vidět kontrakce, nikdo mi nic neřáříká :nevim: Dnes jdu konečně na kontrolu ke svému Dr. tak uvidíme :nevim: Ten mi před 14 dny řekl, že už se neuvidíme, že do týdne porodím, takže se asi bude divit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 13:09

@Krisťule88
Já už bych toho doktora taky nejradši neviděla :mrgreen: ale už budou i výsledky ze streptokoka. Máte je už??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.8.15 13:15

@Janča91 Jo já už 3 týdny, mám ho pozitivního, ale v to mají prý v dnešní době skoro všechny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 13:18

@makalka09 tak dva týdny by byli ideální, ne? ;) ale joo, teď už máme ty mimča hotová, tak prčo by ven nemohli, když už se jim bude chtít… :) no konečně nějaký klučina taky :) :cert:
jojo, maličká se činí, už mě i v noci vzbudila, jak do mě bušila… :D ale alespoň o ní vím… :lol:

@Krisťule88 jj, nejlepší je ta nevědomost, když ti pořádně nic neřeknou :/ hihi, se bude divit… tentokrát byl špatný věštec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.8.15 13:18

@makalka09 třeba mě ještě předběhneš a porodíš dřív než já :lol:
u mě žádný doktor nikdy nemluvil o čípku :nevim: mě překvapuje, že jste všechny o tom informované a já nic :lol: ani vlastně nevim jak ho kontrolují. přes ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 13:22

@Krisťule88
ono na jednu stranu možná lepší.. Kamarádce ho ze stěrů nezjistili a byl průšvih :roll:
@efkart07
Kontrolují pohmatem. Ted naposledy mi přišlo, že snad má ve mě ruku až po loket :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377

@efkart07 mě taky nekontrolovali čípek, nebo mi alespon nic neřekli neboj :lol: ani o tom monitoru, co nejdřív našli nedobrého, když mě poslali do nemocnice.. asi mě nechtěli strašit nebo nevim, ale vystrašená jsem byla i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729

@junior007 Já měla první termín porodu teď v neděli, ten sem prošvihla, tak uvidíme co se mnou budou dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.8.15 13:23

@Krisťule88 já ho mam taky pozitivního, akorát že u císaře to nevadí. Mě dost překvapilo, že ty antibiotika působí jen 4hodiny, takže když pak rodíš den, dva, tak seš vlastně skoro každý 4hodinky na kapačkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
24.8.15 13:25

@Janča91 určitě je všechno jak má být ;) napiš jak jsi dopadla… hlavně se nestresuj a užívej si poslední dny s pupikem :D

Me chytla poslední dny taková nakupovaci manie, tak rozsiruju vybavicku o 106 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 13:25

@Krisťule88 no jejda… :lol: no někde jsem četla, že můžeš až 10 dní přenášet.. ale uvidíš, třeba se prcek ozve každou chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.8.15 13:26

@efkart07 Asi jo, ono je prej ale stejně fuk, jestli máš o kapačku navíc kvůli streptokokovi nebo něčemu jinýmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí