Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
25.8.15 12:48

@efkart07 @makalka09
Mě právě globule vždy vytékaly celou noc :roll: A ted s tím, jak chodím každé dvě hodiny čůrat, tak tam asi až do rána nevydrží :mrgreen: Taky je nesnášim, vždycky se bojim i otočit, jak to teče, je to děsně nepříjemný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 12:53

@Janča91 to by nemělo no… ;) no já si občas udělala výplach Rosalginem, ale teď se už trošku bojim.. chm, zvláštní, u mě to vůbec neřeší… ale tak asi je to normální :nevim: jinak je lepší si vzít i přes den intimku a máš to vyřešené ;) Macmiror je chuj žlutý, ale zas alespoň pomáhá :)

jinak u nás se plánuje taky velké zapíjení a oslavy. nejlépe, že mi doporučí, kdy mám porodit… :D zatímco já už to mám vymyšlené, jen aby mě maličká podpořila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
25.8.15 12:53

@efkart07 To chápu :) ale na druhou stranu víš na čem jsi ;) Byla jsem na operaci slepáka a to ti řežou do břicha stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 12:56

@junior007
jj intimku nosim skoro pořád - kvůli tomu výtoku. Nezbavim se těch věcí ani v těhotenství :roll: :mrgreen: Jen doufám, že mi to teda nic neobarví :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 13:01

@junior007 u nás tatík taky plánuje oslavu, jako hrdý dědeček má potřebu to zapít jak se patří :lol: prý bude prase a sud piva ( jenže prase mi sliboval i za maturitu a jaksi na to dodnes nedošlo, tak prý to teď vezmeme při jednom :lol: :mrgreen: nejdřív furt volal kdy už konečně porodim a včera volal a ptal se kdy po porodu přijedu, aby to stihl připravit :lol: :mrgreen: no vim já co nás čeká? :lol: :mrgreen:
@Krisťule88 jojo, já taky byla na slepáku, ještě klasicky, tak mam jizvu jak blázen velkou a tlustou, fuuuj a teď přibude další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 13:02

@Janča91 jj, taky jsem se s ní musela naučit žít jako s nejlepší kamarádkou :( tak snad po porodu a po šestinedělí budeme zase ok, fakt už je to otrvné a mě vlastně vadí tam dole vše už :D :( a přes intimku by obarvit nemělo, a kdyžtak to dá pračka… ;) kor jestli už máš pořízené žlučové mýdlo na skvrny, co budou po mimču.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 13:07

@Janča91 mně to nic neobarvilo, šlo to přemáchnout ve vodě ;)

@efkart07 tak to jsou hodní, že na vás se zapíjením počkají, u nás to spláchnou asi ještě ten den, co se malej narodí :lol: jsou nadržení už teď :lol: prasátko a sud je samozřejmostí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 13:11

Holky, snad vám to půjde, tohle je kouzelný :D

https://www.facebook.com/…74822203075/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 13:13

@makalka09 to u nás to bude taky tak, o tom nepochybuju že by to nezapili hned :mrgreen: ale pak to bude ještě s náma a nejbližšíma známejma :lol: akorát ten můj nepije, tak už vidím, jak tu zítra bude doma dřepět sám, což mi přijde divný, ale on tvrdí, že i když se má děcko zapít, že opíjet se nebude a na to nepotřebuje někam chodit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 13:18

@makalka09 to je úžasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 13:23

@efkart07 tak až se to rozletí do světa, ta zpráva, tak snad ho někam vytáhnou :) jé já bych slavila o 106, kdyby to bylo naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 13:32

@makalka09 já bych taky slavila. což já se tak těším, až budeme doma a půjdeme na pivko a já si dám jedno, dvě pěkně orosený (uplně nad tim slintám) občas si dám nealko a to mi nejede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 13:41

@efkart07 to já si to jedno po obědě nebo po večeři dopřeju, ničemu to neuškodí, akorát v restauraci na tebe koukají jako na vraha :zed: na birela už jsem si celkem zvykla, lepší než ty limonády, co prodávají, i když to nepiju… počkej jaká to bude potom „odměna“ až si to vytoužený pivčo dáš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.8.15 13:42

@efkart07 ty nejdes do nemocnice noc predem? Ja asi pujdu uz den predem! Moc na te myslim, dej vedet! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.8.15 13:55

@makalka09 holky vsak pri
Kojeni nebudeme moct vubec pit ne?? :lol: ja uz bych si taky neco dobreho dala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí