Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
25.8.15 13:56

@makalka09 mě nechutnají lahláče a do hospody je mi blbý jít - přesně jak říkáš, blbě koukají. Dr mi říkal že jednou týdně 2dcl, nebo malé pivo :) už se vidím, jak si pak dám velký pivko, bo dvě a potáhnou mě za nohy domů :mrgreen:
@Katynka111 není důvod jít dopředu. všechny papíry mám vyřízené, předoperační vyšetření udělaná a před operací se dělá už jen monitor, změří tlak, klistýr, cévkování, zkontrolovat oholení a píchnout epidural… a to všechno musí být těsně před operací a hned rovnou na sál… tak na co by mě tam měli na noc? :nevim: vím kdy mám dneska napodledy jíst a co a kolik toho můžu pít a jiné opatření dopředu není třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 13:59

@Katynka111 ale jooooo, odstříkáš na ráno a večer si to pivečko dát můžeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 13:59

Já si ted cucla červeného vína (dělala jsem boloňskou omáčku na lasagne) a MŇÁÁÁÁÁM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 14:02

@Janča91 :lol: jsi mě pobavila, dej si skleničku ;)

Snad nevypadám teď jako alkoholička, ale prostě podle mě těhotenství není nemoc, a když je vše v pořádku a je chuť, tak troška neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 14:10

@makalka09
Když já jsem na to srab :mrgreen: ikdyž červené víno by prý nemělo vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 14:15

@Janča91 no nechci tě k ničemu nabádat :lol: každý dle svého svědomí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 14:16

@Janča91 červené je dobré na placentu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 14:17

@makalka09 @efkart07
Ted jsem se dočetla, že to může vyvolat i porod, tak jdu na to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 14:18

@efkart07 @Janča91 tak a máš to :lol: jen by mě zajímalo v čem? to jsem ještě neslyšela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 14:26

@Janča91 ty už po tom vážně toužíš :lol:

Už mam na poště vytoužený hojdavak :dance: tak jdu prcka vyvětrat, dokud se dá venku být :) držte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 14:30

@makalka09
To netušim.. babská rada :mrgreen: No zachvíli budu ve 40tt a nechci přenášet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.8.15 14:34

@efkart07 tak to bych taky tak chtela! Me bude dr objednavat az zitra… A mam pred sebou vse i predoperacni atd tak uvidim :think: ale dr mi rikal ze k nam se chodi noc oredem, ale radsi bych az to rano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.8.15 15:31

@junior007 Koncem týdne bych to viděla na krasné 3 kg 8)
@efkart07 Anička je zlatá, ale šíleně ji trápí prdíky :,( tak ted studuji co by ji na to mohlo zabrat. Nemáte někdo nějakou zkušenost? Je mi ji strašně líto, když se mi tady svíjí a rudne :,(
Jako upřímně po příchodu z nemocnice mě nevzbudil ani budik..Skoro jsem tam nespala a doma jsem to dohanela. Ted uz je to ale lepsi :-) Ale bude to parada, až se zas člověk vyspí :D Ono po narkoze zvladnes davat rozkazy komu ma volat…Ja pak volala sama, jen z odsavacky me strasne bolel krk a chtela jsem se moc napit :(
Jen se pořádně vyspi, pak už se ti to jen tak nepodari ;) A navic zitra uz budes mit sve detatko na svete a uz te nebude stouchat vsude mozne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 15:47

@jijo
co zkusit masáž bříška, nebo vibrační lehátko (jestli máš)?
Ještě nám na kurzu radili si dát miminko zády k sobě na hrudník a nožičky přitáhnout co nejvíc - že je jak v bříšku a od prdíků to uleví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 15:54

@jijo zkušenost ne :D, ale mam zatím koupenou rektální rourku, to prý pomáhá, a nahřívací polštářek na bříško, zbytek budu řešit asi až za pochodu, kdyby náhodou… Nebo zkusit nějaký čaje, pokud kojíš, mam napsáno v jednom seznamu - fenyklový, anýzový nebo kmínový, to je asi to nejmenší, co pro ně udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí