Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 mě nechutnají lahláče a do hospody je mi blbý jít - přesně jak říkáš, blbě koukají. Dr mi říkal že jednou týdně 2dcl, nebo malé pivo
už se vidím, jak si pak dám velký pivko, bo dvě a potáhnou mě za nohy domů ![]()
@Katynka111 není důvod jít dopředu. všechny papíry mám vyřízené, předoperační vyšetření udělaná a před operací se dělá už jen monitor, změří tlak, klistýr, cévkování, zkontrolovat oholení a píchnout epidural… a to všechno musí být těsně před operací a hned rovnou na sál… tak na co by mě tam měli na noc?
vím kdy mám dneska napodledy jíst a co a kolik toho můžu pít a jiné opatření dopředu není třeba
@Katynka111 ale jooooo, odstříkáš na ráno a večer si to pivečko dát můžeš ![]()
Já si ted cucla červeného vína (dělala jsem boloňskou omáčku na lasagne) a MŇÁÁÁÁÁM ![]()
@Janča91
jsi mě pobavila, dej si skleničku ![]()
Snad nevypadám teď jako alkoholička, ale prostě podle mě těhotenství není nemoc, a když je vše v pořádku a je chuť, tak troška neuškodí ![]()
@makalka09
Když já jsem na to srab
ikdyž červené víno by prý nemělo vadit
@Janča91 no nechci tě k ničemu nabádat
každý dle svého svědomí ![]()
@makalka09 @efkart07
Ted jsem se dočetla, že to může vyvolat i porod, tak jdu na to! ![]()
@Janča91 ty už po tom vážně toužíš ![]()
Už mam na poště vytoužený hojdavak
tak jdu prcka vyvětrat, dokud se dá venku být
držte se ![]()
@makalka09
To netušim.. babská rada
No zachvíli budu ve 40tt a nechci přenášet ![]()
@efkart07 tak to bych taky tak chtela! Me bude dr objednavat az zitra… A mam pred sebou vse i predoperacni atd tak uvidim
ale dr mi rikal ze k nam se chodi noc oredem, ale radsi bych az to rano ![]()
@junior007 Koncem týdne bych to viděla na krasné 3 kg ![]()
@efkart07 Anička je zlatá, ale šíleně ji trápí prdíky
tak ted studuji co by ji na to mohlo zabrat. Nemáte někdo nějakou zkušenost? Je mi ji strašně líto, když se mi tady svíjí a rudne ![]()
Jako upřímně po příchodu z nemocnice mě nevzbudil ani budik..Skoro jsem tam nespala a doma jsem to dohanela. Ted uz je to ale lepsi
Ale bude to parada, až se zas člověk vyspí
Ono po narkoze zvladnes davat rozkazy komu ma volat…Ja pak volala sama, jen z odsavacky me strasne bolel krk a chtela jsem se moc napit ![]()
Jen se pořádně vyspi, pak už se ti to jen tak nepodari
A navic zitra uz budes mit sve detatko na svete a uz te nebude stouchat vsude mozne ![]()
@jijo
co zkusit masáž bříška, nebo vibrační lehátko (jestli máš)?
Ještě nám na kurzu radili si dát miminko zády k sobě na hrudník a nožičky přitáhnout co nejvíc - že je jak v bříšku a od prdíků to uleví..
@jijo zkušenost ne
, ale mam zatím koupenou rektální rourku, to prý pomáhá, a nahřívací polštářek na bříško, zbytek budu řešit asi až za pochodu, kdyby náhodou… Nebo zkusit nějaký čaje, pokud kojíš, mam napsáno v jednom seznamu - fenyklový, anýzový nebo kmínový, to je asi to nejmenší, co pro ně udělat ![]()