Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
31.8.15 09:57

@efkart07 To nechapu co ti to rikaji za blbosti!! Ohrivacku, odsavacku a sterilizator jsem si musela koupit. Jinak jsem ohrivala ve vodni lazni, tak aby mi to bylo prijemne na zapesti a sterilizovala v hrnci…taky to slo! Kojim 2× denne, zatim vic mala nedava (pry az maji deti 4 kg zacnou sat dostatecne, aby jim to stacilo).. Zbytek strikackou. Jekto lepsi nez lahvicka, po ni by uz nechtelo byt dite kojeno! Ja dostatek mleka nemam, takze dolevam nenatalem. Je to narocnejsi, ale ma aspon 90% mater. mleka, coz mi za to stoji! A hlavne si mleko chystam dopredu. Vydrzi az jeden den v lednici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.8.15 11:38

Tak po dnešní kontrole se zatím prý nic nechysta :nevim: ale na monitoru opět stahy a přišly mi celkem pravidelný podle toho grafu… Otevřená stále na špičku prstu, když mi prohmatavala tak jsem začala spinit… Prý se za týden určitě ještě uvidíme :zed: Už aby to bylo :dance: na příští týden mi slíbila váhový odhad, i když to prý už nedělají, až když předávají do porodnice, ale už teď vypadá na 3,4 kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 12:02

@makalka09
A kolikátý tt že jsi? Já si vás pořád pletu :mrgreen: Já jdu na kontrolu zítra.. přemýšlím nad tím Hamiltonem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.8.15 12:13

@Janča91 teprv 37+4, ale už se modlím, aby to prislo :? O Hamiltonovi zatím moc nevím, doufám, že tak daleko nezajdeme :lol: to by sis nechala udělat ještě zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 12:19

@makalka09
Aha :lol: já myslela, že už víc. No právě že mám termín v pátek. A jestli by mi to doktor nabídl, tak nevim jestli do toho jít.. :roll: četla jsem na to spousty názorů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.8.15 12:30

@Janča91 kdepa, nedokážu si představit tvůj 40. tt, když už jsem odrovnana ted :lol: pockala bych s ním ale asi až po termínu, přeci jenom mi to přijde jako zásah do mimisovo rozhodnutí, kdy vykouknout, stejně jako vyvolání :think: cvicis s tím aniballem? Já včera po delší době a jsem na 24 cm a už z toho mám hrůzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 12:43

@makalka09
no já taky chtěla rodit už ve 38tt a nic :roll:
Necvičím, ted mám navíc ty globule, takže i kvůli tomu. Taky nemůžu používat ten lubrikant, protože mě to pálí :cert: Takže jsem si to vlastně koupila k ničemu, použila jsem to 2-3×.. A nafoukla jsem to max 7× (nevim kolik cm to bylo) Takže to nechám tak jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 14:36

Holky! Zítra je úterý a navíc bouřky!! To už musí vyjít! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.8.15 15:06

@efkart07 dvojitá gratulace k miminku a zásnubám! :kytka: jinak s tim kojenim je to na hlavu prý snad v každé porodce - taky nechápu proč tím novopečený matky tak stresujou (jak váhovým ubytkem, tak rozkojením, ke kterýmu stejně většinou dochází až tak 4. den a později) - vždyť tím stresem vůbec ničemu nepomůžou - právě naopak.. z kojení resp. rozkojení mám strach snad víc než z porodu, už jen proto, že jsem „defaultně“ značně přecitlivělá. Přeju hodně síly! :kytka:

Zejtra jdu na kontrolu, minule - před hospitalizací - jsem měla CS 7, tak jsem zvědavá jak to bude vypadat zejtra (37+2), stejně nakonec budu přenášet, ale to už ze mě asi bude zombie.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
31.8.15 15:26

Ahoj jmenuji se Ella narodila jsem se 31.8. v 8.45 vazim 2945g a merim 49 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.8.15 15:30

@Krisťule88 jéé, tak gratulace veliká :kytka: je krásná ;) moře zdraví a hromadu radostí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.8.15 15:33

@makalka09 taky se ti „dopejká“ do krásy ;) u nás se taky asi nic neděje, já jdu na kontrolu ve středu :mrgreen: ale to zas budu doufat, že už vydržíme do soboty, kdy přijde konečně ta sestry svatba a pak už můžem a doufám, že to pak už taky přijde dříve… :mrgreen:, páčevá si @Janča91 40tt taky nedokážu předstvit :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.8.15 15:35

@Krisťule88
Jééé ta je krásná!!! Gratuluji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.8.15 15:38

@Krisťule88 :potlesk: tak konecne :) gratuluju k princezně, je kouzelna :kytka: jak to šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.8.15 15:41

@Krisťule88 Velká gratulace ke krasne princezne! At jste obe zdrave a brzy jste v teple domova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí