Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
1.9.15 12:58

@makalka09 no to já mám pocit, že ji mám na štorc teda :D vlevo hlavičku a vpravo prdku s nožičkama a dělá ze sebe mořskou hvězdičku rozpláclou u mě v pupíku, přítel si z toho dělá prču :) nj, vy už máte zabaleno, vy jste holky šikovný ;) ale už se na to tak pomaalu chystám :) no vybrat to nejlepší na prcka je nejhorší, to člověk pořád kouká jestli tuto, nebo tuto… :) nebo dej přítelovi vybrat z pár kousků a bude to překvápko ;)

za náma to bude už coby dup… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.9.15 12:58

@makalka09 Já mám od Aventu za 949,– Doporučili mi ji sestricky. El.od Aventu mi nevyhovovala, dost me to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 12:59

@Janča91 jj, jak se to dostalo do toho bodu, kdy už to nešlo zastavit, nebo já se o to alespoň vždycky pokoušela, protože jsem čekala, že to bude bolet…

@junior007 já už se na to víceméně těším a u každého zabolení tiše doufám :D už to vidím všude :mrgreen:

známá mi teď o víkendu říkala, že tam byla v porodnici nejmladší, a to jí bylo 29 když rodila, to nevím, jak tam budou koukat na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.9.15 13:03

@makalka09 nene az ve ctvrtek, zitra jdu na prijem, monitory atd a dalsi den rano vykon :) uz se tesim, ze pokud bude vse ok, tam za tyden uz v tuto dobu budeme s prckem domaaaaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 13:06

@junior007 jj nás taky vždycky baví a hádáme co je co :lol: nechat oblečky na tatínkovi, to by byla divočina :mrgreen:

@jijo na tuhle jsem taky koukala, když měli na feedu akci na kojící potřeby, díky ;) malá už musí mít přes 3 kg, viď? :) už jste vyrazily s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 13:14

@makalka09 já se už taky svým způsobem těším.. ale při posledn kontrole jsme nebyli ani na špičku prstu, tak čekám, že se budeme „dopejkat“ až do konce… :( :D ale taky vždy s nadějí, že by už..když někde víc píchne… :mrgreen: a kolipa ti je? jj, to by byla divočina, ale tak tam nechej pár vzorečků (s tím, že nesmí šáhnout na nic jiného, to by pak byla divočina :D ) a on něco z těch vzorečků vybere :)) Oni ti chlapi budou rádi, že je nebudou msuet oblíkat zezačátku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 13:24

@junior007 já už jsem 14 dní na špičku, a to už jsem si říkala, že musí být víc, protože mi v těch místech občas píchá, ale ono prd… asi se malé u tebe tak líbí a bude tam do poslední chvíle :) je mi 24, což mi přijde tak akorát na první mimčo, i když nás prcek celkem zaskočil, nebudu tvrdit, že ne :lol: plánovali jsme svatbu a 14 dní potom, co jsem si zaplatila zálohu na šaty jsem si jen tak udělala test a ejhle :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 13:53

@makalka09 jéé, tak to jsi krásně mlaďounká a na mimčo určitě akorát :) tak jste svatbu posunuli, ju? :) jj, prostě se tam těm prckům asi líbí (já říkám, že mě maličká ráda týrá) :D teď se všude v mém okolí rodí až po termínu… no buď si počkají na tu přesnou chvílu nebo to přijde ani nebudeme vědět :D teď budou ty bouřky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 14:00

@junior007 jj posunuli, měli jsme rezervovaný termín 1. 8. a to už bych byla skoro na konci 8. měsíce a jako vorvaň :lol: bylo mi to líto, ale teď jsem za to ráda, když vim, jak už mi nebylo úplně lehce v té době, tak si to příští rok užijeme ve třech :hug: a kolik je tobě, jestli se můžu zeptat? nechce se jim do toho horka, nedivím se jim :D pořád ty bouřky vyhlížim na radaru :dance: věřím, že tenhle týden to prostě přijde jak na mě, tak na vás :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 14:04

@makalka09 no to joo, jen si to pak pořádně užiješ jako nevěsta a o prcka se někdo určitě postará a i ty fotky budou takové…veselejší :srdce: to víš, že můžeš.. mě je právě 30, ale vypadám a cítím se na tvůj věk, takže kdyžtak na nás budou koukat stejně :lol: tyjo, tak tobě držím palce, nám to přijde snad až v neděli. V sobotu má moje sestřička svatbu a tu bych chtěla ještě stihnout, ikdyž právě taky jako vorvaň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 14:17

@junior007 tak pokud bude malá šprýmařka, tak čeká na pátek :lol: nebo ještě líp, na sobotní dopoledne :lol: ale v sobotu už bude fajn počasí, tak si to určitě pěkně užiješ ;) taky bychom měli vydržet do soboty, přítelovo rodiče jsou na dovče a zrovna mamina nechtěla ani odjet, že o to přijde :lol: uvidíme, kdy nás překvapí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.9.15 14:26

Tak holky ja jsem mezi vama ;) je mi 27 :) 3.10 mi bude 28, prcka jsem si vybrala datum schvalne na 3.9 - snad si ty nase narozeniny i pritel zapamatuje :)

Ja planuji svatbu 18.6.2016 - uvidime jak to pujde s malym a penizkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
1.9.15 14:42

@Katynka111 jo, ti chlapi a narozeniny, svátky apod. :lol: moc hezké datum :palec: mně se líbí 6. 8. 2016, budeme to domlouvat někdy na podzim, jelikož už máme na zámku zaplacenou nemalou zálohu, tak se budeme muset ještě shodnout :lol: s malým to určitě půjde, už mu bude přeci jenom 9 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.15 14:51

@makalka09 hihi, tak to uvidíme..ale když tak mluvíš o šprímovství…tak bych se nedivila teda :D taková malá zákařnice naše :srdce: a jinak máš taky pěkné datum a bude určitě i dobré počasí :)

@Katynka111 tak to je hezký :) to by si zapamatovat mohl, budete to mít pěkně po sobě ;) kurňa, já jsem stará baba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.15 14:54

@makalka09
mě je taky 24 :palec: :mrgreen:
no byla by to asi pecka mít svatbu takhle pozdě. Kamarádka se takhle vdávála v 8. měsíci, vůůbec jsem ji to nezáviděla.
@Katynka111
Já mám termín 4.9. a malá má svátek 5.10. :mrgreen: Tak uvidíme jak se trefí. Akorát mi včera došlo, že se vrátíme z porodnice a hned abysme řešili svátek :mrgreen: Ale ono to nebude zas tak horký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí