Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 no to já mám pocit, že ji mám na štorc teda
vlevo hlavičku a vpravo prdku s nožičkama a dělá ze sebe mořskou hvězdičku rozpláclou u mě v pupíku, přítel si z toho dělá prču
nj, vy už máte zabaleno, vy jste holky šikovný
ale už se na to tak pomaalu chystám
no vybrat to nejlepší na prcka je nejhorší, to člověk pořád kouká jestli tuto, nebo tuto…
nebo dej přítelovi vybrat z pár kousků a bude to překvápko ![]()
za náma to bude už coby dup… ![]()
@makalka09 Já mám od Aventu za 949,– Doporučili mi ji sestricky. El.od Aventu mi nevyhovovala, dost me to bolelo.
@Janča91 jj, jak se to dostalo do toho bodu, kdy už to nešlo zastavit, nebo já se o to alespoň vždycky pokoušela, protože jsem čekala, že to bude bolet…
@junior007 já už se na to víceméně těším a u každého zabolení tiše doufám
už to vidím všude ![]()
známá mi teď o víkendu říkala, že tam byla v porodnici nejmladší, a to jí bylo 29 když rodila, to nevím, jak tam budou koukat na mě ![]()
@makalka09 nene az ve ctvrtek, zitra jdu na prijem, monitory atd a dalsi den rano vykon
uz se tesim, ze pokud bude vse ok, tam za tyden uz v tuto dobu budeme s prckem domaaaaaa ![]()
@junior007 jj nás taky vždycky baví a hádáme co je co
nechat oblečky na tatínkovi, to by byla divočina ![]()
@jijo na tuhle jsem taky koukala, když měli na feedu akci na kojící potřeby, díky
malá už musí mít přes 3 kg, viď?
už jste vyrazily s kočárkem?
@makalka09 já se už taky svým způsobem těším.. ale při posledn kontrole jsme nebyli ani na špičku prstu, tak čekám, že se budeme „dopejkat“ až do konce…
ale taky vždy s nadějí, že by už..když někde víc píchne…
a kolipa ti je? jj, to by byla divočina, ale tak tam nechej pár vzorečků (s tím, že nesmí šáhnout na nic jiného, to by pak byla divočina
) a on něco z těch vzorečků vybere
Oni ti chlapi budou rádi, že je nebudou msuet oblíkat zezačátku ![]()
@junior007 já už jsem 14 dní na špičku, a to už jsem si říkala, že musí být víc, protože mi v těch místech občas píchá, ale ono prd… asi se malé u tebe tak líbí a bude tam do poslední chvíle
je mi 24, což mi přijde tak akorát na první mimčo, i když nás prcek celkem zaskočil, nebudu tvrdit, že ne
plánovali jsme svatbu a 14 dní potom, co jsem si zaplatila zálohu na šaty jsem si jen tak udělala test a ejhle
![]()
@makalka09 jéé, tak to jsi krásně mlaďounká a na mimčo určitě akorát
tak jste svatbu posunuli, ju?
jj, prostě se tam těm prckům asi líbí (já říkám, že mě maličká ráda týrá)
teď se všude v mém okolí rodí až po termínu… no buď si počkají na tu přesnou chvílu nebo to přijde ani nebudeme vědět
teď budou ty bouřky… ![]()
@junior007 jj posunuli, měli jsme rezervovaný termín 1. 8. a to už bych byla skoro na konci 8. měsíce a jako vorvaň
bylo mi to líto, ale teď jsem za to ráda, když vim, jak už mi nebylo úplně lehce v té době, tak si to příští rok užijeme ve třech
a kolik je tobě, jestli se můžu zeptat? nechce se jim do toho horka, nedivím se jim
pořád ty bouřky vyhlížim na radaru
věřím, že tenhle týden to prostě přijde jak na mě, tak na vás ![]()
@makalka09 no to joo, jen si to pak pořádně užiješ jako nevěsta a o prcka se někdo určitě postará a i ty fotky budou takové…veselejší
to víš, že můžeš.. mě je právě 30, ale vypadám a cítím se na tvůj věk, takže kdyžtak na nás budou koukat stejně
tyjo, tak tobě držím palce, nám to přijde snad až v neděli. V sobotu má moje sestřička svatbu a tu bych chtěla ještě stihnout, ikdyž právě taky jako vorvaň ![]()
@junior007 tak pokud bude malá šprýmařka, tak čeká na pátek
nebo ještě líp, na sobotní dopoledne
ale v sobotu už bude fajn počasí, tak si to určitě pěkně užiješ
taky bychom měli vydržet do soboty, přítelovo rodiče jsou na dovče a zrovna mamina nechtěla ani odjet, že o to přijde
uvidíme, kdy nás překvapí ![]()
Tak holky ja jsem mezi vama
je mi 27
3.10 mi bude 28, prcka jsem si vybrala datum schvalne na 3.9 - snad si ty nase narozeniny i pritel zapamatuje ![]()
Ja planuji svatbu 18.6.2016 - uvidime jak to pujde s malym a penizkama…
@Katynka111 jo, ti chlapi a narozeniny, svátky apod.
moc hezké datum
mně se líbí 6. 8. 2016, budeme to domlouvat někdy na podzim, jelikož už máme na zámku zaplacenou nemalou zálohu, tak se budeme muset ještě shodnout
s malým to určitě půjde, už mu bude přeci jenom 9 měsíců ![]()
@makalka09 hihi, tak to uvidíme..ale když tak mluvíš o šprímovství…tak bych se nedivila teda
taková malá zákařnice naše
a jinak máš taky pěkné datum a bude určitě i dobré počasí ![]()
@Katynka111 tak to je hezký
to by si zapamatovat mohl, budete to mít pěkně po sobě
kurňa, já jsem stará baba ![]()
@makalka09
mě je taky 24
![]()
no byla by to asi pecka mít svatbu takhle pozdě. Kamarádka se takhle vdávála v 8. měsíci, vůůbec jsem ji to nezáviděla.
@Katynka111
Já mám termín 4.9. a malá má svátek 5.10.
Tak uvidíme jak se trefí. Akorát mi včera došlo, že se vrátíme z porodnice a hned abysme řešili svátek
Ale ono to nebude zas tak horký ![]()