Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
6.9.15 14:02

@makalka09 jj, trošku jo, ale asi ne teda tolik…tak snad už to přijde i u tebe, už se stydká kost asi opravdu připravuje ;) mě bolí občas uvnitř bohovsky, jak kdyby už hledala cestu ven, ale pořád převažuje hledání únikové cesty horem či stranami :D včera dokonce trsala či pogovala a pěkně do rytmu hudby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
6.9.15 14:39

@junior007 je tak si to taky uzila :lol: a jak sis užila ty? Nás včera celkem desil svým prevalovanim, viz foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.9.15 15:18

@Janča91 jéééé, ta je krásná :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moooc gratuluju :hug: a jak se jmenuje princeznička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.15 16:56

@makalka09 hezky tyjo, tak to se nedivím že vás děsil 8o :lol: asi se chce taky dostat ven, kudykoli :) ale joo, užili jsme si to, jen jsem nešla ani na parket, jsem spíš tak odfukovala, jak maličká řádila a kopala do všech stran…takže část mě si to užila víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.9.15 19:57

@Janča91 Další krasna princezna! At jste obe zdrave a dari se Vam!! Je super, jak je nas vic a vic :) Velke gratulace pysnym rodicum! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.9.15 13:20

Tak holky šup šup :D kolik vás ještě zbývá? kdo je teď na řadě? už se nemůžu dočkat dalšího miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.9.15 13:23

@efkart07:D tentokrát čekejte chlapáka :lol: přemlouvam ho, že už je čas, ale zatím bez úspěchu :roll: tenhle týden už to musí být, i když to jsem říkala i ten minulý :lol: dnes 38+4 tt, tak snad už opravdu to bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.9.15 13:28

@makalka09 jééé, to máš ještě čas :lol: hezky se to tu střídá, holčička - chlapeček :) ale máš úžasný počasí. my šíleně trpěli oba dva v porodnici v těch vedrech, zlatě tahle zima, to bude super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.9.15 13:49

@efkart07 no temín je 17. 9., ale už se začínám modlit, aby se přihlásil :D dneska mi ho na utz vážila a vyšlo to na 3,2 kg, na to, že mi strašila někdy v 32. tt s min. 3,5 kg to teď vypadá celkem dobře, tak uvidíme, jak to bude ve skutečnosti :D jak mi nastrašila, tak jsem kupovala i větší oblečky, tak mu bude chudáčkovi ze začátku všechno trochu větší asi :mrgreen: to jo, počasí si nemůžu vynachválit, v tom vedru to muselo být šílený :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.9.15 17:07

Dekujeme :) mala mela 49cm a 3100g, takze je docela malicka, vsechno je ji velke.
Akorat me trapi, ze se mi. porad nedela mliko :( zitra uz bysme mohli domu, ale mala musi pribrat, tak se bojim, v nejhorsim pujdem s dokrmem, ted ji taky museli dat trochu nutrilonu :(
Tak vam drzim palce, at to mate co nejdriv za sebou!!
Ps. DIKY BOHU ZA EPIDURAL! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.9.15 17:11

@efkart07 a já ještě přemlouvám naší maličkou :lol:, termín máme 18.9 a též doufám, že by jsme mohly už tento týden… jdeme ve čtvrtek na kontrolu do nemocnice, tak si pořád říkám, že by si nás tam mohli nechat už na porod rovnou. no a když ne, tak maličkou snad alespoň zváží :D

@makalka09 tak to máte pěknou váhu ;) půjde alespoň hezky ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.9.15 19:40

@makalka09 malej měl taky 3,5kg a odcházeli jsme s 3,3kg a bylo mu všechno veliké :) ale měla jsem 56ku s sebou a plandá to na něm furt :D o číslo menši věci mu jsou zase krátké, má dlouhé nohy :mrgreen:
@Janča91 nestresuj, mě děsně nervovali v nemocnici že musím kojit a dneska třeba pije 100 ml a dokážu mu tuhle dávku dát max 2× denně a to to postupně odsávám celý den abych to nasbírala… zbylé krmení je Nutrilon. každý do mě hustil že musím kojit a když to prostě neteče, tak se nezblázním, i když je pravda, že když se mě na to někdo začne ptát, tak mě to rozbrečí, ale to až poslední 2-3 dny. ty hormony jsou neuvěřitelný co dokážou, jsem děsně přecitlivělá :lol: :lol: a kojení to prý jen zhoršuje. Takže klid, sama pak přijdeš na to, že kdyby to nešlo, hlady neumře a ty se kvůli tomu věšet nepůjdeš. ale prostě kojení je teď v modě, tak si pak přijdeš jak méněcenná když to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.9.15 19:48

@junior007 u vás ještě v nemocnici váží? to je super, mě ho v nemocnici nevážili, tak jsem poslední 3 týdny nevěděla kolik má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.9.15 19:49

@Janča91 Z toho si nic nedelej! Ja s mlikem bojuji stale a nekdy mam pocit, ze se to nezlepsuje…porad je to tak nejak stejne :-( Ja dneska sokem zjistila, jak ta nase zaba rychle roste! Budu brzy vyrazovat nejake obleceni, uz se na to tesim! Takze ver, ze brzy do vseho doroste ;-)

Holky, cim dokrmujete? Vsechny nutrilonem? Chci vyzkouset Bebu, jelikoz se mala nemuze bez pomoci vykakat :( Nemate zkusenosti? Jinak nevite o nekom, kdo by mel zajem o Nutrilon ProExpert Nenatal 1? Zustal mi jeden zcela novy a jeden jsem otevírala vcera. Dneska mi totiz doktorka rekla, ze uz mala pribrala natolik, ze neni treba ho pouzivat. Ma uz lumpina 3, 5 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.9.15 19:50

@efkart07 Ja vazim na digitalni kuchynske vaze do 5 kg a na to si davam plech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí