Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
29.8.15 10:00

@Janča91 Já ne ;) Taky mám 6 dní do druhého termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.8.15 10:46

@Krisťule88
Já už nevim jak ji popohnat :roll: Nerada bych přenášela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.8.15 17:21

.

Příspěvek upraven 29.08.15 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.8.15 20:46

@Janča91 jééé, u nás je to až až… 18.9 a vůbec to nevypadá, že by se maličké chtělo dřív :D tak nevěš hlavu ;) za chvilku budeme mít ty uzlíčky všechny venku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
29.8.15 22:23

Taky držíme zatim :lol: dneska jsem celý dopoledne vařila a lecim se pomalu celej den… Pořád jsem nechápala, jak vás může bolet branice, teď už to vím :roll: dneska je úplněk, nechystate se žádná jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.8.15 22:56

@Katynka111 Mam za sebou celkovou a opravdu trva mnohem dele nez se das dohromady. Vse me zacalo bolet uz jak me prendavali na pooperacni luzko na sale a az po 10 dnech to jakz takz slo. A to jsem nebrala zadne prasky na bolest, pac jsem patrila k tomu malu co to snasi lepe. Pri obede jsem potkala pani co den predtim rodila cisarem v castecne a byla jako rybicka. Takze bych se rozhodne nebala…A jako bonus uvidis hned prcka…Ja z toho byla dost smutna, ze jsem malou hned nevidela…Jako bych vubec nerodila..Citila jsem se dost ochuzena…Kazdopadne je to na tobe..Ale kdybych si mohla vybrat, tak do celkove nejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.8.15 09:32

@makalka09
Tak ani úplněk nezabral.. já snad budu potřebovat bouřku a vichřici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.8.15 09:42

@Janča91 jee a já už si říkala, že snad :lol: zato mě chytla bolest do břicha a zad, která se párkrát vracela, ale nakonec taky nic… Ale věřím, že příští týden to prijde :pankac: a na tebe urcite taky ;) kolikátý týden jsi už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.8.15 09:56

@makalka09
Už 40tt 39+2 :roll: Ještě má holka 5 dní.. Mě jen sem tam zabolí v podbřišku, ale nic strašného.. :( Já se jí snad nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.8.15 10:55

@Janča91 ale jednou musí vykouknout ;) ještě mas pár dní čas a pak se můžou začít zkoušet babsky rady :D příští týden se to tady začne hemzit fotkama mimisku, vim to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.8.15 11:00

@makalka09
babské rady zkoušim už ted :mrgreen: Nechci, aby mi porod vyvolávali :roll:
Ty jo, no snad, se pak budem předbíhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.8.15 12:15

Hele ja uz zkusila vse, jak mimi vypudit, sex, uklid, schody, dlouha prochazka a akorat me bolel cely spodek a bricho :roll: Vcera jsem cely den pomahala na zabave, byla jsem tam az do pulnoci, byl krasny uplnek a zase nic, takze pokavad se tem mimiskum ven nechce, tak se nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
30.8.15 12:52

@jijo dekuji za rady… Moc bych chtela ten spinal, ale sem posrana.. Uvidime v utery co mi rekne anesteziolog… Kdyby se aspon daval nejaky oblbovak :lol:

Hlavne uz si nechcu nic cist, vzdy narazim na nejaky hororovy pribeh :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.8.15 16:23

@Katynka111 to chapu, taky jsem nic necetla…stejne to ma ve finale kazda jinak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.8.15 21:02

@jijo jak to delas doma s krmenim? malej nechce sat, tak mu odstrikavam, ale tady maji sestry na to ohrivac a ten ja nemam.jaj ohrivas mlicko a jak dlouho to trva?? Me rikaji ze nezvladnu odsavat a jeste delat k tomu nutrilon kdybych odstrikala malo.ze prej bych se z toho zblaznila a nedelala cely den nic jinyho. mlika mam zatim malo, presne tolik kolik potrebuje ani o kqpku navic a mnozstvi co bude chcit poroste, mam strasnej strach jak to zvladnu. zitta jdeme domu a ja uz milionkrat to kojeni orvala.pry odchazi jen 15% kojich domu.tak nevim proc me tak stresujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí