Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 Moc gratuluji!! Prej Ondraskovi jen to nejlepsi do zivota a hlavne zdravicko!!
A jak se citis? Probehlo vse ok?
Dekuju holky ![]()
@jijo nic moc dobre mi neni teda. bricho boli silene. dobrovolne bych na cisare nikdy nesla.jsem rada kdyz se doplazim na wc, natoz pochovat maleho kdyz breci. masake fakt!!! A ty holky ktere mely celkovou narkozu jsou na tom mnohem hur. a spinal super - absolutne zbytecne sem se bala.nic jsem necitila a maleho hned videla. a to byl uzasny pohled. a tatinek z toho byl tak hotovej, ze dneaka priael s prstynkem a bude svatba ![]()
@efkart07 jééé, to je krásné, tak gratuluji ještě jednou!
pyšný taťka na maminku i malého Ondráška
a co kojení, jde vám? ![]()
@efkart07 teda to je nádhera!
tak gratuluji ještě k zásnubám
![]()
@efkart07
Jéé to je nádherný, až mě to dojalo
Tak gratuluji dvakrát!!
@efkart07 Ja práve po zkušenosti s celkovou taky nechápu, jak to může chtít někdo dobrovolně..Ve finále mi nejvíc pomohlo to, že jsem musela za malou chodit o patro níž na JIPku, jinak bych se asi tak rychle nerozhýbala. Ale stále mě pobolívá břicho, tak nevím, zda je to ok. Přeci jen už to bude měsíc. Už to bude lepší a lepší, to nejhorší máš za sebou a ted uz si můžeš užívat svého broučka
Gratuluji k žádosti o ruku! Je krásné, že to ted už snoubence, tak vzalo za srdce! Je dobře, že jsi mohla malého hned vidět. Nikdy nezapomenu na tu noc a den, než jsem malou viděla… A ted už mi chrupká vedle v pokoji a má už 2980 g ![]()
No je tech zazitku na me nejak moc
na ty splaseny hormony je to pecka! Kojeni nejde.kdyz uz, tqk si da jedno prso, druhy nechce, je hladovej tak rve, nespi. dneska mu 2× v noci davali nutrilon.tak jsem zvedava jak to dopadne
@efkart07 Z toho si nic nedelej, ja kojim zatim 2× denne.. A hodne mi v zacatcich pomohl kloboucek, mala vubec nebyla schopna vzit do pusy bradavku. A mliko se ti dela? Jinak kojeni se pry naplno rozjizdi, kdyz ma mimco 4 kg, tak bud trpeliva, ono to prijde
Ja se taky stále nevzdavam ![]()
@jijo prave ze moc nedela.je pry na to brzo, ale malej ma dneska o 300g min, to je pry normalni, ale ja si myslim ze proste ma hlad.
@efkart07 moc gratuluji jsem rada, ze je vse v poradku ![]()
To jsi me teda dostala s tou celkovou!
Ja furt nevim co si vybrat
u nas by muj u spinalu nemohl byt stejne ![]()
Tak at se pekne hojis
ja jeste 6 dni..
@Katynka111 byt tebou tak do te celkove nejdu.fakt to neboli.nic nevidis, nic necitis, za 3hodinky uz jsem normalne hybala nohama a dneska me uz stacil jen jeden prasek na bolest a normalne beham kolem prcka, a pani po celkovy skoro nechodi jeste ted. a hlavne uvidis prcka hned. a to byl ten nejsilnejsi zazitek v zivote.to se neda popsat! A jeste ti ho prinesou na sal umyteho a muzes se s nim muckat.
@efkart07 krasne se to cte, ale ja sem z toho tak posrana ![]()
Moc ti zavidim, ze uz mas po tom ![]()
@Katynka111 ja z toho byla taky posrana, fakt ale nic nevidis a necitis. Jankomu neverila a oni meli vsichni pravdu… strach budes mit i z celkovy az to prijde.ale jak chces.jen je skoda prijit o ten krasnej moment, kterej prospis
Holky, tak už rodíte? Nám se pořád nechce
Ještě 6 dní do termínu.. ![]()