Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
24.8.15 23:40

@Janča91 ja mam bepanten - ten by měl byt taky snad na opruzeniny a bradavky.. Byl pekne drahy :poblion:

Holky dnes me hrozne dloube do zeber :roll: a holila sem se a katastrofa uz to vubec nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.8.15 08:36

@efkart07 Ty nehty byly pro mě velké překvápko. Měla jsem zrovna svépomocí nalakované výrazně fialové a docela dlouhé. Takže jsem je pak vše musela ostříhat a odlakovat. Malíček levé ruky jsem používala při krmení prďolky.
@Janča91 Někde na netu jsem četla, že po 30tt není smysluplné měřit čípek(vzhledem k tomu, že na něj tlačí dítě). Nevím co je na tom pravdy, ale já ho měla hlídaný pořád. Kontrolovali mi ho jak pohmatem tak UTZ.
@Katynka111 Taky jsem v porodnici používala bepanthen, ale dostala jsem ho. Mají tam takové malé vzorečky, tak nebylo potřeba si brát svůj.

Jediné co jsme do porodnice brali byly pleny, vlhčené ubrousky, hračku do inkubátoru a dudlíka. Toho vyžadovaly, jelikož děti se nemohly vysilovat křikem a dával se jim hned. Naše malá ho stejně doteď vyplivuje a nezvykla si na něj. Později sádlo na mazání. I když ze začátku Aničku olejíčkem od Hippu. A ještě tam měly i Weledu.

Myslela jsem, že Vám toho stihnu vic napsat, ale už mi začíná malá plakat, tak musím končit. Mějte se krásně, moc na Vás myslím! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 08:56

@jijo že posíláme Anničce pohlazení ;) :kytka: ta už určitě roste jako z vody, kolipk tak už má? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 09:52

@Katynka111
Ten jsem chtěla nejdřív taky, ale pak jsem dost četla, že je akorát drahý a ty nejobyčejnější krémy jsou nejlepší :nevim: Takže mám jen vzorečky bepanthenu, ale koupila jsem rybilku (ikdyž prý smrdí po rybině :mrgreen: ) A na bradavky nám řikali, že je nejlepší mateřské mléko. Když jsem byla na tom kurzu, tak jsem zjistila, že jsem skoro vše kupovala zbytečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.8.15 11:09

@Janča91 tak uvidime jak ho dopotrebuju co mi doktorka doporuci :) dnes je tolik veci a clovek chce to nej a nevi :mrgreen:

Holky dnes prima vetrik, vypada to na hezky den, vsem preji pohodu a hodne briska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 11:10

@jijo Anička tě nenechá chvilku v klidu viď? a jak to máte v noci? vyspíš se alespoň trošku? já jsem velký spáč, tak mám obavy, jak budu noční vstávání zvládat. i když teď vlastně taky už nespím. Prcek jak už je velikej, tak mi tlačí když spím na boku a hrozně se škube. Vůbec se mi nedivím že se škube, když se na něj maminka lehne :lol: No a dneska jsem spala asi 2 hodiny. nemohla jsem zabrat, pořád mi šrotovalo v hlavě co musím ještě udělat (převléknout postel, napsat seznam, komu má můj zavolat až se prcek narodí, zaplatit mobil…) ježiš to byla noc :roll: a dneska to bude ještě horší. kdybych nebyla těhotná, tak si vezmu prášek na spaní :lol: :mrgreen: Zítra touhle dobou už to budu mít doufám za sebou. snad nebudu muset ležet připravená na operaci někde půl dne, kvůli akutním případům. to bych asi nedala… i když dneska jsem kupodivu, nějaká klidná… asi ticho před bouří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 11:11

@Katynka111 tady prší a je jen 18stupňů :dance: zítra ale začnou horka, fůůůůj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 11:31

@efkart07 To zase nepředběhnu :lol: dneska je mi fajn, nevím, co včera zkoušel nacvičovat teda :lol: Ty už si zítra ten uzlíček pochováš :) Nezapomeň se nám pochlubit, až budeš moct ;)

@Janča91 @junior007 tak jak jste dopadly holky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 11:31

@Katynka111
právě, taky pořád hledám to nejlepší. Jenže nakonec se dozvíš, že nejlepší je nepoužívat nic :mrgreen: Ted si nechávám poslat nějaký vzorečky od nivei, Hipp bohužel neposílá, ale ten mají v porodnici. Tak budu prostě zkoušet, co bude nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.8.15 11:33

@efkart07
No jo, už zítra vid :) Já ti tááák závidim!! Malé se pořád nechce :(
@makalka09
Monitor v pořádku, ale zase mi napsal globule na ten výtok :cert: A opět vysoký tlak, museli mi ho měřit 3× :mrgreen:
Sestřička mi řikala, at malé domluvím, aby už vylezla :mrgreen: joo kdyby to tak šlo. Tak jsem se aspon dala do velkého úklidu, tak snad to něčemu napomůže.. Jo a streptokok negativní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 11:44

@makalka09 @Janča91 jojo už zítra :lol: já se na něj tak těším :srdce: včera jsem si dělala srandu, aby to nakonec nebyla holčička :lol: kamarádka nedávno porodila místo holčičky kluka :mrgreen: :lol: tak jsem na to zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 11:54

@Janča91 hlavně, že je všechno v pořádku :) teda, ještě se teď otravovat s globulema, co :roll: tak streptokok je fajn :palec: jsem se ptala, jestli ty stěry opakují ještě jednou, pro kontrolu, a prý už ne, tak mi pořád hlodá červík, co kdyby… :think: prý je při něm takový šedivý výtok, tak musím věřit :D musíš jí vylíčit, co na ní všechno čeká a že už se na ní těšíte, snad se rozhoupe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.8.15 11:57

@efkart07 to ti věřím :) taky přítele pořád škádlím, že bychom mohli nakupovat výbavičku v jiné barvě znova :lol: možné je všechno, bude to napínavý až do konce :lol: nastupuješ do porodnice dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 11:59

@makalka09 my jdeme až zítra.. :)

@efkart07 zítra na tebe budeme myslet, ať to máš vše brzy za sebou a to maličké už můžeš mačkat v náručí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.15 12:04

@makalka09 nene, nastupuju až ráno. není důvod tam trávit noc, příprava se stejně dělá až těsně před operací. Večer si mám udělat dobrou večeři a nadlábnout se a dobře se vyspat a prý to bude ok říkala doktorka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí