Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 juj tak uzivej posledni dny
budu na tebe myslet a drzet ti palcr
ja jdu 3.9 ![]()
Holky maly se mi od rana nepohl - je to ok??
@Katynka111
třeba jen spinká
taky to tak někdy mám, tak štouchám tak dlouho, dokud nevyšťouchám ![]()
@Katynka111 díky
já ti taky pak budu držet palce
A jak říká @Janča91 beztak spinká. Mě se třeba po těch horkách nehýbal skoro dva dny a to jsem ho fakt pořád pozorovala a nic, až jsem z toho byla šíleně nervní a pak mi dva dny nedal chvilku pokoj
třeba na ně působí i to počasí
Zkus tleskat u bříška, to většinou pomáhá(dělají to na monitorech, když mimča usnou). můj se třeba vždycky hlasitých zvuků lekne a škubne sebou ![]()
Holky od včera mi nějak pobolívá břicho, jsem doma sama, chlap má odpolední a já mám nerva, že to na mě přijde. tak jsem zabalila tašky, vykoupala se, odlakovala si nehty (na císaře nesmí být nalakované), připravila oblečení a čekám co se bude dít. beztak nic
ale mám takový zvláštní pocit. Musí vždycky klesnout bříško? mě teda vůbec nekleslo, tak si říkám, že se beztak nic dít nebude
@efkart07
taky nevím jestli mi kleslo
ani nevím jak to poznám
už aby bylo úterý, to jdu do poradny
@efkart07 @Janča91 tak se
Uz hybe, to jsem rada ![]()
Ja mam uplne kratoulinke gelove nehty francii, aby mi slo videt luzko. Jeste jdu na doplneni - zkraceni dva dny pred terminem ![]()
Hezky vecer holky ![]()
@Katynka111 já mám v papírech z nemocnice napsáno toto: odlakovat nehty, možno nanést pouze světlý lak, nebo průhledný, Máte li gelové nehty, možno ponechat, avšak z jednoho prstu je nutné odstranit zcela a je nutné též zvolit světlý odstín.
Radši se na to zeptej, nebo oni ti v nemocnici určitě tyhle pokyny dají taky. Nevim jak bys pak na poslední chvíli v nemocnici sundavala nehet ![]()
Holky moje znama porodila ajaksik se z toho zblaznila…
strasne pesimisticke veci pise jak nic nezvlada a nespi no sem z toho na nervy ![]()
@efkart07 no jen na monitory, snad už budou tentokrát bez problému a v pořádku
jinak už to máš za pár, ale zachvilku budeš mačkat to své štěstí v náruči ![]()
@Katynka111 neboj ničeho, to bude dobré, některá mamča to možná má, ale rozhodně né každá…a každopádně i z tutoho se srovná
to zvládneme všechny, nejsme žádná ořezávátka ![]()
Tak jsem byla dneska na kontrole a na monitoru… Od rána mám slabé stahy, prý jsou to nejspíš jen poslicci, otevřeno na špičku prstu, ještě se uvidíme prý za týden, jestli už mám prý sbaleno
máte na monitorech taky vidět kontakce?
@Janča91 dělá to takový obloucky, sinusoidu… Dnes 36+4, cítím spodek celý den, tak jsem zvědavá, kdy se prcek prihlasi ![]()
@makalka09
Aha, no já měla monitor vedle sebe, takže jsem na něj neviděla a ten vytištěný papír pak taky ne.. Ale otevřená na špičku prstu jsem byla až 37+4
akorát mě štve, že zítra mi ten čípek asi kontrolovat nebude ![]()
@makalka09 u nás taky nic neříkali, téměř nic krom toho, že nás poslali do nemocnice.. u nás se malá hlásí jen kopy a boucháním (asi další trénink boxu), aby mohla zas na monitrou ve středu hezky v poklidu spinkat ![]()
a uvidíš, snad se ještě prcek dodělá
určitě mu tam je dobře ![]()