Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
23.8.15 11:42

@efkart07 juj tak uzivej posledni dny :hug: budu na tebe myslet a drzet ti palcr :palec: ja jdu 3.9 :jazyk:

Holky maly se mi od rana nepohl - je to ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.8.15 11:59

@Katynka111
třeba jen spinká :) taky to tak někdy mám, tak štouchám tak dlouho, dokud nevyšťouchám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.8.15 13:21

@Katynka111 díky :hug: já ti taky pak budu držet palce :kytka: A jak říká @Janča91 beztak spinká. Mě se třeba po těch horkách nehýbal skoro dva dny a to jsem ho fakt pořád pozorovala a nic, až jsem z toho byla šíleně nervní a pak mi dva dny nedal chvilku pokoj :lol: třeba na ně působí i to počasí :nevim: Zkus tleskat u bříška, to většinou pomáhá(dělají to na monitorech, když mimča usnou). můj se třeba vždycky hlasitých zvuků lekne a škubne sebou :roll:

Holky od včera mi nějak pobolívá břicho, jsem doma sama, chlap má odpolední a já mám nerva, že to na mě přijde. tak jsem zabalila tašky, vykoupala se, odlakovala si nehty (na císaře nesmí být nalakované), připravila oblečení a čekám co se bude dít. beztak nic :lol: ale mám takový zvláštní pocit. Musí vždycky klesnout bříško? mě teda vůbec nekleslo, tak si říkám, že se beztak nic dít nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.8.15 13:33

@efkart07
taky nevím jestli mi kleslo :mrgreen: ani nevím jak to poznám :roll: už aby bylo úterý, to jdu do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
23.8.15 19:56

@efkart07 @Janča91 tak se
Uz hybe, to jsem rada :potlesk:

Ja mam uplne kratoulinke gelove nehty francii, aby mi slo videt luzko. Jeste jdu na doplneni - zkraceni dva dny pred terminem :dance:

Hezky vecer holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.8.15 21:02

@Katynka111 já mám v papírech z nemocnice napsáno toto: odlakovat nehty, možno nanést pouze světlý lak, nebo průhledný, Máte li gelové nehty, možno ponechat, avšak z jednoho prstu je nutné odstranit zcela a je nutné též zvolit světlý odstín.
Radši se na to zeptej, nebo oni ti v nemocnici určitě tyhle pokyny dají taky. Nevim jak bys pak na poslední chvíli v nemocnici sundavala nehet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.8.15 00:20

@efkart07 ahaaa diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.8.15 00:21

Holky moje znama porodila ajaksik se z toho zblaznila… :roll: strasne pesimisticke veci pise jak nic nezvlada a nespi no sem z toho na nervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 07:54

@efkart07 no jen na monitory, snad už budou tentokrát bez problému a v pořádku :) jinak už to máš za pár, ale zachvilku budeš mačkat to své štěstí v náruči :*

@Katynka111 neboj ničeho, to bude dobré, některá mamča to možná má, ale rozhodně né každá…a každopádně i z tutoho se srovná :) to zvládneme všechny, nejsme žádná ořezávátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
24.8.15 11:58

Tak jsem byla dneska na kontrole a na monitoru… Od rána mám slabé stahy, prý jsou to nejspíš jen poslicci, otevřeno na špičku prstu, ještě se uvidíme prý za týden, jestli už mám prý sbaleno :D máte na monitorech taky vidět kontakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 12:03

@makalka09
Já asi ne, nebo mi to neřekli :mrgreen: Kolikátý jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.8.15 12:34

@makalka09 taky nikdo nic nerikal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
24.8.15 12:37

@Janča91 dělá to takový obloucky, sinusoidu… Dnes 36+4, cítím spodek celý den, tak jsem zvědavá, kdy se prcek prihlasi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 12:49

@makalka09
Aha, no já měla monitor vedle sebe, takže jsem na něj neviděla a ten vytištěný papír pak taky ne.. Ale otevřená na špičku prstu jsem byla až 37+4 :) akorát mě štve, že zítra mi ten čípek asi kontrolovat nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 12:53

@makalka09 u nás taky nic neříkali, téměř nic krom toho, že nás poslali do nemocnice.. u nás se malá hlásí jen kopy a boucháním (asi další trénink boxu), aby mohla zas na monitrou ve středu hezky v poklidu spinkat :D
a uvidíš, snad se ještě prcek dodělá ;) určitě mu tam je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí