Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 Tak už můžeš být alespoň klidná
mně odjíždí tenhle pátek, tak se musíme držet
mam pocit, že už mi trochu spadlo břicho, jdu dnes na kontrolu, tak uvidíme ![]()
Taky se vám tak blbě vstává? Vždycky mam všechno úplně ztuhlý a než to rozchodim ![]()
@makalka09 jojo… teď už můžeme rodit
jo, až teď jede, to vydržíte taky
lehce špatné vstávání…takové vorvaní ![]()
Tak prý se s dr ještě tak 1-2× uvidíme, tak máme ještě cca 14 dní čas
dneska ukázkovej monitor, prý je vidět, že už děloha začíná pracovat, byly vidět dvě nepatrné kontrakce, streptokok negativní, co víc si přát ![]()
@makalka09
S tím vstáváním souhlasím, je to děs! Připadám si už jak slon
Doufám, že to hned po porodu přejde, protože jinak než k malé vstanu, tak ji přestane bavit i brečet ![]()
@makalka09 @Janča91 @junior007 to vstávání ještě jde, ale teď tak poslední týden už nemůžu skoro vůbec spát, protože když si lehnu na levý bok, tak cítím, jak na prckovi ležím a jak ho tlačim do matrace, tak musím na druhý bok, a to se mi zase dělá blbě až na zvracení a nevím proč. takže já většinu nocí teď prochodim po bytě
večer jsem vždycky tak unavená, že usnu v sedě na gauči
je to super příprava na malého. alespon to pro mě nebude potom takový šok, když už nespím teď
@efkart07
Taky se mi vleže dělá špatně
Už jsem zkoušela spát i v sedě, ale nejde mi to
Tak to vždycky nějak překousnu. Ale ty noci jsou fakt strašný, vždycky se těšim až bude ráno
@makalka09
super, že je vše v pohodě ![]()
@Janča91 @efkart07 týýjo holky.. a co pořádně podložit záda…2-3 polštáře? nebo jak se pořád propaguje kojící polštář, ten by nepomohl? Já sebou zatím mrskám jak ryba na suchu, ale jinak ok. A království za tyhle už chladnější večery alespoň… ![]()
@Janča91 tak já v sedě usnu vyčerpáním, jinak takhle taky nedokážu spát
ještě že to těhotenství trvá jen 9měsíců… jinak už bych se zbláznila ![]()
@junior007 podložit záda jsem zkoušela, ale na zádech nemůžu vůbec. To mám pocit, že mi malej drtí orgány a já se udusím… já mám 2m dlouhý válcový polštář a na tom jsem spala omotaná ze začátku těhotenství, pak už mi začal vadit… tak jsem ani ten kojící nepořizovala.
@junior007 @efkart07
Kojící polštář sice mám, ale v tomhle moc nepomůže
Na zádech spát taky nemůžu, ani se to už nedoporučuje, právě kvůli tomu dýchání. Ale mě se někdy špatně dýchá i na boku
no je to boj. Ten poslední měsíc mi dává fakt zabrat ![]()
@efkart07 @Janča91 ojej holky, tak snad už ten čas uteče jako voda
mě maličká dává zabrat převážně přes den, že nemůžu dýchat nebo tak, ale v noci se po sprše vždy tak nějak zklidní a i úplně v noci mohu spát na zádech… ![]()
@makalka09 Tak to se máš já mám streptokoka pozitivního, takže mě před porodem čeká ještě kapačka s ATB ![]()
@junior007 Mě zase prcek řádí přes noc
Si nevybereš
Nemůžu spát jak se furt převaluju a do toho ještě ty její karate chvaty, příjde mi, že se natáhne jak pavouk, nohy zapře o žebra a jede potvůrka, už aby byla venku ![]()
No noci taky nejsou nejruzovejsi
každou chvíli jsem vzhuru a prevaluju se z jednoho boku na druhej, na zádech už neusnu vůbec… Jednou jsem to ve 4 hodiny už vzdala a šla prát, vařit apod
ale to, že se vám už dělá špatně je hrozny
To si nedokážu ani představit… Ale za chvíli bude po všem ![]()
@Krisťule88 tak to je mi líto
Ale o jedno pichnuti víc nebo min, už asi není takovej rozdil ![]()
@Krisťule88 tak to je mi líto
Ale o jedno pichnuti víc nebo min, už asi není takovej rozdil ![]()
@Krisťule88 jejej… tak to jo… pavoučí děti..
u mě si tam dělá k tomu i kolotoč, teď jsem ji měla úplně na štorc zase
by bylo fajn tam někdy vidět, co tam provádí
věc druhá co si myslí
A se streptokokem nevěš hlavu, hlavně že se to ví a hold dostaneš o jednu infuzi víc ![]()