Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
17.8.15 09:10

@junior007 Tak už můžeš být alespoň klidná :) mně odjíždí tenhle pátek, tak se musíme držet :) mam pocit, že už mi trochu spadlo břicho, jdu dnes na kontrolu, tak uvidíme :think:

Taky se vám tak blbě vstává? Vždycky mam všechno úplně ztuhlý a než to rozchodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 09:12

@makalka09 jojo… teď už můžeme rodit :D jo, až teď jede, to vydržíte taky ;) lehce špatné vstávání…takové vorvaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 11:45

Tak prý se s dr ještě tak 1-2× uvidíme, tak máme ještě cca 14 dní čas :lol: dneska ukázkovej monitor, prý je vidět, že už děloha začíná pracovat, byly vidět dvě nepatrné kontrakce, streptokok negativní, co víc si přát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.8.15 13:39

@makalka09
S tím vstáváním souhlasím, je to děs! Připadám si už jak slon :mrgreen: Doufám, že to hned po porodu přejde, protože jinak než k malé vstanu, tak ji přestane bavit i brečet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.8.15 14:07

@makalka09 @Janča91 @junior007 to vstávání ještě jde, ale teď tak poslední týden už nemůžu skoro vůbec spát, protože když si lehnu na levý bok, tak cítím, jak na prckovi ležím a jak ho tlačim do matrace, tak musím na druhý bok, a to se mi zase dělá blbě až na zvracení a nevím proč. takže já většinu nocí teď prochodim po bytě :nevim: večer jsem vždycky tak unavená, že usnu v sedě na gauči :mrgreen: :lol: je to super příprava na malého. alespon to pro mě nebude potom takový šok, když už nespím teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.8.15 14:34

@efkart07
Taky se mi vleže dělá špatně :( Už jsem zkoušela spát i v sedě, ale nejde mi to :mrgreen: Tak to vždycky nějak překousnu. Ale ty noci jsou fakt strašný, vždycky se těšim až bude ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 14:50

@makalka09 :palec: super, že je vše v pohodě ;)

@Janča91 @efkart07 týýjo holky.. a co pořádně podložit záda…2-3 polštáře? nebo jak se pořád propaguje kojící polštář, ten by nepomohl? Já sebou zatím mrskám jak ryba na suchu, ale jinak ok. A království za tyhle už chladnější večery alespoň… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.8.15 14:56

@Janča91 tak já v sedě usnu vyčerpáním, jinak takhle taky nedokážu spát :zed: ještě že to těhotenství trvá jen 9měsíců… jinak už bych se zbláznila :mrgreen:
@junior007 podložit záda jsem zkoušela, ale na zádech nemůžu vůbec. To mám pocit, že mi malej drtí orgány a já se udusím… já mám 2m dlouhý válcový polštář a na tom jsem spala omotaná ze začátku těhotenství, pak už mi začal vadit… tak jsem ani ten kojící nepořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.8.15 14:59

@junior007 @efkart07
Kojící polštář sice mám, ale v tomhle moc nepomůže :roll: Na zádech spát taky nemůžu, ani se to už nedoporučuje, právě kvůli tomu dýchání. Ale mě se někdy špatně dýchá i na boku :mrgreen: no je to boj. Ten poslední měsíc mi dává fakt zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 15:04

@efkart07 @Janča91 ojej holky, tak snad už ten čas uteče jako voda ;) mě maličká dává zabrat převážně přes den, že nemůžu dýchat nebo tak, ale v noci se po sprše vždy tak nějak zklidní a i úplně v noci mohu spát na zádech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
17.8.15 15:18

@makalka09 Tak to se máš já mám streptokoka pozitivního, takže mě před porodem čeká ještě kapačka s ATB :roll:
@junior007 Mě zase prcek řádí přes noc :lol: Si nevybereš :lol: Nemůžu spát jak se furt převaluju a do toho ještě ty její karate chvaty, příjde mi, že se natáhne jak pavouk, nohy zapře o žebra a jede potvůrka, už aby byla venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 15:21

No noci taky nejsou nejruzovejsi :D každou chvíli jsem vzhuru a prevaluju se z jednoho boku na druhej, na zádech už neusnu vůbec… Jednou jsem to ve 4 hodiny už vzdala a šla prát, vařit apod :lol: ale to, že se vám už dělá špatně je hrozny :? To si nedokážu ani představit… Ale za chvíli bude po všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 15:24

@Krisťule88 tak to je mi líto :? Ale o jedno pichnuti víc nebo min, už asi není takovej rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.8.15 15:25

@Krisťule88 tak to je mi líto :? Ale o jedno pichnuti víc nebo min, už asi není takovej rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 15:31

@Krisťule88 jejej… tak to jo… pavoučí děti.. :D u mě si tam dělá k tomu i kolotoč, teď jsem ji měla úplně na štorc zase :D by bylo fajn tam někdy vidět, co tam provádí :D věc druhá co si myslí :lol: A se streptokokem nevěš hlavu, hlavně že se to ví a hold dostaneš o jednu infuzi víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí