Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 Jak poznám poslíčky? Mě poslední dobou furt něco bolí, tak to neumím odlišit
Navíc jsem tu naší malou taky málem minulou sobotu už vysypala ven, spadůa jsem ze schodů, naštěstí mám jen zlomený prst na noze a jsem celá potlučená… ![]()
@Krisťule88 no, nejsem si jimi taky úplně jistá, ale mám občas takové menstruační bolesti v podbrisku a jde mi to do zad, dřív jsem to neměla, tak předpokládám, že by to mohli být oni
teda, to se ti povedlo, co
Hlavně, že se nestalo nic vaznejsiho
tak na sebe už dávej pozor…
@jijo jeee, to moc gratuluji
hlavně, ať jste obě zdravé a ať jde vše jak po másle
pak nám sem dej fotečku ![]()
@makalka09 @junior007 Jo holky, já dávám pozor, ale stalo se… Šteští v neštěstí bylo, že jsem dotlučená jen já a mimi je v pořádku…
@makalka09 Jo tak to mám taky a k tomu mě ještě bolí třísla ![]()
@Krisťule88 no tak tak..
ale hlavně že jste ještě 2v1 ![]()
no jak tak koukám, budu vám tu psát jako jedna z posledních, až bude maličká venku ![]()
@junior007 no já mám od začátku takovej vnitrni pocit, že to přijde dřív než v TP a ten pocit pořád sílí
uvidíme…
@Krisťule88 to mám taky, občas takové pálení, občas bolí kyčle… Jo, už se nám to zkrátka blíží ![]()
@Krisťule88 Spis takove rodeo!! Manzel prisel na klasickou navstevu a do 15 min jsme byli na sale!
Moc dekuji!
Kazdopadne holky, kdyyz vam to pujde vydrzte na sve terminy! Ja ted lezim a jsem nervi, ze nejsem s malou. Primar sice rikal, ze je vse ok, ale jsem z toho na nervy! Pritom jsem dostala dvojitou davku neceho na spani…a stejne lezim a koukam do stropu ![]()
Fotecku pridam rada, ale dneska manzelovi zakazali fotit, ze to takhle malym miminkam v inkubatoru nedela dobre. Sama jsem jak na trni! Moc ji chci videt, zkontrolovat si ji a zjistit, jak se nam povedla ![]()
Ve finale jsem ani nestihla absolvovat zadne predoperacni vyšetření kvuli cisarskemu rezu ![]()
Ja teda asi poslicky nezazila, ale asi primo kontrakce-opravdu hodne me bolel podbrisek. Zajimave bylo, ze na pásech nešly videt
To me teda dost zarazilo. Az vysetreni doktora odhalilo, ze rodim ![]()
@jijo
ty joo, gratuluju!!! To jsou mi šoky po ránu
Hlavně že jste obě v pořádku ![]()
@makalka09
když jen o kousek, tak se už nic neděje, už máme mimča v podstatě „hotová“… už jen dorostou
no, já mám paradoxně obavy, že to přijde později… nedokážu si představit, že přenášim. ale zas musim, nebo chtěla bych stihnout sestry svatbu ať už 2v1 nebo zvlášť… ![]()
@Janča91 Ani mi nemluv, my byli v soku vcera, kdyz nam rekli, ze rodim
veci nachystane doma, tak jsme pro malou kupovali vse znova..manzel by se pro ne nestihl otocit
Ted sebou mrskam na luzku at muzu co nejdriv na nohy!
Zas maji byt vedra, jak to holky zvladate? Ja mam misto periny jen povleceni ![]()
@jijo ty jo, to se ti ai ani nedivíme, kdo by to byl čekal..
asi pomalu začnu řešit tašku do porodnice a tak, když to tak vidím
no to jooo, už aby tě za malou vzali
to bude krásné ![]()
u nás sice je sluníčko, ale zatím stráášná zima, tak uvidíme, zda přijdou vedra…jen ať nejsou tak dlouho.. :/ jinak zas bez veder by to nebylo léto… ![]()
@jijo juuuu moc gratuluju
a holcicka
at jste holky obe v poradku zdrave a stastne
ta to bude mit krasny - narozeninovy mejdany uprostred prazdnin ![]()
@junior007 Tak ja mam doma obe tasky nachystane..pro sebe i malou..jen se nestihlo pro ne zajet
jesteze tu je lekarna! Kolem 3 budu vstavat a kdyz budu ok, tak po sprse muzu za malou
Tady teplo docela je a navic musim mit stale ovazane nohy… Takze na sprchu se nevyslovne tesim!
@efkart07 Dekujeme! Umela si vybrat datum, to je pravda ![]()
Jen si rikam, ze 4 dny mam stahy a nepoznali to doktori, sestry, ja a ani na pasech nic nebylo… Prijde mi to strasne zvlasni.