Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
31.7.15 21:59

@makalka09 Jak poznám poslíčky? Mě poslední dobou furt něco bolí, tak to neumím odlišit :roll: Navíc jsem tu naší malou taky málem minulou sobotu už vysypala ven, spadůa jsem ze schodů, naštěstí mám jen zlomený prst na noze a jsem celá potlučená… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.7.15 22:07

@Krisťule88 no, nejsem si jimi taky úplně jistá, ale mám občas takové menstruační bolesti v podbrisku a jde mi to do zad, dřív jsem to neměla, tak předpokládám, že by to mohli být oni :think: teda, to se ti povedlo, co :? Hlavně, že se nestalo nic vaznejsiho ;) tak na sebe už dávej pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.7.15 22:09

@jijo jeee, to moc gratuluji :srdce: :kytka: hlavně, ať jste obě zdravé a ať jde vše jak po másle :) pak nám sem dej fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.7.15 22:11

A holky holky, dávejte na sebe hlavně pozor @Krisťule88 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
31.7.15 22:16

@makalka09 @junior007 Jo holky, já dávám pozor, ale stalo se… Šteští v neštěstí bylo, že jsem dotlučená jen já a mimi je v pořádku…

@makalka09 Jo tak to mám taky a k tomu mě ještě bolí třísla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.7.15 22:19

@Krisťule88 no tak tak.. :) ale hlavně že jste ještě 2v1 ;)

no jak tak koukám, budu vám tu psát jako jedna z posledních, až bude maličká venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
31.7.15 22:38

@junior007 no já mám od začátku takovej vnitrni pocit, že to přijde dřív než v TP a ten pocit pořád sílí :) uvidíme…
@Krisťule88 to mám taky, občas takové pálení, občas bolí kyčle… Jo, už se nám to zkrátka blíží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.8.15 02:28

@Krisťule88 Spis takove rodeo!! Manzel prisel na klasickou navstevu a do 15 min jsme byli na sale! :lol: Moc dekuji!
Kazdopadne holky, kdyyz vam to pujde vydrzte na sve terminy! Ja ted lezim a jsem nervi, ze nejsem s malou. Primar sice rikal, ze je vse ok, ale jsem z toho na nervy! Pritom jsem dostala dvojitou davku neceho na spani…a stejne lezim a koukam do stropu :-(
Fotecku pridam rada, ale dneska manzelovi zakazali fotit, ze to takhle malym miminkam v inkubatoru nedela dobre. Sama jsem jak na trni! Moc ji chci videt, zkontrolovat si ji a zjistit, jak se nam povedla :)
Ve finale jsem ani nestihla absolvovat zadne predoperacni vyšetření kvuli cisarskemu rezu :-)
Ja teda asi poslicky nezazila, ale asi primo kontrakce-opravdu hodne me bolel podbrisek. Zajimave bylo, ze na pásech nešly videt :think: To me teda dost zarazilo. Az vysetreni doktora odhalilo, ze rodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.8.15 08:42

@jijo
8o ty joo, gratuluju!!! To jsou mi šoky po ránu :mrgreen: Hlavně že jste obě v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.8.15 09:19

@makalka09 :) když jen o kousek, tak se už nic neděje, už máme mimča v podstatě „hotová“… už jen dorostou ;) :) no, já mám paradoxně obavy, že to přijde později… nedokážu si představit, že přenášim. ale zas musim, nebo chtěla bych stihnout sestry svatbu ať už 2v1 nebo zvlášť… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.8.15 09:32

@Janča91 Ani mi nemluv, my byli v soku vcera, kdyz nam rekli, ze rodim :-) veci nachystane doma, tak jsme pro malou kupovali vse znova..manzel by se pro ne nestihl otocit :-D Ted sebou mrskam na luzku at muzu co nejdriv na nohy!

Zas maji byt vedra, jak to holky zvladate? Ja mam misto periny jen povleceni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.8.15 09:39

@jijo ty jo, to se ti ai ani nedivíme, kdo by to byl čekal.. ;) asi pomalu začnu řešit tašku do porodnice a tak, když to tak vidím ;) :D no to jooo, už aby tě za malou vzali :kytka: to bude krásné :srdce:

u nás sice je sluníčko, ale zatím stráášná zima, tak uvidíme, zda přijdou vedra…jen ať nejsou tak dlouho.. :/ jinak zas bez veder by to nebylo léto… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.8.15 09:58

@jijo juuuu moc gratuluju :lol: a holcicka :srdce: at jste holky obe v poradku zdrave a stastne :kytka: ta to bude mit krasny - narozeninovy mejdany uprostred prazdnin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.8.15 12:52

@junior007 Tak ja mam doma obe tasky nachystane..pro sebe i malou..jen se nestihlo pro ne zajet :lol: jesteze tu je lekarna! Kolem 3 budu vstavat a kdyz budu ok, tak po sprse muzu za malou :-) Tady teplo docela je a navic musim mit stale ovazane nohy… Takze na sprchu se nevyslovne tesim!
@efkart07 Dekujeme! Umela si vybrat datum, to je pravda ;-)

Jen si rikam, ze 4 dny mam stahy a nepoznali to doktori, sestry, ja a ani na pasech nic nebylo… Prijde mi to strasne zvlasni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.8.15 18:43

Konecne jsem nasi princeznu videla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie