Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
30.9.15 18:07

Tady je náš poklad utahanej po kontrole u dětský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.9.15 18:12

@makalka09 Naše malá přibrala 160 g za dva dny :lol: Tak buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 18:29

@Krisťule88 ty kraso, a já si říkala jakyho máme zravce :lol: šikovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.9.15 18:40

@makalka09 Jojo, ale ono je to tim, ze prikrmujeme ;) Ja uz skoro nemam mliko a mala je velky jedlik, spapa 130 ml jen to hvizdne a za dve hodiny chce znova :roll: My se nedoplatime…

Holky ma tu nekdo Nutrilon HA? Jestli ano, jak jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
30.9.15 18:51

@Krisťule88 :mavam: nutrilon HA je pry dobry, my mame Hipp, ale jen ze ho davaly v porodnici.
A jak to delas? Nakojis a pak des udelat pokazde jeste prikrm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.15 19:31

@efkart07 Tak to mame stejne-taky davam 100ml. Nekdy vic, pac ted nejak divne pije. Hodne prska a blinka, tak ma vetsi spotrebu :lol:
@makalka09 Tak dej vedet, jak jsi dopadla. Zda to opravdu bylo tim.
@AZzuzka Na ruku ci pusou. Ale ze zacatku teplomerem :) Nám koupený sterilizator. Bych se bez nej neobesla. Zkousela jsem nejdriv jen v hrnci, ale tohle je pohodlnejsi :) Já už bojuji 2 měsice s mlikem-odsavam, kojim a nejvic pije mala z lahvicky. -každopadne se jeste nevzdávam :)
@junior007 Krásná! Jen se nenadas a budes plno obleceni vyrazovat :) Doma je doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.9.15 19:56

@AZzuzka Ja uz jen odsavam… No a to co odsaju, tak male dam a pak ji dopucnu tim nutrilonem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
30.9.15 20:18

@Krisťule88 Se ti nechce mimco prisat? Ale zas aspon vite kolik mimo vypije…

@jijo Taky se nechci vzdavat…a co zkusit nejakou laktacni poradkyni? A beres i flasku ven, nebo jste vzdy na krmeni zpet doma? A vodu vzdy prevarujes cerstvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.15 20:38

@AZzuzka Tím, že příkrmu nepotřebuji tolik, tak si chystám lahvičku do ledničku a dolévám podle potřeby. Vydrží v lednici 24h. Zatím se na krmení vracím domů nebo si to beru s sebou a ohřívám na návštěvě. Záleží na situaci. Ale už mám objednanou autoohřívačku a termoobal. Laktační poradkyni mám v záloze, ale čekala až bude mít malá 4 kg - doktorka mi říkala, že až je bude mít, bude mít konečně sílu tahat. To se ji daří, ale kojím ji klidně 2 h a stejně nespí a má málo, takže nakonec to jistí lahev. Nevím čím to je… Ale říkám si, že to bude tím, že byla zvykla na sondy a stříkačky, tak to bude o to déle trvat, než se to zlepší. Tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.10.15 08:31

@makalka09 no.. bylo mi to jedno.. :D kdyby to chtěli vidět..tak co.. :lol: ještě jsem měla maminu, co rodila 10 minut předemnou, takže my máme zážitků hodně z porodního sálu.. :D no to je šikula a ty vlastně taky, jak jsi se pěkně rozkojila ;) zásoby nezásoby, ono to nějak dopadne, a kdybys je dělala, tak aby pak nebyl mrazák plný jen mlíkem.. chichi… :) tak si alespoň přítel odpočine v práci a na pláč si zvykne určitě sice časem, ale zvykne. ono to je hrozný, když slyšíš jak pláče, a nemůžeš mu nijak pomoct… on ti pláče takhle v noci hodně? :/ ono se to snad brzy srovná :hug: no nás poušteli z nemocnice a druhý den šli k doktorce a hnedle jsme měli 110g nahoře, asi jiná váha nebo nevim ten přírustek…aby jsme pak neměli otesánka :D a to jí mám na prsu chvilku bo mi brzy usíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.10.15 08:36

@makalka09 jééé, a malej je úplně dokonalej, spokojenej po kontrole, hih :-* koblížek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.10.15 08:40

@jijo jojo, doma je doma… :) a jak jsem tu psala po jednodenní přírustku 110g (jednou jsme měli podobný i v porodnici) budeme vyřazovat asi opravdu brzy… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.10.15 09:16

@junior007 Tohle znám. Anička má ve 2 měsících 2 kg nahoře :lol: :lol: :lol: Už nemáme 2 kg drobečka, ale 4 kg michellinku :D Včera jsem ji dala overálek, který už má tak tak…Takže asi je ten správný čas, vyřadit plno věciček :) Ale aspon je už správné mimčo a ne mrnousek jakým byla :srdce: A jak to doma zvládáte? Vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.10.15 09:42

@jijo jee, ta krásně roste :srdce: ale utíká to až moc rychle možná, vid.. ;) alespon budete mít po vyřazení novou „modní kolekci“ ;) Jinak my docela dobré, přítel šel už dnes do práce a maličká spinká, je strašně hodná, ikdyž brečet taky umí řádně, vzteklina… :) ale zatím většinu dne prospíme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.10.15 10:23

@junior007 To je fajn, že spinká :) Nás to minulo, pač ze začátku nemohla sama kakat (nesedlo ji UM) a tak furt rvala bolestí a ted už zas kouká a vše zkoumá :) Až se divím, že není unavená! Takže buď v klidu s tím přibíráním ;) No jsem zvědavá, co mi zas segra pošle. Oblečení jsem totiž nekupovala-jen pár kousků, kterým nešlo odolat :) To jste moc dlouho nebyli spolu doma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí