Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 Naše malá přibrala 160 g za dva dny
Tak buď v klidu ![]()
@Krisťule88 ty kraso, a já si říkala jakyho máme zravce
šikovná ![]()
@makalka09 Jojo, ale ono je to tim, ze prikrmujeme
Ja uz skoro nemam mliko a mala je velky jedlik, spapa 130 ml jen to hvizdne a za dve hodiny chce znova
My se nedoplatime…
Holky ma tu nekdo Nutrilon HA? Jestli ano, jak jste spokojene?
@Krisťule88
nutrilon HA je pry dobry, my mame Hipp, ale jen ze ho davaly v porodnici.
A jak to delas? Nakojis a pak des udelat pokazde jeste prikrm?
@efkart07 Tak to mame stejne-taky davam 100ml. Nekdy vic, pac ted nejak divne pije. Hodne prska a blinka, tak ma vetsi spotrebu ![]()
@makalka09 Tak dej vedet, jak jsi dopadla. Zda to opravdu bylo tim.
@AZzuzka Na ruku ci pusou. Ale ze zacatku teplomerem
Nám koupený sterilizator. Bych se bez nej neobesla. Zkousela jsem nejdriv jen v hrnci, ale tohle je pohodlnejsi
Já už bojuji 2 měsice s mlikem-odsavam, kojim a nejvic pije mala z lahvicky. -každopadne se jeste nevzdávam ![]()
@junior007 Krásná! Jen se nenadas a budes plno obleceni vyrazovat
Doma je doma ![]()
@AZzuzka Ja uz jen odsavam… No a to co odsaju, tak male dam a pak ji dopucnu tim nutrilonem ![]()
@Krisťule88 Se ti nechce mimco prisat? Ale zas aspon vite kolik mimo vypije…
@jijo Taky se nechci vzdavat…a co zkusit nejakou laktacni poradkyni? A beres i flasku ven, nebo jste vzdy na krmeni zpet doma? A vodu vzdy prevarujes cerstvou?
@AZzuzka Tím, že příkrmu nepotřebuji tolik, tak si chystám lahvičku do ledničku a dolévám podle potřeby. Vydrží v lednici 24h. Zatím se na krmení vracím domů nebo si to beru s sebou a ohřívám na návštěvě. Záleží na situaci. Ale už mám objednanou autoohřívačku a termoobal. Laktační poradkyni mám v záloze, ale čekala až bude mít malá 4 kg - doktorka mi říkala, že až je bude mít, bude mít konečně sílu tahat. To se ji daří, ale kojím ji klidně 2 h a stejně nespí a má málo, takže nakonec to jistí lahev. Nevím čím to je… Ale říkám si, že to bude tím, že byla zvykla na sondy a stříkačky, tak to bude o to déle trvat, než se to zlepší. Tak uvidím ![]()
@makalka09 no.. bylo mi to jedno..
kdyby to chtěli vidět..tak co..
ještě jsem měla maminu, co rodila 10 minut předemnou, takže my máme zážitků hodně z porodního sálu..
no to je šikula a ty vlastně taky, jak jsi se pěkně rozkojila
zásoby nezásoby, ono to nějak dopadne, a kdybys je dělala, tak aby pak nebyl mrazák plný jen mlíkem.. chichi…
tak si alespoň přítel odpočine v práci a na pláč si zvykne určitě sice časem, ale zvykne. ono to je hrozný, když slyšíš jak pláče, a nemůžeš mu nijak pomoct… on ti pláče takhle v noci hodně? :/ ono se to snad brzy srovná
no nás poušteli z nemocnice a druhý den šli k doktorce a hnedle jsme měli 110g nahoře, asi jiná váha nebo nevim ten přírustek…aby jsme pak neměli otesánka
a to jí mám na prsu chvilku bo mi brzy usíná…
@makalka09 jééé, a malej je úplně dokonalej, spokojenej po kontrole, hih
koblížek ![]()
@jijo jojo, doma je doma…
a jak jsem tu psala po jednodenní přírustku 110g (jednou jsme měli podobný i v porodnici) budeme vyřazovat asi opravdu brzy… ![]()
@junior007 Tohle znám. Anička má ve 2 měsících 2 kg nahoře
Už nemáme 2 kg drobečka, ale 4 kg michellinku
Včera jsem ji dala overálek, který už má tak tak…Takže asi je ten správný čas, vyřadit plno věciček
Ale aspon je už správné mimčo a ne mrnousek jakým byla
A jak to doma zvládáte? Vše v pohodě?
@jijo jee, ta krásně roste
ale utíká to až moc rychle možná, vid..
alespon budete mít po vyřazení novou „modní kolekci“
Jinak my docela dobré, přítel šel už dnes do práce a maličká spinká, je strašně hodná, ikdyž brečet taky umí řádně, vzteklina…
ale zatím většinu dne prospíme… ![]()
@junior007 To je fajn, že spinká
Nás to minulo, pač ze začátku nemohla sama kakat (nesedlo ji UM) a tak furt rvala bolestí a ted už zas kouká a vše zkoumá
Až se divím, že není unavená! Takže buď v klidu s tím přibíráním
No jsem zvědavá, co mi zas segra pošle. Oblečení jsem totiž nekupovala-jen pár kousků, kterým nešlo odolat
To jste moc dlouho nebyli spolu doma, ne?