Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 A masaze nezabiraji? Segra mi je ukazovala a mala se pod jejimi rukami hezky vyprdela (a to bez rourky nekakala mesic a pul!) Ale je fakt, že to měla segra uz pekně nacvicene
Strasit tě nechci, ona to měla extremní! A co jsi teda zkoušela a nepomohlo? To mi nemluv..já mám vždy strach, že se ji ten pupík celý roztrhne, jak ho má vystouplý :/
@jijo oni tu kýlu sledují a já jí sleduji také kdyby se horšila - jinak jen kontroly. do roka to prý mizí, když ne, tak to operují. ale on to má mezi nožkama víš…
já malého v ruce neuapávám. jen ho zamotám, položim do postýlky a dám dudlíka a do pár minut usne - pokud teda se mnou nehraje hru - vyplivnu dudlíka a začnu řvát protože ho chci zpátky - to dokáže i 20× za sebou
ale to právě když je v té zavinovačce a leží na boku, tak nedokáža dudlíka vyplivnout a hned usne
![]()
@efkart07 Tak to máme stejně…Taky čekám až to zmizí! To máš fajn..Taky jsem zkoušela ji položit, ale nefunguje to…Většinou se hned poblinká a zčne řvat…Takže je jednodušší ji udrndat a položit… Ale je fakt šikulka, že ti tak hned usne.. Klobouk dolů!
@efkart07
No ja to taky porad poslouchám.. nejhorší je, ze se s tím smirim, řeknu si, ze to nejde, tak to přežijí. A pak někdo přijde a zas v tom začne rejpat! ![]()
Dneska mi doktorka rekla, ze i blbé dvě kapky mateřského mléka jsou pro ni dobré, tak prostě dokud mlíko nezmizí úplně, tak ji budu davat.
Mě ji dali do zavinovacky jen na přírodním boxu, pak už ne. Včera jsem ji do ní dala a málem mi z ni vypadla
nějak se ji tam nelíbilo.
Taky mam strach, abych ji nezalehla, ale ona by mi jinak neusla, pak ji vždy prendam.
Holky, začínám se koukat po nějakém nosítku. Máte už někdo nějaké? Strašně se mi líbí tohle, ale trochu mě brzdí v nákupu ta cena…Ani nevím, zda se tam malé bude líbit. Ještě se chci zeptat - máte někdo problém s blinkáním? Malá mi brutálně blinká (i když si krásně grcne) a už si říkám, jestli je to normální
Furt jen peru a žehlím pleny
Doktorka mi poradila ji přerušovat kojení a pokládat na břiško.. Ale to se mi poblije úplně stejně…
![]()
@makalka09 @jijo no masáže už jsem lehce zkoušela dnes, chtěla jsem pro jisotu, ať mi je doktorka ukáže. Každopádně je to lepší, ale pořád máme problémy ikdyž už asi ne takové. Zdá se mi, že máme líná střeva, respektive línou princeznu, ve spánku si nekákne a když ji vezmu na ruce, tak jedeme, ikdyž někdy právě s problémy. Holky neslyšely jste, že by mohl dělat problémy Vigantol? Mě to přijde divné teda…Jinak nám Mudr. ještě doporučila jak ten Espumisan, tak potom od Biopronu probiotické kapky, případně pak Biogaiu, tak je jen dražší varianta
takže snad se dostanu brzy do lékárny… ![]()
Jináč to nosítko vypadá celkem dobře
já zkusila objednat Baby vak, na něj jsou taky dobre recenze, vzala jsem ho právě taky na zkoušku za pár kaček z bazárku, jak mám maličkou pořád na rukách, tak nic neudělám a prý to je dobré aj na prdíky, jak je tam schoulená
No a snad nám ten náš uzlíček vydrží, až přijde, vyzkouším a dám vědět ![]()
@junior007 já dala malému jednu kapku Vigantolu a to byla katastrofa, už jsem mu to víc nedala a koupila místo toho Baby-D a je to lepsi… Jinak mu pomohla lžička fenykloveho čaje, sice to zkouším teprve druhý den, ale vypadá to, že to pomáhá… Ještě je prý dobrý Baby Calm a na horší prdy, skoro už koliky Infacol… Na ten Baby vak jsem neslyšela moc chvály, je to spíš jen na takový poponaseni…
@jijo já mám šátek, ale pořád se s tím vázáním peru, neni to potad ono
Tohle nositko vypadá moc pekne, taky jsem nad nimi slintala
ještě se doporučuje Kibi nebo Manduca nebo Tula, tak můžeš porovnavat
na fb je skupinka Nosíme děti, tam zkušené holky hodně poradi
Maty si spíš jen tak ublinkava koutkem pusy, takže s tím neporadím, ale prý je normálni, že mima blinkaji ![]()
@makalka09 tak uvidíme.. my zatím ten vigantol dáváme, tak nevím no…ale ono to začlo už před Vigantolem ty bolístky, tak si myslím, že to u nás tím nebude… :/ A ty taky plně kojíš? taky jsem přemýšlela nad tím čajem, že bych zkusila pak
tož to mě na poponášení bohatě stačí právě
s šátkem bych se asi taky prala do úmoru a hlavně bych se bála, že mi z toho malá vypadne :/
@junior007 Tak na těch masážích až tak moc není..Jemně promasíruješ bříško
A taky mi sem tam zabere poloha na bříšku - prdí, jak o život
Ale ne vždy. Taky jsem začínala na Esp., ale pak mi už nezabíral. Kamarádce zabírají kapky od Bipronu..Tak třeba ti to zabere. Já budu dávat BioGaiu, když se dostanu do Polska, kde ji maji za pár korun
To máme stejně, taky ji mám skoro furt na rukách…Už hodně kouká a vše si prohlíží a nechce se ji spát
Tak by mi to hodně pomohlo..Dneska mi vyjimečně dopřála vyžeklit a trochu poklidit… Ted jsem si na chvíli sedla, pač noc nebyla nic moc..Určitě mi pak napiš! Byla by to jistě velká úleva, kdyby se prdolce ve vaku líbilo
O tom Vigantolu jsem slyšela a myslela si, že u nas taky dělá problém, ale nakonec se to nepotvrdilo, tak dávám dál.
@makalka09 Tak šátek mě neoslovil skrz to vázání
To si radši připlatím za něco takového
Manducu má segra a je taky spokojená…Nejradši bych si to vše prohlédla a vyzkoušela, ale pochybuji, že je někde mají… To bud ráda, že jen ublinkává…Já díky tomu jen peru a peru a žehlím žehlím…:D Navíc ji to samotnou trápí..Budí ji to a kolikrát ještě chytne škytavku..Takže mi pak dává zabrat ji uspat.. Je to takový nekonečný příběh… A je fakt, že mamka mi vždy předhazovala, že jsem jako mimčo strašně moc blinkala..Tak se ptám: Ono se to může i dědit??
![]()
Malej trpí na prdy taky, a začalo to ještě před Vigantolem. On si vždycky max tak 5-10 minut pobrečí, stačí mu pokrčit nožky a je po problému. čim je starší tim je to lepší. teď ho to chytne už třeba jen 1× za den, někdy ani to ne. Dr mi espumisan rozmlouvala, protože je to chemie a když se miminku pomůže masáží nebo změnou polohy, je to prý lepší. takže mi jsme ani nic nezkoušeli kupovat.
Já bych taky chtěla nějaké nosítko, ale vůbec se neorientuju v tom, co se prodává a co malému neublíží. Klasický šátek nechci, neuměla bych ho do toho dát a nejsem přesvědčená o tom, že je to pro něj dobrá věc ![]()
včera jsem koupila fusak do kočáru, hlásí už po ránu kolem nuly
ale tak snad je sluníčko ještě objeví. v tomhle počasí upršeným se nedá pomálu ani vyjít ven. dneska ráno mě i kočár ohodilo projíždějící auto takovým způsobem, že jsem musela jít domů, protože sem byla skrz na skrz. vrrrrr, pěkně mě to naštvalo
@junior007 ale nevypadla
jj kojim o 106
přijde mi, ze nic jinyho nedělám, jsem jak chodící mlikarna, malej je peknej zrout a hlásí se každou chvíli
alespoň v noci mi celkem krásně spinká, ale je prisatej skoro nonstop
pořád pusinou honí
jak to vypadá u vás? ![]()
@jijo mne se to vázání právě líbí, ale jsem hrozny kopyto
ale snad se do toho dostanu… No musí to bejt boj s tím blinkanim, ale snad se to časem srovna
takže ti to malá vrací jo ![]()
Holky zkousely jste bílý šum? Jsem ráno pustila zvuk vysavače a na hodinku byl klid ![]()
@makalka09 Vysavač u nas jede skoro pořád-manžel to ma stažené i v mobilu
Určitě, chce to jen čas než to pořádně nacvičiš
Vrací i s urokama, mám takový pocit ![]()
@jijo Mě blinká taky, ale jen občas a jsou to pěkný šavle
Je dobré dát si ji hlavičou na ramano aby se jí to mlíčko v bříšku usadilo, ale někdy taky blinká i přes toto, leda koupit ten Hipp AR, je proti blinkání ![]()
@Krisťule88 Taky se kolikrat divim, kam až ma dostrel
To jsme zkoušeli a stejne blinka… Navíc prikrmu nema zas tak moc…Nevim zda by to mohlo nejak pomoc…