Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak ti moji dva chlapi chytli nejhorší mužskou nemoc - rýmičku
kupodivu to malej zvládá mnohem lépe než tatínek (ten vypadá na umření)
je to sranda, fakt ![]()
@efkart07
Taky máme rýmu, už od porodu.. Dáváš na to něco? Já jen odsávám.. ![]()
@Janča91 My odsavame taky od porodu, ale pry to neni ryma..Ze to tak mimca maji…
Dneska jsme byli opět na kyčlích a vše ok, ale ještě nemá vyvinutá jaderka, což je pry normální. Jak jste na tom vy?
@efkart07 Tak tohle je závažná nemoc
Snad to chlapi zvládnou!!
@jijo
aha, no já se na to ani neptala
Na kyčlích jsme dopadli dobře - bylo to tam jak na běžícím pásu. Máme přijít ještě ve 3 měsících ![]()
@Janča91 Tak to my uz mame za sebou i tu druhou…a zas za 6 týdnů
My se ptali hned, pac strasne chrcela…A neustále pšikala
Báli jsme se alergie na kočky ![]()
@makalka09 přesně tak ![]()
@Janča91 taky odsávat a ještě má vincentku ve spreji a panadol (ale ten jsem mu zatím nedala). Zítra jdeme na kontrolu, tak snad to bude dobrý ![]()
@jijo My už taky byli 2× na kyčlích a taky v pořádku
Máš kočku? a jak se tváří na mimino? ta naše je šíleně bojácná kočka a nikoho kromě nás nesnese a malého kupodivu toleruje a někdy až mám strach jak k němu jde blízko. nejvíc jí zajímá, když nejvíc brečí, což je hrozně divný.
@efkart07 A jak jste na tom s jaderky? Maji byt do pul roku, ale nejsem si jista. Mám tři kocoury
A nejsou tak zvedaví jako kočky, i když casto si k nam lehaji
Jinak malou vubec neresi a jen jsou mazlivejsi než predtim
Hlavne ragdoll, furt kolem nas krouzi-i ted
![]()
@jijo s jaderky? to nevím, o tom nic doktor neříkal
ale byla tam paní s 4měsíční holčičkou, co se narodila předčasně a dr jí říkal, že kvůli jaderkům má přijít ještě za měsíc…
naše kočka spala v posteli vždycky jen s chlapem a teď co máme malého, tak je pořád u mě v posteli a vůbec jí nevadí, že vylejzam k malýmu, to jen tak koukne a čeká až se vrátím
řekla bych že dost žárlí. začala drápat gauč a křeslo a přitom má vedle škrabadlo a vždycky na něj bez problému chodila. je toho na ní asi moc. stěhování a za měsíc mimino ![]()
@efkart07 Tak to bude asi i nas připad..Taky si nas pozvala doktorka za 6 týdnů…Asi to u nedonošených dětí trvá déle
Naši kocouři nesmí do ložnice, takže si k nam muzou lehnout jen na gauči
Každá kočka je jiná a ja jsem ráda, že naši kluci miluji sva škrabadla-taky je velmi rychle zniči. A k mimču se odváží? Ja kolikrát kojím a na koj. polštář se mi jeden kocourek nakvartýruje
Což je kolikrát dost komické-mám velké macky
![]()
@jijo jo to je fajn, že nemůžou do ložnice. Co jsme bydleli v podnájmu, tak tam nebyli dveře do ložnice a tady v novém bytě jsme je ještě nekoupili
takže kočce nijak nezabráním aby spala se mnou
Naše má taky ráda škrabadla, ale myslím že to teď začala dělat jen proto, aby na sebe upozornila. K mimču jde, ale jen z dálky ho pozoruje. Na malého se kouká takovým zvláštím vyplašeným pohledem, jako - co to sakra je a proč to brečí, co jste mi to udělali
je to vtipný
ale jednou se snažila nacpat do postýlky, když jsem ho krmila a uvízla jí hlava mezi tyčkama a vysela nohama dolů. no kdybych jí nepomohla ven, tak bylo po ní. od té doby je klid. Ale i tak mam pořád trochu strach, aby třeba k němu nechtěla vlézt do postýlky, nebo aby ho nesekla a tak… ale asi by to neudělala, ale nikdy nevíš, co může kočka udělat…
@efkart07 Byl to manželuv pozadavek, když jsme si kupovali byt. V podnájmu s námi běžně spávali. Ale není úplně pohodlné, když ti na prsou leží 7 kg kocour a na břiše 5,5 kg kocour
Kažodpádně po rekonstrukci bytu jsme šetřili nějakou dobu na dveře a to jsme jim v pobytu u nas nemohli zabránit..Taky to odnesla postel
No ještěže jsi tam byla, aby jsi ji pomohla! Musí být prdolka mala, když se ji tam vlezla hlavička. U tech nasich obru by to nehrozilo
Nedivím se, že mas strach. My byli na navštěvě u svagrové, kde jsme spali v posteli s malou a kocouři měli otevřeno. Prvně jsme meli strach a manžel byl furt ve strehu, ale spali nam u nohou či po boku a k malé vubec nesli. Ale jak říkáš, nikdy nevíš, co zvíře udělá. Ovšem nějaké obavy nemám. Např. moje mamka si je furt chtěla vzít k sobě v šestinedelí..Neviděla jsem důvod. At si pěkně zvykají
Přikládám fotku našich 3 bratrů ![]()
@jijo tak to jsou pěkný kusani teda! jsou moc pěkný!!! Naše má něco málo přes 3kg. Ondrášek je oproti ní macek
ten už má přes 5kg
ale zase se poučila a chodí kolem postýlky obloukem. Já mam trochu strach co bude, až malej poleze, nebo si ho dám na zem na hrací deku atd… ona je na cizí strašně ostrá. naši když přijdou tak na ně prská a seká
ale u Ondry asi poznala, že je náš a chodí ho pozorovat. když ho třeba krmim, tak si vedle mě lehne a kouká co děláme. už si ho i párkrát očuchala a pak v klidu odešla… asi to bude dobrý, uvidíme. mě všichni strašili, že mu poleze do postele protože z něj ucítí mlíčko a že ho zalehne. tak jsem jí zkusila dát jeho mlíčko a to jen k tomu čuchla, zatřepala packou, jako že fuj a odešla. to jsou jen pověry. To máš dobrý že je mamka chtěla k sobě. moje mamka zase chtěla, abych dala kočku pryč. Uplně mě vystresovala že mu něco udělá, že i já jsem začala mít strach
ale zatim dobrý, nic se nestalo a toleruje ho ![]()
@efkart07 Tak jsou to britáci a ragdoll, tak nemuzou byt mali
To ji malý pěkně roste! I když ta naše lumpina je uz taky kus ženské-kde jsou casy, kdy mela 2 kg
Ja si spíš myslím, že mu pujde z cesty. Většinou tak kočky reaguji na děti. U nas, když přijdou děti, tak je bitka o vrchni patro skrabadla
A prská i když si ji návšteva nevsima? Ale je dobre, ze si ho uz ocuchala. Nasi kluci uz malou i sem tam umyji
Hlavně se o ní pořád otiraji-mazli se s ni
Tak říká se, že kočka bere dech. Jako, že si lehne tam kde citi teplo. Ale u nas si lehaji vedle malou a ne na ni. Kazda kočka je proste jina
Ona mamča ma taky 3 kočky
Takže si je spíš chtela brát k sobe kvuli uklidu at mam klid. Jenže ja chtela at jsou hned spolu a hezky si na sebe zvyknou. Uklizime sice furt, ale s tim jsme do toho sli. Ja tyhle řeči nemám ráda. Když máte mimčo dejte okamžite kočku pryč!! Nevím, jakou to ma logiku. Pro mě jsou to taky naše děti. Kila na to rozhodne mají
![]()