Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
15.10.15 18:36

@jijo @Janča91 já mam asi blbou otázku, ale vy doma nosíte mimča v šátku? mě se líbí nosítka, chtěla jsem ho, ale nevím jak bych ho využila. ven bych si teď už netroufla s ním jít, páč bych se bála že mi to někde uklouzne po listí a spadnu na malého a až bude sněžit, tak to už bych se bála ještě víc. ale fakt se mi to líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.10.15 10:26

@efkart07
Já ne :mrgreen: chtěla bych to na ven, do obchodu a tak, kde se těžko dostanu s kočárkem. Ale právě mi to na tohle období přijde blbé, když je taková zima. Tak přemýšlím, pod co bych ji schovala, nebo jestli se jen teple obleče a nosí se na bundě?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
16.10.15 12:00

Koupila jsem si šátek, ale jeste jsme se nepohohli s vazanim :mrgreen: byla už jsem domluvená s paní, že za mnou přijde domů mě to naučit, ale dostala jsem zánět prsu :( na zimu se dají koupit jakýsi nesmeky, co se pripevni na boty, proti uklouznuti… Většinou si holky kupují nosiči bindy nebo si usiji nebo koupi vsadku na rozšíření vlastní bundy nebo kapsy a mimco je tak v teploucku a nemusí se tak navlikat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
16.10.15 14:10

@Janča91 @makalka09 já koukala na bundy, našla jsem je kolem 5500kč + nosítko cca 3000kč… a když to sečteš, tak je to pomálu cena kočáru, to mě dostalo 8o já myslela že bych ho nosila doma, ale on mi vůbec v postýlce nebrečí, je to pohodář, tak mi to i přijde zbytečné, když ho nepotřebuju nosit kvůli uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
16.10.15 16:43

@efkart07 ty ceny jsou šílený no, ale najdou se i takoví nadsenci :lol: ale místo bundy si můžeš koupit kapsu, kterou koupíš do 1000, myslím, že jsem viděla za 700.. Na nositku ale neusetris, ale zase ho můžeš za stejnou cenu, za jakou jsi ho koupila prodat, hlavně takové Kibi, kdyby jsi na něj narazila, je hodně nedostatkove zboží a plno holek by ti utrhalo ruce :lol: občas naskladni pár kusů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.10.15 21:16

@efkart07
V bonprixu mají bundu asi za 1500,–. Uvažuji o ni, protože žádnou nemůžu sehnat. Je to strasny, prošla jsem snad všechny obchody a nic mi není! Mám z toho depku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.10.15 21:18

@efkart07
V bonprixu mají bundu asi za 1500,–. Uvažuji o ni, protože žádnou nemůžu sehnat. Je to strasny, prošla jsem snad všechny obchody a nic mi není! Mám z toho depku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.10.15 09:01

@Janča91 neměj depku :) já nosím na ven po městě těhotenské tepláky, protože do ničeho jiného se nevejdu přes zadek, nohy a břicho. a to jsem si myslela, že když jsem přibrala 8kg že to bude v pohodě. Mam dole 6kg, ale nic mi neni. ani boty. musela jsem si koupit o číslo větší. jsem jak velryba :mrgreen: :lol: a když se na sebe podívám v zrcadle, jak mám břicho samou strii a je hranatý ve tvaru krabice, tak mi do smíchu moc neni… připadám si, že mám minimálně ještě 20kg navíc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.10.15 09:12

@efkart07
No ja taky :( To už mám nahoře jen asi necelých pět kilo, ale břicho mam pořád obrovský, ještě k tomu povadly :( nejhorší je, ze jsem nosila velikost 38 a ted mi je malá i 44 :( přes to břicho prostě nic nedopnu. Ja si snad budu muset koupit tehotenskou bundu.. :? Kozačky uz mi taky asi přes lýtka nebudou, to jsem zatím neměla odvahu zkoušet. Snad to co nejdříve shodim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.10.15 10:36

@Janča91 to shodíme, uvidíš :D já jsem si říkala, že to vyběham s kočárem - to moc nezvládám, protože mě šíleně bolej záda, tak max hodinku a musim domu. a pak jsem si říkala, že se naběham kolem malého a ten je tak hodnej, že to taky padlo :lol: pak se ještě hubne kojením a to u mě taky není :lol: chi, bude to chtít cvičit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.10.15 11:39

@efkart07
noo stejnej problém :mrgreen: u nás posledních pár dní pořád prší, tak ven ani nechodíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.10.15 19:53

Poradte: dneska jsem malé začala dávat fenyklovy čaj. Zaliju 250ml vody a dám ji tak max 10ml při krmení. Má otázka zní: čaj se má vždy připravovat čerstvý. Takže, mam ji dát tech 10ml a zbytek vylít, nebo to můžu nechat i na příští den? Jak to děláte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
18.10.15 20:10

@Janča91 U nás ho dopíjí manžel-moc mu chutná :D Ale dávali jsme ji ho jen párkrát. Zatím se stále snažím kojit nebo odsávat. Dáváme jen v případě, kdy zase víc dní nekaká a kroutí se a naříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.10.15 20:36

@jijo
Mě právě stačilo si k němu čuchnout :poblion: Ja ty bylinky prostě nemusím :( taky ji ho nechci davat casto, ale chci to zkusit, jestli to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.10.15 08:43

@Janča91 Tak já neustále popíjím kojíci a fenyklový caj, takže mi to už ani nepřijde :) Nám to pomáhá, tak uvidis co u vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí