Poradna duly
Jana Čurdová
@Krisťule88 Je to možné..Nebo mě napadlo, že proste neumí tahat z lahvičky (mám od Medely tu, která nahrazuje prso, jelikož do toho ještě kojím). Protože do doby, kdy byla krmená stříkačkou, bylo vše ok… Asi se na další kontrole zeptám doktorky.. Před chvíli jsem ji krmila a minimálně půlku vyhodila ![]()
@jijo My měli problém s jednou lahvickou, moc z ni hltala a pak to slo vsecko ven, tak treba ji ta lahvicka fakt nevyhovuje ![]()
@Krisťule88 Jenze kdyz ji dam klasickou, mam strach, ze uz nebude chtit prso…Ty taky k tomu kojis? A jake lahvicky mas odzkousene?
@jijo
Teď uz nekojim, ale kdyz jsem jeste kojila, tak mi brala prso krasne i po lahvickach
mam jednu od aventu a pak mam dve babylove z DM ![]()
@jijo
Už to nepotřebuju ![]()
Já mám takovou smůlu!! V pátek jsem dostala antibiotika na zánět ledvin a ta antibiotika mi ještě ke všemu způsobila kvasinkovou infekci
Se z toho pos..!
Jen čekám, co přijde příště ![]()
@Janča91 To mas teda pech! Tak preji brzke uzdraveni!
Dneska jsem mela poprve dcerku v satku a byla to parada! Uz vybiram svuj satek a pro manzela nositko ![]()
@jijo
Jaký kupujes šátek? Nebo je jen jeden druh? Taky o něm uvažuji, jen nevím jak je to na zimu praktické
koukala jsem i na ty bundy se vsadkami, ale to mi zas neprijde moc dobry pro mimco, tak nevim ![]()
@Janča91 Je jich strasna spousta! Vcera jsem tu mela pani, která mi pujcila svuj satek a naucila me jeden typ uvazu! Bala jsem se co na to moje vecne bolava zada a vse ok! Nutilo me to byt hezky vzprimena! Na FB je skupinka nosime deti a poradi komukoliv s cimkoliv. Je tam i bazar. Kazdopadne mi jako zacatecnici doporucily 100% bavlnu. Velikost satku vybiras dle sve vel. Mam doma vel.5, ale nezbyva mi mocdlouhy konec, tak chci pro jistotu 6. Chtela jsem uzpouzity, pry je to lepší, pac uz je zanoseny a je vic poddajny, ale vcera jsem se zamilovala do tohoto
Tak sena nej chci zeptat, zda by byl na me vhodny. Jinak k Vanocum dostane nositko, pac manzel satek nosit nechce
Navic to ma pomahat i tvotbe mleku, takze jelikoz to stale nevzdavam a porad odsavam i kojim, chci to zkusit!
@Krisťule88 Taky se mi hezky zklidnila. A jeste pomaha prso… Stale vic a vic ho chce… Jen kdyby se z nej najedla…
@Janča91 Co se tyce bund, mela pani z bonprixu a chvalila si ji, ze ji muzou nosit oba rodicove
jinak je toho obleceni moc a maminky si to chvali.
@jijo
Ta bunda se mi líbí, ale to tehotenska bunda s tou vsadkou, což nechápu ![]()
Vypadá dobře
ale jak to budes dělat, budeš její nosit pod bundou nebo jak? To právě nechápu ![]()
@Janča91 tak dokud to pujde tak na bunde, pac nevim, jak dlouho budu nosit, tak se mi nechce investovat do nosicich bund, kde je dite v te kapse. Ale na doma to je super..uvolni mi to ruce ![]()