Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
30.9.15 11:49

@efkart07 Od Aventu a navod studoval manzel, takze delam co mi řekl :lol: A je tam ryska, takže po ni.
Na ty jsem taky koukala, ale tyhle jsou ještě levnější :D Balení vychází na 200,– Kč a je tam 78 ks. Segra je používá a taky říká, že to je jak bílé Pam. Dokonce tvrdí, že jsou to ony, ale lepší a vyráběny pro Polsko pod jiným názvem. Ještě jsem je nestihla vybalit, ale jsem zvědavá :) Jen mě mrzí, že lékarna byla už zavřená (mají do 16h!!) Mají tam levnější UM i BioGaia (do 200 Kč). Jsem ráda, že zatím mám od sebe celkem dost mlíka a UM tak moc nepotřebuji. Vydrží mi 1 balení přes 3 týdny.
A jakou značku odsavačky? Ja už to nedávám a asi budu muset koupit el. jestli chci v odsávání pokračovat. Vydržím odsávat 10-15 min a to jedu už na krev. Snaží se už povídat, ale podle mě bude trošku pozadu. Aspon se to říká. Ale už ji vše zajímá :) Už to není miminko, které mi pořád spalo :D A kojení sice není uplne v pohodě, ale sem tam se ji podaří vypít co potřebuje. Přijde mi spíš leniva než že by mi chybělo mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 12:19

@jijo už taky jen ve sterilizátoru, dávám tam kojo vodu :) ¨
@efkart07 u TT v návodu se píše 100 ml :)

Tak jsem zjistila, že je malý protivný nejspíš z Vigantolu… Mají z toho často bolesti břicha, jsou protivní a uřvaní, a to jsem mu dala zatím včera ráno jenom jednu kapku :( takže to vysazuju a koupím místo toho Baby D… Vyměnila jste taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 12:27

@jijo BioGaia do 200 Kč? 8o co to je za lékárnu? :) já koupila skoro za 600 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.15 12:37

@makalka09 Tvrdila mi to i fotografka, ze to Vigantol dela. Ale kámoska lekarnice mi to vyvratila, takže kdo vi..kazdopádne u nas to bylo UM. Nadale dávam a neprijde mi, že by ji vadil. Nemuze mu vadit neco z tveho jidelnicku? I ja je mám za 500,– :) Proto je budu kupovat tam, maji to tam levnejsi :) Složení a vše je stejne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.9.15 13:08

@jijo tak já mám ještě jinej a tam ryska není. nu nějak to vyzkouším co to udělá…mě balení um vydrží na cca 7-10dní, nevím přesně. ale zase pije 100ml skoro každé 3hodiny a někdy si to o kousek protáhne. odsávačku mam canpol babies a není drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 14:29

@jijo přemýšlela jsem co jsem jedla, ale nepřišla jsem na nic, co by mu mělo vadit :think: zhoršilo se po právě po tom Vigantolu, začíná se to snad pomalu uklidňovat, ale než usne, pořád se to neobejde bez min. půlhodinového pláče… o vedlejších účincích jako je plynatost, nevolnost nebo bolesti břicha píšou i v příbalovým letáku a má s tím zkušenost plno maminek, co jsem tak četla a vyměnily to za Baby D, tak zkusíme a uvidíme co to udělá :nevim: teda tu cenu opravdu nepobíram, za takovou bys s tím mohla obchodovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
30.9.15 14:33

Holky ci davate mrnouskum um, jak jej pripravujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.15 15:54

@AZzuzka Převařím kojeneckou vodu, necham vychladnout a pak pridam potrebnr množství odmerek. Protrepu a je to :)
@makalka09 Segre rvaly deti at snedla co snedla. A s pediatrem jsi to resila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 16:13

@jijo ještě ne, dáváme tomu čas do zítra a dystak vyrážíme, ale věřím tomu, že to nebude třeba, přeci jenom když srovnám toho chudacka včera a dneska, tak si přijdu jako kdyby mi to dítě někdo vyměnil :lol: Má mi přijít taky šátek na nošení, tak třeba pomůže i to… Dneska jsem přišla ještě na to, že se mu vzadu na hlavičce a za krkem udělaly červeny fleky, ale co jsem tak hledala, tak nic neobvyklyho, ke všemu mi ráno prislo, že má nejakyho nateklyho pindu, takže mu ho otiram hermankovum čajem… Když se daří, tak se daří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
30.9.15 16:14

@jijo A teplotu zkousis jen na ruku a v cem sterilizujes? A kdyz jdete ven? A ty nemas dost mlika? Ja jsem sla z porodky taky s dokrmem, ted se snazim kojit, ake nevim nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.9.15 16:17

@jijo tak nás nakonec pustili už v úterý… uff… jeden den navíc a zblázila bych se tam :) no to rostou, dnes jsme hendle byli u dětské doktorky a přibrali jsme zas… :) na to, ja kadíme a blinkáme, tak mi odlehlo :) tyjo, dva měsíce? to to utíká ale neskutečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.9.15 16:22

Tak tu je naše maličká Janička :) ani jsme ji neměli málem do čeho obléct, jak je malá, téměř vše na nás plandá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 17:29

@junior007 no to je prdelka :) Matymu je taky víceméně všechno velký, ale dohání to statečně :lol: taky už jsem v porodnici šílela a bylo mi smutno a tim, jak mi nešlo kojit, tak jsem se děsila, že nás tam nechají další den navíc, naštěstí nás pustili… Jak vám to jde doma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.9.15 17:33

@makalka09 a kdepa máš fotku ty? ;) to už takhle rychle přibíráte? ;) a ty teda kojíš nebo? ;) v té porodnici to je opruz, to máš pravdu, mě se tam chtělo pořád brečet už, a ten stres taky, že nás nepustí… u nás ještě navrch rekonstruujou, takže tam pod náma celý den vrtali, to bylo na šišku. a když jsme byli na porodním sále, tak za oknem chodili dělníci :D :D doma to relativně jde, ale zatím je to jen jeden den, tak to nechci zakřiknout. už zítra jde přítel do práce, tak uvidíme, jak mě bude chtít ta naše princezna pozlobit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.9.15 17:58

@junior007 dělníci za oknem? :lol: i když v tu chvíli ti to bylo možná jedno, nebo? :D nevážim ho, vidim jak přibírá, je to poznat už i na oblečcích trošku… ale když jsme byli u dětský, tak za 5 dní přibral 170 g :dance: a to si myslim, že nebyl ještě tak žravej jako teď :mrgreen: pěkně jsem se rozkojila, mam mlíka až dost, až si říkam, že bych měla radši dělat zásoby, co kdyby, ale nemam na to moc sílu… taky jsem měla strach, že s ním budu doma sama, ale teď jsem za to i celkem ráda, protože přítel ten jeho pláč blbě snáší a je zoufalej, že neví co s ním, celý den je v práci a není na to zvyklý, tak ho večer i vyhánim :( ve dne to celkem jde, ale vždy se děsim, jak přichází večer, to to snášim blbě i já a chce se mi jenom brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí