Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 Děkuji
Já si vybírám teď dovču každý pátek, takže si zkracuju pracovní týden ![]()
@junior007 Dekuji
uplne si to uzivam…ted jen doufam, ze mi doktorka schvali nejaky vylet na nakupy.At uz mame většinu veci doma, kdyz me strasi predcasnym porodem.
Ja jsem cele těhotenství doma a vubec si nedokazu predstavit, ze bych pracovala…Jen jsem zvedava, jak to budu mit s materskou..Snad to nebude velka hruza ![]()
@balik88 píše:
Ahoj, velice rada bych se mezi vas pridala. Dnes jsem 28+3 a termin mam 7.9.
Tak vitej
Uz mas vse?
@Krisťule88 To ja taky, je to prijemny a na konci cervna uz si dovybiram zbytek dovoleny pred nastupem na MD ![]()
@Krisťule88 a tak to je taky dobré si takhle zkracovat týden
člověk se alespoň tolik neupracuje…
ale popravdě, mě se bude asi chvíli stýskat po našich pacientech ![]()
@jijo snad tě pustí, kamarádku taky pouštěla, ale nebyla tak riziková. a snad žádné předčasné nebude.. ![]()
@Burunda @junior007 Jojo je to parada mit patek uz ve ctvrtek
Ja uz bych mohla nastoupit na MD od 10.7. Ale od 20.7. mame celozavodni dovolenou, tak jsem slibila, ze to doklepu az do 17.7. ![]()
@Krisťule88 tak to
mě už chtěli poslat 8 týdnů před, tak jim říkám,. že je to strašně brzo!!
já si vybírám dovču s tím, že mám obavy, aby mě ji proplatili případně..to pak raději budu doma.. ![]()
@junior007 V to doufam, nechci vse nakupovat pres net..At si uziji radost z nakupu v obchode
Taky doufam, neustale mimcu domlouvame at vydrzi aspon do 29.7. v brisku ![]()
@jijo já jsem byla na konci 28týdne a za hodinu pokusů vyšla jen jedna fotka. musela jsem chodit po chodech atd aby se malinko otočil. měl před obličejem ručičky, nos nalepený na pupeční šňůře a placentu mám vepředu, tak o to to bylo hůř vidět
Prý jsem měla přijít dřív, už na to byl moc velký
@junior007 jo tenhle je pěknej, to je ten v limitované edici. ten jsem chtěla v modro bílo červené. Strašně se mi líbil, ale mojemu ne, prý to vypadalo jako námořnický kočárek
![]()
@efkart07 My to zkouseli v 21tt, ale neslo nic videt a prcek se odmital pohnout (2h jsem chodila po schodech, skakala, pila cokoladu…a nic). Proto jsme se domluvili na 26tt a tam se situace opakovala. V 28tt jsem byla hospitalizovana, tak z toho seslo…tak uvidime, jak to dopadne
Treba se konecne zadari ![]()
Nam se mala taky porad toci a vrti, ale ma 3D byla videt docela hezky, trosku pootocena, ale krasna
Do ty doby nam jen jednou doktor rekl, ze je to ASI holcicka a tady teda taky rikali, ze snad holcicka ![]()
Ale upozornovali nas, ze se tenhle UZ dela jen do 28tt pak uz je mimco moc velky a je prd videt…
@Burunda kez by
jeste mi toho docela dost chybi.
To hlavni kocarek mam. Nejake obleceni uz taky, tento tyden dokoupim jeste par bodycek a co se tyce obleceni mam vse.
Minuly tyden mi prisli kombinezky, jsou uzasne. Bude ji v tom nadherne teploucko.
Dneska jsem objednala povleceni, mantinely, nebesa,… Ale dodaci lhuta 3 tydny. Takze si jeste pockame ![]()
Pristi mesic chceme dokoupi postylku s matraci a nejakou skrin, zatim mame jen komody.
A pak jeste nejake drobnosti. A mela bych mit snad vse ![]()
@efkart07Vypada to tak.
Kazdopadne jsou doktori radi, ze nechceme vedet pohlavi…Nechce se vubec ukazat a dela si z nas srandu ![]()
@Burunda Nam prave kazdy doktor rika neco jineho…Uvidime zitra..Snad se neco podari vyfotit ![]()