Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
23.6.15 16:43

@junior007 Děkuji :) Já si vybírám teď dovču každý pátek, takže si zkracuju pracovní týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 16:55

@junior007 Dekuji :kytka: uplne si to uzivam…ted jen doufam, ze mi doktorka schvali nejaky vylet na nakupy.At uz mame většinu veci doma, kdyz me strasi predcasnym porodem.
Ja jsem cele těhotenství doma a vubec si nedokazu predstavit, ze bych pracovala…Jen jsem zvedava, jak to budu mit s materskou..Snad to nebude velka hruza :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.6.15 17:53
@balik88 píše:
Ahoj, velice rada bych se mezi vas pridala. Dnes jsem 28+3 a termin mam 7.9. :)

Tak vitej :-) Uz mas vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.6.15 17:58

@Krisťule88 To ja taky, je to prijemny a na konci cervna uz si dovybiram zbytek dovoleny pred nastupem na MD :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.6.15 18:38

@Krisťule88 a tak to je taky dobré si takhle zkracovat týden :mrgreen: člověk se alespoň tolik neupracuje… :) ale popravdě, mě se bude asi chvíli stýskat po našich pacientech :D

@jijo snad tě pustí, kamarádku taky pouštěla, ale nebyla tak riziková. a snad žádné předčasné nebude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
23.6.15 18:52

@Burunda @junior007 Jojo je to parada mit patek uz ve ctvrtek :mrgreen: Ja uz bych mohla nastoupit na MD od 10.7. Ale od 20.7. mame celozavodni dovolenou, tak jsem slibila, ze to doklepu az do 17.7. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.6.15 19:07

@Krisťule88 tak to :palec: mě už chtěli poslat 8 týdnů před, tak jim říkám,. že je to strašně brzo!! :D já si vybírám dovču s tím, že mám obavy, aby mě ji proplatili případně..to pak raději budu doma.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 19:09

@junior007 V to doufam, nechci vse nakupovat pres net..At si uziji radost z nakupu v obchode :) Taky doufam, neustale mimcu domlouvame at vydrzi aspon do 29.7. v brisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.15 19:13

@jijo já jsem byla na konci 28týdne a za hodinu pokusů vyšla jen jedna fotka. musela jsem chodit po chodech atd aby se malinko otočil. měl před obličejem ručičky, nos nalepený na pupeční šňůře a placentu mám vepředu, tak o to to bylo hůř vidět :lol: Prý jsem měla přijít dřív, už na to byl moc velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.15 19:15

@junior007 jo tenhle je pěknej, to je ten v limitované edici. ten jsem chtěla v modro bílo červené. Strašně se mi líbil, ale mojemu ne, prý to vypadalo jako námořnický kočárek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 19:35

@efkart07 My to zkouseli v 21tt, ale neslo nic videt a prcek se odmital pohnout (2h jsem chodila po schodech, skakala, pila cokoladu…a nic). Proto jsme se domluvili na 26tt a tam se situace opakovala. V 28tt jsem byla hospitalizovana, tak z toho seslo…tak uvidime, jak to dopadne :) Treba se konecne zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.15 19:39

@jijo to je jak u nás :lol: asi nechce abyste ho okukovali :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.6.15 19:43

Nam se mala taky porad toci a vrti, ale ma 3D byla videt docela hezky, trosku pootocena, ale krasna :-) Do ty doby nam jen jednou doktor rekl, ze je to ASI holcicka a tady teda taky rikali, ze snad holcicka :-)
Ale upozornovali nas, ze se tenhle UZ dela jen do 28tt pak uz je mimco moc velky a je prd videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.6.15 19:59

@Burunda kez by :-D jeste mi toho docela dost chybi.
To hlavni kocarek mam. Nejake obleceni uz taky, tento tyden dokoupim jeste par bodycek a co se tyce obleceni mam vse.
Minuly tyden mi prisli kombinezky, jsou uzasne. Bude ji v tom nadherne teploucko.
Dneska jsem objednala povleceni, mantinely, nebesa,… Ale dodaci lhuta 3 tydny. Takze si jeste pockame :-D
Pristi mesic chceme dokoupi postylku s matraci a nejakou skrin, zatim mame jen komody.
A pak jeste nejake drobnosti. A mela bych mit snad vse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 21:10

@efkart07Vypada to tak. :) Kazdopadne jsou doktori radi, ze nechceme vedet pohlavi…Nechce se vubec ukazat a dela si z nas srandu 8)
@Burunda Nam prave kazdy doktor rika neco jineho…Uvidime zitra..Snad se neco podari vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí