Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.6.15 19:48

@jijo ja mu hlavne rekla ze pokud uz se konecne neukaze tak s nim az do porodu nepromluvim :lol: zadny ze si bude delat co chce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.6.15 20:09

@jijo tak jsme koupili dneska matraci. Přesně tuhle : http://www.bejbyboom.cz/…20-x-60-x-9/

prodavačka nám poradila. ¨prý je dobrá, je dostatečně tvrdá a otáčíš si jí podle ročního období. Když dáš pohankovou stranou nahoru, tak drží teplo a hřeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 20:51

@Peťule.prochy Tak je super, ze uz ted te posloucha ;) My marne zkousime 3D a furt nic..snad to jeste pujde… Nas Grizzlik je neuveritelne tvrdohlavy…
@efkart07 moc dekuji za info.. :kytka: zitra az prijde manzel, tak mu ji ukážu..i kdyz stale doufam, ze mi doktori nejaky pohyb povoli..blbe je, ze v nasem meste neni zadny obchod a musime vzdy do Brna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.15 11:24

Ahojte holky, já mám termín 18.9 :) a donedávna jsme byli přesvědčení o holčičce, přičemž na poslední kontrole doktorka něco navíc viděla :D inu, počkáme na velký ultrazvuk a uvidíme :)
jinak koukám, že jste už poměrně vybavené :) my máme představu o kočárku a postýlce.. snad nebudou dodací lhůty dlouhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
20.6.15 12:50

@junior007 nam trva kocarek 3 mesice! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.6.15 13:08

@junior007 Ahojky :) Tak my meli kocarek do tydne doma, ale jen proto, ze byl skladem…A na postylku cekame od stredy a mela by prijit v patek, coz nas prekvapilo, pac uvadeli dodani 6 tydnu :D Vic toho zatim nemame. A jaka je Vaše predstava? A resili jste uz i matraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
20.6.15 15:14

My jsme vcera postylku poskladali a ted jsem do ni predelala veci z komody… Chybi jeste par veci, ale rekla bych, ze 85% mame :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.15 15:31

@Katynka111 nee, to mi nepovídejte, 3 měsíce nee.. :D jaký máte vybraný? my máme Camarelo, tak snad problém nebude.. :)
@jijo jej, alespon tak :) doufám, že taky nebude problém…budem objednávat z kamenné prodejny, tak snad vše bude bez problémů, ale jak to znám, výběr naší barevné varianty bude stát za to :D tak to je paráda, to vám hezky vychází :) jinak máme představu i o postýlce, chceme koupit celkově vybavenou postýlku a matraci jsem chtěla kokosovou, ale v diskuzi jsem se dočetla, že ubývá na kvalitě, když se pročůrá…ale to by mohla vyřešit podložka.. a vy máte vybráno, co se týče matrace? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.6.15 18:58

@Katynka111 To by chtelo fotecku ;)
@junior007 Prave, ze s matraci bojujeme..meli jsme jet v patek vybrat, ale diky hospitalizaci se vylet nekonal..ale vizita byla dnes o neco optimistictejsi, tak uvidime…treba mi jeste vylet schvali :) Ale asi to vypada na nejakou kombinaci pohanka/kokos. U kocarku to byl posledni mozny kus…uz nejde sehnat v nami vybrane barve..a brali jsme ho z funbaby a prijde mi, ze skoro vse maji skladem. A o jake barve kocarku uvazujete? Puvodne jsme chteli komplet výbavu s postylkou, ale nakonec vse resime samostatne.. Jsme si s manzelem navymysleli plno doplnku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.6.15 19:14

Ahoj,
nakoukla jsem, abych zjistila, jestli už mám vše, nebo mi něco chybí. Termín mám přelom srpna/září. Teď jsem ve 30tt. A všichni mi řikají, abych si už zabalila tašku do porodnice :mrgreen:
Kupovali jste nějakou kosmetiku pro miminko? V tom já mám dilema, zatím mám v plánu koupit olejíček Aviril, mast Rybilku (potom mám pár testerů - sudocrem apod). Ale nevím třeba, jestli kupovat mýdlo, šampon a tak. Četla jsem, že by se ze začátku měli omývat jen čistou vodou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.15 19:57

@jijo ajej, snad výlet schválí a hlavně, at jste oba v pořádku :) tak to pak jo, to jste měli opravdu štěstí s kočárkem. my chceme ten Camarelo v šedivých odstínech, nejsme moc výstřední.. tak věřím tomu, že bude :) tak to pak omrknu též ty matrace a kombinace pohanka-kokos je asi i vcelku dobrá :) a jj, doplňky a různé důmyslnosti… to známe :)

@Janča91 teda, vy jste taky rychlík, už bych měla pomalinku zařazovat vyšší rychlost, seč jsme o necelé tři týdny déle… ale co se kosmetiky týče, asi to co máte bohatě stačí. co mi řekli jiné maminy, tak pro začátek max. olejíček. A jistě další hromadu kosmetiky dostanete od přátel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.6.15 20:41

@junior007
No nakupovala jsem průběžně tak od 3. měsíce, aby toho pak nebylo moc najednou. Ale nakonec jsou nejhorší ty drobnosti. Pořád si dělám seznamy a přemýšlím, abych na něco nezapomněla. Kam se na to hrabe vybírání kočárku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.15 21:12

@Janča91 svatá pravda :lol: na ty drobnosti taky vždy koukám a že jich málo není… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
20.6.15 21:15

Teda, tak to jsem pěknej žabař :D u nás nakupují převážně zatím jenom babičky, které jsou velmi akční :lol: sama koupim zatím jenom drobnosti, který musim mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.6.15 22:05

@junior007 Máme taky Camarelo a čekáme na něj 1,5 měsíce. Na skladě měli dva, ale chtěli jsme jinou barvu. A ještě mají přes léto ve fabrice zavřeno, tak neváhej a rychle ho sháněj abys ho v září měla. Objednávali jsme ho před měsícem a prodavačka říkala že jsme přišli akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí