Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo ja mu hlavne rekla ze pokud uz se konecne neukaze tak s nim az do porodu nepromluvim
zadny ze si bude delat co chce ![]()
@jijo tak jsme koupili dneska matraci. Přesně tuhle : http://www.bejbyboom.cz/…20-x-60-x-9/
prodavačka nám poradila. ¨prý je dobrá, je dostatečně tvrdá a otáčíš si jí podle ročního období. Když dáš pohankovou stranou nahoru, tak drží teplo a hřeje
@Peťule.prochy Tak je super, ze uz ted te posloucha
My marne zkousime 3D a furt nic..snad to jeste pujde… Nas Grizzlik je neuveritelne tvrdohlavy…
@efkart07 moc dekuji za info..
zitra az prijde manzel, tak mu ji ukážu..i kdyz stale doufam, ze mi doktori nejaky pohyb povoli..blbe je, ze v nasem meste neni zadny obchod a musime vzdy do Brna…
Ahojte holky, já mám termín 18.9
a donedávna jsme byli přesvědčení o holčičce, přičemž na poslední kontrole doktorka něco navíc viděla
inu, počkáme na velký ultrazvuk a uvidíme ![]()
jinak koukám, že jste už poměrně vybavené
my máme představu o kočárku a postýlce.. snad nebudou dodací lhůty dlouhé ![]()
@junior007 Ahojky
Tak my meli kocarek do tydne doma, ale jen proto, ze byl skladem…A na postylku cekame od stredy a mela by prijit v patek, coz nas prekvapilo, pac uvadeli dodani 6 tydnu
Vic toho zatim nemame. A jaka je Vaše predstava? A resili jste uz i matraci?
My jsme vcera postylku poskladali a ted jsem do ni predelala veci z komody… Chybi jeste par veci, ale rekla bych, ze 85% mame ![]()
@Katynka111 nee, to mi nepovídejte, 3 měsíce nee..
jaký máte vybraný? my máme Camarelo, tak snad problém nebude.. ![]()
@jijo jej, alespon tak
doufám, že taky nebude problém…budem objednávat z kamenné prodejny, tak snad vše bude bez problémů, ale jak to znám, výběr naší barevné varianty bude stát za to
tak to je paráda, to vám hezky vychází
jinak máme představu i o postýlce, chceme koupit celkově vybavenou postýlku a matraci jsem chtěla kokosovou, ale v diskuzi jsem se dočetla, že ubývá na kvalitě, když se pročůrá…ale to by mohla vyřešit podložka.. a vy máte vybráno, co se týče matrace? ![]()
@Katynka111 To by chtelo fotecku ![]()
@junior007 Prave, ze s matraci bojujeme..meli jsme jet v patek vybrat, ale diky hospitalizaci se vylet nekonal..ale vizita byla dnes o neco optimistictejsi, tak uvidime…treba mi jeste vylet schvali
Ale asi to vypada na nejakou kombinaci pohanka/kokos. U kocarku to byl posledni mozny kus…uz nejde sehnat v nami vybrane barve..a brali jsme ho z funbaby a prijde mi, ze skoro vse maji skladem. A o jake barve kocarku uvazujete? Puvodne jsme chteli komplet výbavu s postylkou, ale nakonec vse resime samostatne.. Jsme si s manzelem navymysleli plno doplnku ![]()
Ahoj,
nakoukla jsem, abych zjistila, jestli už mám vše, nebo mi něco chybí. Termín mám přelom srpna/září. Teď jsem ve 30tt. A všichni mi řikají, abych si už zabalila tašku do porodnice ![]()
Kupovali jste nějakou kosmetiku pro miminko? V tom já mám dilema, zatím mám v plánu koupit olejíček Aviril, mast Rybilku (potom mám pár testerů - sudocrem apod). Ale nevím třeba, jestli kupovat mýdlo, šampon a tak. Četla jsem, že by se ze začátku měli omývat jen čistou vodou.. ![]()
@jijo ajej, snad výlet schválí a hlavně, at jste oba v pořádku
tak to pak jo, to jste měli opravdu štěstí s kočárkem. my chceme ten Camarelo v šedivých odstínech, nejsme moc výstřední.. tak věřím tomu, že bude
tak to pak omrknu též ty matrace a kombinace pohanka-kokos je asi i vcelku dobrá
a jj, doplňky a různé důmyslnosti… to známe ![]()
@Janča91 teda, vy jste taky rychlík, už bych měla pomalinku zařazovat vyšší rychlost, seč jsme o necelé tři týdny déle… ale co se kosmetiky týče, asi to co máte bohatě stačí. co mi řekli jiné maminy, tak pro začátek max. olejíček. A jistě další hromadu kosmetiky dostanete od přátel ![]()
@junior007
No nakupovala jsem průběžně tak od 3. měsíce, aby toho pak nebylo moc najednou. Ale nakonec jsou nejhorší ty drobnosti. Pořád si dělám seznamy a přemýšlím, abych na něco nezapomněla. Kam se na to hrabe vybírání kočárku ![]()
@Janča91 svatá pravda
na ty drobnosti taky vždy koukám a že jich málo není… ![]()
Teda, tak to jsem pěknej žabař
u nás nakupují převážně zatím jenom babičky, které jsou velmi akční
sama koupim zatím jenom drobnosti, který musim mít ![]()
@junior007 Máme taky Camarelo a čekáme na něj 1,5 měsíce. Na skladě měli dva, ale chtěli jsme jinou barvu. A ještě mají přes léto ve fabrice zavřeno, tak neváhej a rychle ho sháněj abys ho v září měla. Objednávali jsme ho před měsícem a prodavačka říkala že jsme přišli akorát