Poradna duly
Jana Čurdová
Mě přijde lepší to nosítko, že líp drží hlaviku..nevím, ae něco určo pořídím, jsem slabá na ruce a mám špatné záda, tak abych mimčo unesla ![]()
Ahoj holky
jsem 30tt a mám termín 1.9. a čekáme chlapečka
kočárek máme objednaný, postýlku ještě po mě, takže je třeba jí natřít a sehnat matraci. Akorát mě vůbec už nebaví chodit po obchodech - teda spíš se kutálet
jsem ufuněná, unavená, otékají mi nohy, bolí mě záda… nic moc
Ahoj holky tak jsem si vcera udelala radost a poridila jsem si susicku. A muzu rict ze je to vec k nezaplaceni. Mame mensi byt a tak predstava ze pak a prckem mam porad nekde rozlozeny susak co vecne nekde prekazi me celkem desila. Tak jsem se nakonec rozhodla pro tu susicku a urcite nelituju!!!
A jak se vam jinak dari? ![]()
@Peťule.prochy To ti závidím, taky bych chtěla, ale nám by se nikam nevešla ![]()
@Katynka111 dali jsme ji na pracku jinak bych ji taky nikam nenacpala
ale ta moznost dat ji na pracku je super. Sice mam ted v koupelne peknej stozar
ale hlavne ze klaplo ![]()
@Peťule.prochy Jůů, tak to je krásná radost!!! Taky po ní toužím, ale musím vydržet až uděláme novou koupelnu. A jak se připevňuje na pračku?
@efkart07 Ahojky!
To se jen tak nevidí, aby měl někdo po sobě postýlku.
A už víš jakou matraci? Ja v tom nemám stále jasno ![]()
Jinak nevím, kdy se tady ukážu. Byla jsem dneska na ultrazvuku v nemocnici a chtěli si mě tam hned nechat
Takže zítra ráno se tam musím hlásit s plnou polní. Snad tam nebudu muset být dlouho a vše bude v pořádku. Když jsem tam ležela v březnu, tak internet nic moc, tak uvidíme.
@jijo jojo, to je taková putovní postýlka, v tý už vyrostlo dětí
já chtěla novou, ale když jsem koukala na ceny, tak jsem byla ráda že máme tuhle. matraci vůbec netušim, mají jich hrozně moc na výběr, tak si nechám asi poradit v obchodě. já taky ležela v březnu v nemocnici, a s čím si tě tam chtějí nechat?
@jijo zalezi jestli kupujes stejnou znacku jako mas pracku nebo ne-e. My mame pracku samsung a susicku lg a bud se to dalo nejak provrtat nebo co ale do toho se nam vazne nechtelo a tak prodavaji takovy mezikus je to jakoby nastavec na pracku se suplikem na ktery si krasne polozis kos na pradlo a rovnou si to do nej z ty susicky vyskladat ![]()
A copak ti nasli? Doufam ze nic vazneho. Ja bojuju s tehotenskou cukrovkou ![]()
@efkart07 Tak já si našla postýlku za 2 tis i se šuplíkem, což mi přijde v pohodě. Ja právě taky chtěla získat info přímo v obchodě, ale páteční výlet mi tou nemocnicí padl. Tak mi pak dej vědět co ti doporučovali ![]()
@Peťule.prochy Provrtat?
Tak to se nedivím, že se Vám do toho nechtělo. A je ten mezikus dostatečně stabilní?
Já byla na konizaci čípku v 15tt a ted se mi během měsíce zkrátil čípek z 3 cm na 1,5 cm, tak mě chce mít doktorka pod dohledem a navíc mi mají píchat medikaci na dovyvinutí plic miminka kdyby chtělo předčasně ven. Snad to nebude na dlouho. Cítím se lépe doma, kde taky nic nemusím ![]()
@Peťule.prochy A jaký máš výsledek cukru? Já jsem naštěstí v pohodě, ale měla jsem velký strach. Máme v rodině oba typy cukrovky a nejstarší sestra měla v každém těhu těhotenskou cukrovku…Takže jsem měla opravdu nahnáno..Nesnáším jehly a nevím, jak bych to zvládla. ![]()
@jijo tak to šup do nemocnice, ať tě hlídají. i když to tam stojí za prd, tak zase budeš vědět že jsi v nejlepších rukou. Já byla taky v 15tt, ale kvůli silnému krvácení, tak mi ani nedávali moc naději, že se prcek udrží, ale nakonec to zvládnul. 2 měsíce jsem musela jen ležet než mi zmizel hematom. a jaký jsi týden?
@efkart07 Tak ja měla taky problém s krvácením od úplného začátku. Navíc ten zákrok byl taky komplikovaný a završil to dva dny po propuštění jeden super doktor, který mě velmi nešetrně vyšetřil a já opět začala hodně krvácet. Ale pak se to spravilo. Já vím, ale přišlo to v nevhodnou dobu. Manžel má trápení a mám o něj strach. Strašně nerada ho nechávám sama. Ale vím, že je to potřeba. Jen doufám, že to nebude na dlouho
Teď jsem 28+0. A už je u tebe všechno OK?
@jijo To sis teda taky užila. 28tt už máš za sebou, tak to je dobrý, já se modlila abych vydržela do 28tt, protože pak už mimino dokážou zachránit
to je na tom to pozitivní ![]()
já taky narazila na super doktora v nemocnici, který mi řekl - co chcete, stejně potratíte!!! (já už o jedno mimčo přišla), takže jsem se úplně složila, až moje doktorka po propuštění mě dala dohromady. Teď už je všechno dobrý, i když na kontroly se bojím chodit. včera jsem zrovna byla a prcek váží 1570g a to jsem včera byla 29+0. Dr říkala, že je to obřík.
@efkart07 To jsou fakt doktoři, kteří nemají ve zdravotnictví co dělat!! Ten můj z pohotovosti mi taky při prvním setkání řekl, že jsem úplně blbá, když jsem těhotná a mám záda špatná…Ale hlavní je, že je to u Vás všechno dobrý a mimčo má krásnou váhu
Taky teď mám doktorku, která mi vyhovuje. Díky minulé jsem měla dost zanedbanou péči, i když jsem k ní chodila min 2× do roka. Teď jsem klidnější, že už jsme ve fázi, kdy by mělo být všechno v pohodě. Ale rozhodně nemůžu říct, že bych si těhu užila..Byly to hrozné stresy, měli jsme víc starostí…Teď to vše graduje, tak snad to bude mít dobrý konec.
@jijo naposledy jsem mela 7.7 coz uz je fakt dost. Vcera jsem byla u Apolinare na povidani o cukrovce dostala jsem glukometr a peknou dietu. Za tyden kontrola tak doufam ze to bude v pohode a bude nam stacit dieta a ne jako mela segra inzulin toho se vazne bojim ![]()