Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
17.6.15 09:45

Mě přijde lepší to nosítko, že líp drží hlaviku..nevím, ae něco určo pořídím, jsem slabá na ruce a mám špatné záda, tak abych mimčo unesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.6.15 10:34

Ahoj holky :) jsem 30tt a mám termín 1.9. a čekáme chlapečka :) kočárek máme objednaný, postýlku ještě po mě, takže je třeba jí natřít a sehnat matraci. Akorát mě vůbec už nebaví chodit po obchodech - teda spíš se kutálet :lol: jsem ufuněná, unavená, otékají mi nohy, bolí mě záda… nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 10:45

Ahoj holky tak jsem si vcera udelala radost a poridila jsem si susicku. A muzu rict ze je to vec k nezaplaceni. Mame mensi byt a tak predstava ze pak a prckem mam porad nekde rozlozeny susak co vecne nekde prekazi me celkem desila. Tak jsem se nakonec rozhodla pro tu susicku a urcite nelituju!!!

A jak se vam jinak dari? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.6.15 10:54

@Peťule.prochy To ti závidím, taky bych chtěla, ale nám by se nikam nevešla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 11:03

@Katynka111 dali jsme ji na pracku jinak bych ji taky nikam nenacpala :nevim: ale ta moznost dat ji na pracku je super. Sice mam ted v koupelne peknej stozar :roll: ale hlavne ze klaplo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 15:37

@Peťule.prochy Jůů, tak to je krásná radost!!! Taky po ní toužím, ale musím vydržet až uděláme novou koupelnu. A jak se připevňuje na pračku?
@efkart07 Ahojky! :) To se jen tak nevidí, aby měl někdo po sobě postýlku. :palec: A už víš jakou matraci? Ja v tom nemám stále jasno :?

Jinak nevím, kdy se tady ukážu. Byla jsem dneska na ultrazvuku v nemocnici a chtěli si mě tam hned nechat :,( Takže zítra ráno se tam musím hlásit s plnou polní. Snad tam nebudu muset být dlouho a vše bude v pořádku. Když jsem tam ležela v březnu, tak internet nic moc, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.6.15 15:48

@jijo jojo, to je taková putovní postýlka, v tý už vyrostlo dětí :D já chtěla novou, ale když jsem koukala na ceny, tak jsem byla ráda že máme tuhle. matraci vůbec netušim, mají jich hrozně moc na výběr, tak si nechám asi poradit v obchodě. já taky ležela v březnu v nemocnici, a s čím si tě tam chtějí nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 15:51

@jijo zalezi jestli kupujes stejnou znacku jako mas pracku nebo ne-e. My mame pracku samsung a susicku lg a bud se to dalo nejak provrtat nebo co ale do toho se nam vazne nechtelo a tak prodavaji takovy mezikus je to jakoby nastavec na pracku se suplikem na ktery si krasne polozis kos na pradlo a rovnou si to do nej z ty susicky vyskladat :dance:
A copak ti nasli? Doufam ze nic vazneho. Ja bojuju s tehotenskou cukrovkou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 16:02

@efkart07 Tak já si našla postýlku za 2 tis i se šuplíkem, což mi přijde v pohodě. Ja právě taky chtěla získat info přímo v obchodě, ale páteční výlet mi tou nemocnicí padl. Tak mi pak dej vědět co ti doporučovali :)
@Peťule.prochy Provrtat? :) Tak to se nedivím, že se Vám do toho nechtělo. A je ten mezikus dostatečně stabilní?

Já byla na konizaci čípku v 15tt a ted se mi během měsíce zkrátil čípek z 3 cm na 1,5 cm, tak mě chce mít doktorka pod dohledem a navíc mi mají píchat medikaci na dovyvinutí plic miminka kdyby chtělo předčasně ven. Snad to nebude na dlouho. Cítím se lépe doma, kde taky nic nemusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 16:04

@Peťule.prochy A jaký máš výsledek cukru? Já jsem naštěstí v pohodě, ale měla jsem velký strach. Máme v rodině oba typy cukrovky a nejstarší sestra měla v každém těhu těhotenskou cukrovku…Takže jsem měla opravdu nahnáno..Nesnáším jehly a nevím, jak bych to zvládla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.6.15 16:09

@jijo tak to šup do nemocnice, ať tě hlídají. i když to tam stojí za prd, tak zase budeš vědět že jsi v nejlepších rukou. Já byla taky v 15tt, ale kvůli silnému krvácení, tak mi ani nedávali moc naději, že se prcek udrží, ale nakonec to zvládnul. 2 měsíce jsem musela jen ležet než mi zmizel hematom. a jaký jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 16:14

@efkart07 Tak ja měla taky problém s krvácením od úplného začátku. Navíc ten zákrok byl taky komplikovaný a završil to dva dny po propuštění jeden super doktor, který mě velmi nešetrně vyšetřil a já opět začala hodně krvácet. Ale pak se to spravilo. Já vím, ale přišlo to v nevhodnou dobu. Manžel má trápení a mám o něj strach. Strašně nerada ho nechávám sama. Ale vím, že je to potřeba. Jen doufám, že to nebude na dlouho :) Teď jsem 28+0. A už je u tebe všechno OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.6.15 16:25

@jijo To sis teda taky užila. 28tt už máš za sebou, tak to je dobrý, já se modlila abych vydržela do 28tt, protože pak už mimino dokážou zachránit :) to je na tom to pozitivní :)
já taky narazila na super doktora v nemocnici, který mi řekl - co chcete, stejně potratíte!!! (já už o jedno mimčo přišla), takže jsem se úplně složila, až moje doktorka po propuštění mě dala dohromady. Teď už je všechno dobrý, i když na kontroly se bojím chodit. včera jsem zrovna byla a prcek váží 1570g a to jsem včera byla 29+0. Dr říkala, že je to obřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 16:33

@efkart07 To jsou fakt doktoři, kteří nemají ve zdravotnictví co dělat!! Ten můj z pohotovosti mi taky při prvním setkání řekl, že jsem úplně blbá, když jsem těhotná a mám záda špatná…Ale hlavní je, že je to u Vás všechno dobrý a mimčo má krásnou váhu :) Taky teď mám doktorku, která mi vyhovuje. Díky minulé jsem měla dost zanedbanou péči, i když jsem k ní chodila min 2× do roka. Teď jsem klidnější, že už jsme ve fázi, kdy by mělo být všechno v pohodě. Ale rozhodně nemůžu říct, že bych si těhu užila..Byly to hrozné stresy, měli jsme víc starostí…Teď to vše graduje, tak snad to bude mít dobrý konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 16:40

@jijo naposledy jsem mela 7.7 coz uz je fakt dost. Vcera jsem byla u Apolinare na povidani o cukrovce dostala jsem glukometr a peknou dietu. Za tyden kontrola tak doufam ze to bude v pohode a bude nam stacit dieta a ne jako mela segra inzulin toho se vazne bojim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí