Prvorodičky s TP 09/2015

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
19.6.15 11:14

@Krisťule88 závidím,,jen,, to malování. my koupili byt a celý rekonstruujeme. ještě nám chybí podlahy, komplet koupelna s wc, nemáme žádné skříně a kuchyni - to bude vyrábět přítel a ještě vymalovat. a za 4 týdny se musíme začít stěhovat. jsem z toho na nervy, protože nemůžu s ničím pomáhat a děsí mě představa, že by se do tohohle chaosu mimčo teoreticky mohlo klidně hned narodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.6.15 12:07

Ahoj holky můžu k vám??? TP máme 18.9 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 12:08

@efkart07 S tim zkusenost nemam, ale pani co tu se mnou lezela mluvila i o chlapeckem jmene, i kdyz maji mit holcicku. A o jakem uvazujete? Kupodivu to jde..sice jen lezim a jim, ale neni to tak strasne. Jen noci jsou rusne a moc toho clovek nenaspi.. Dekuji za optani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.6.15 12:24

@jijo taky byly pro tebe ty kortikoidový injekce tak nepříjemný? Já nečekala, že by injekce mohla tak bolet:). Píchali mi je v nemocnici minulý týden, taky kdyby náhodou. A to bych neřekla, že jsem nějakej velkej cíťa na bolest. Ať ti to tam rychle utíká a jsi brzy doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
19.6.15 12:25

@efkart07 Tak to chápu, že jsi ve stresu, my jsem celkově dovybavovali byt, dokupovali skříně, pořádnou lednici, dělali podlahu, a teď už „jen“ to malování :mrgreen:

My máme pro kluka Michal a pro holčičku už mi začínńá procházet Ella :) (ale manžel chce Kateřinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.6.15 12:30

@jijo asi fakt chtějí obě jména :roll: My budeme mít Ondřeje a jaké jméno máte vy vymyšlené? Víš že se docela máš? já teď vařím a vůbec mi to nebaví, docela bych byla ráda, kdyby mi jednou taky někdo uvařil. ale kdyby vařil ten můj tak bysme se asi moc nenajedli :lol: Já v noci taky nemůžu moc spát. pořád se budim, převaluju, jdu 100× na záchod a nemůžu pořádně zabrat. většinou pořádně zaberu až nad ránem a pak spim třeba do 10ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 12:48

Tak holky uz to konecne vime :potlesk: na utz byl krasne videt pytlik takze je na ceste malej Vitek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.6.15 14:39

Ahojky, mohu se také přidat? :) máme termín 17. 9… S tím předěláváním bytu vás úplně chápu, my dostaneme 1. 7. teprv klíče a čeká nás naprosto všechno, od stropů až po podlahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
19.6.15 14:54

Ahoj holky my nastesti byt mame uz dlouho, ale chceme do baracku :) Ale to je hudba budouctnosti :)

Taky se mi zkracuje cipek, tak uvidim, zda se k vam hospitalizovanym take pridam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 18:36

@emma77 No nebyly prijemne a dve me jeste cekaji, ale s porovnanim pichani magnezia to je pohodicka. Kdyz jsem sla v 15tt na zakrok davali mi jich dost. Mela jsem fialove boky a kazdy pohyb me bolel :,( Zatim to vypada na tyden a kdyz se to nezhorsi, muzu domu :dance:
@efkart07 Tak urcite vymyslíte obe ;) No ja uz jsem mistr ve valeni :,( Jsem od zacatku roku doma, pac jsem plno komplikaci a pak jeste ten zakrok..Zas bych brala chodit do prace a delat vse jako mormalne. Ale nenadelam nic. Nastesti se muj manzel naucil varit, tak se kralovsky stara :oops: Ale chapu te, ze bys brala sem tam odpocinek ;) Kdo taky ne! Tak doma me trapilo caste navstevy wc, ale tady je dost zivo vecer, tak dospavam pres den :) @Peťule.prochy A ukazal se dobrovolne nebo co zabralo? Jinak gratuluji :hug:
@makalka09 Vitej :mavam: To Vas ceka dost prace, ale zas si zvelebite sve hnizdecko :)
@Katynka111 taky je nas sen mit jednou domecek..nebo chatu k bytu..at ma clovek, kde by mohl vypadanout z mesta a relaxovat v zelene prirode! A jak se ti zkracuje? U mne to byla rychlovka a navic po tom zákroku si me doktorka hlida. Neni to tu spatne, ale doma je doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
19.6.15 18:47

@jijo ja nevim mam v prukazce: nalehaci cast 1, zkraceni cipku 1… Jdu na kontrolu 1.7., tak uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 18:55

@Katynka111 Tak ja tam mam vzdy napsanou delku cipku..Ale celou dobu byl 3 cm a behem tydne a pul se zkratil na pulku…Ale snad to nebude dramaticke..musi uz jen vydrzet takhle..Mam taky 1.7. kontrolu, tak doufam, ze uz budu v pohodli domova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 19:34

Holky prosim o radu…do jake matrace by jste sly? Zatim uvazujeme nad temito:

http://www.detskyraj.cz/…rana-matrace

http://www.batoleshop.cz/…-120-60-10cm

Ale klidne uvitam jine, pokud mate dobre zkusenosti. Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 19:35

@jijo dobrovolne :D mel nozicku strcenou pred oblicejem tak jsme toho hned vyuzili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.6.15 19:45

@Peťule.prochy Tak to je sikula :) Asi uz Vam chtel udelat radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí