Poradna duly
Jana Čurdová
@Krisťule88 závidím,,jen,, to malování. my koupili byt a celý rekonstruujeme. ještě nám chybí podlahy, komplet koupelna s wc, nemáme žádné skříně a kuchyni - to bude vyrábět přítel a ještě vymalovat. a za 4 týdny se musíme začít stěhovat. jsem z toho na nervy, protože nemůžu s ničím pomáhat a děsí mě představa, že by se do tohohle chaosu mimčo teoreticky mohlo klidně hned narodit ![]()
@efkart07 S tim zkusenost nemam, ale pani co tu se mnou lezela mluvila i o chlapeckem jmene, i kdyz maji mit holcicku. A o jakem uvazujete? Kupodivu to jde..sice jen lezim a jim, ale neni to tak strasne. Jen noci jsou rusne a moc toho clovek nenaspi.. Dekuji za optani ![]()
@jijo taky byly pro tebe ty kortikoidový injekce tak nepříjemný? Já nečekala, že by injekce mohla tak bolet:). Píchali mi je v nemocnici minulý týden, taky kdyby náhodou. A to bych neřekla, že jsem nějakej velkej cíťa na bolest. Ať ti to tam rychle utíká a jsi brzy doma!
@efkart07 Tak to chápu, že jsi ve stresu, my jsem celkově dovybavovali byt, dokupovali skříně, pořádnou lednici, dělali podlahu, a teď už „jen“ to malování ![]()
My máme pro kluka Michal a pro holčičku už mi začínńá procházet Ella
(ale manžel chce Kateřinu)
@jijo asi fakt chtějí obě jména
My budeme mít Ondřeje a jaké jméno máte vy vymyšlené? Víš že se docela máš? já teď vařím a vůbec mi to nebaví, docela bych byla ráda, kdyby mi jednou taky někdo uvařil. ale kdyby vařil ten můj tak bysme se asi moc nenajedli
Já v noci taky nemůžu moc spát. pořád se budim, převaluju, jdu 100× na záchod a nemůžu pořádně zabrat. většinou pořádně zaberu až nad ránem a pak spim třeba do 10ti ![]()
Tak holky uz to konecne vime
na utz byl krasne videt pytlik takze je na ceste malej Vitek ![]()
Ahojky, mohu se také přidat?
máme termín 17. 9… S tím předěláváním bytu vás úplně chápu, my dostaneme 1. 7. teprv klíče a čeká nás naprosto všechno, od stropů až po podlahy ![]()
Ahoj holky my nastesti byt mame uz dlouho, ale chceme do baracku
Ale to je hudba budouctnosti ![]()
Taky se mi zkracuje cipek, tak uvidim, zda se k vam hospitalizovanym take pridam ![]()
@emma77 No nebyly prijemne a dve me jeste cekaji, ale s porovnanim pichani magnezia to je pohodicka. Kdyz jsem sla v 15tt na zakrok davali mi jich dost. Mela jsem fialove boky a kazdy pohyb me bolel
Zatim to vypada na tyden a kdyz se to nezhorsi, muzu domu ![]()
@efkart07 Tak urcite vymyslíte obe
No ja uz jsem mistr ve valeni
Jsem od zacatku roku doma, pac jsem plno komplikaci a pak jeste ten zakrok..Zas bych brala chodit do prace a delat vse jako mormalne. Ale nenadelam nic. Nastesti se muj manzel naucil varit, tak se kralovsky stara
Ale chapu te, ze bys brala sem tam odpocinek
Kdo taky ne! Tak doma me trapilo caste navstevy wc, ale tady je dost zivo vecer, tak dospavam pres den
@Peťule.prochy A ukazal se dobrovolne nebo co zabralo? Jinak gratuluji ![]()
@makalka09 Vitej
To Vas ceka dost prace, ale zas si zvelebite sve hnizdecko ![]()
@Katynka111 taky je nas sen mit jednou domecek..nebo chatu k bytu..at ma clovek, kde by mohl vypadanout z mesta a relaxovat v zelene prirode! A jak se ti zkracuje? U mne to byla rychlovka a navic po tom zákroku si me doktorka hlida. Neni to tu spatne, ale doma je doma ![]()
@jijo ja nevim mam v prukazce: nalehaci cast 1, zkraceni cipku 1… Jdu na kontrolu 1.7., tak uvidime ![]()
@Katynka111 Tak ja tam mam vzdy napsanou delku cipku..Ale celou dobu byl 3 cm a behem tydne a pul se zkratil na pulku…Ale snad to nebude dramaticke..musi uz jen vydrzet takhle..Mam taky 1.7. kontrolu, tak doufam, ze uz budu v pohodli domova ![]()
Holky prosim o radu…do jake matrace by jste sly? Zatim uvazujeme nad temito:
http://www.detskyraj.cz/…rana-matrace
http://www.batoleshop.cz/…-120-60-10cm
Ale klidne uvitam jine, pokud mate dobre zkusenosti. Moc dekuji ![]()
@jijo dobrovolne
mel nozicku strcenou pred oblicejem tak jsme toho hned vyuzili ![]()
@Peťule.prochy Tak to je sikula
Asi uz Vam chtel udelat radost ![]()