Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
21.6.15 19:42

Ja mam domluvenou mamku od kamaradky, ale musim ji zavolat a domluvit osobni schuzku :)

Ja teda ockovat chci, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.15 19:45

@junior007
Já doktorku už mám :) Jenom jsem psala, že kdyby mi tenkrát řekla, že už nebere, tak bych nevěděla kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 19:48

@Janča91 ojé, lehce jsem se ztratila :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 20:17

@Janča91 to je dobře, těch co věci řeší je už dneska fakt málo…já narazila na kravku, která mě hned po první návštěvě a jednom měření chtěla narvat inzulín, když jsem pak s brekem volala do nemocnice, kde se mě ujala milá paní doktorka, tak mě řekla, že je to blbost, že mám hodnody zcela v normě, takže jen dieta a nic víc…a pak jsem se ještě od dalšího dr dozvěděla, že ten inzulín mě mohl i zabít, když nemám vysokej cukr, takže pekca :pocitac: :pocitac: :pocitac: @junior007 jo nekupuj toho moc, protože opravdu to mimčo nevynosí :D a neboj nevydědí, oni to docela chlapi i chápou, jen si ten můj občas zatuká na čelo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 20:35

@veronika67 nene, věcičky už téměř nenakupuji :lol: jj, alespoň že jsou chápaví… u mě si ťuká na čelo za rohem..radši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 21:22

@junior007 ten můj si nebere servítky ani předemnou, pořád si ze mě dělá srandu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 22:11

@veronika67 no to ten můj taky :lol: hlavně že to berou i s humorem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 10:30

Taky mi nasli tehu cukrovku zatim mam dietu a dostala jsem glukometr abych se merila doma tak uvidime zitra jdu na vysledky.

Doktorku jsem resila tak uz asi pred mesicem a mela jsem stesti ze nas tam jeste nacpala ted uz bych mela smulu. Rikala ze rozhodne lepsi driv nez pozdeji. Rovnou ne upozornila ze ockovani neodklada coz me nevadi ja ockovat rozhodne chci.

Vecicek uz mame mraky ze uz radeji nakupuju vetsi velikosti at to mimco vsechno unosi. Nejhorsi je ze jsem vubec netusila jakou velikosti zacinat protoze nikdo nevi jak bude mimco po narizeni veliky :nevim: tak jsem zacala od 56 tak uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
22.6.15 12:24

@Peťule.prochy hlavne nehladov a davej si pred spanim druhou veceri ;) mam ji taky a je to na prd, ale da se to vydrzet. Ja to vzala zhurta a mam ketony v moci, takze si na vecu dm klidne i misku testovin s masem:) ockovat chci, ale mam kolem sebe hodne deti s NÚ tak chci ofklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 13:25

@veronika67 a to ja nejsem hladova taky se najim ale rano na lacno mam tu hodnoty vzdycky pres 6. Nemuzu se na tech jejich 5.1 dostat. Po jidle je to dobry to jsem vzdycky v norme ale to rano jeste nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
22.6.15 13:39

@Peťule.prochy a co veceris? Ja mam rano kolrm 5,1 a behem dne neprekrocim 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 13:49

@veronika67 je to jak kdy nekdy si dam treba par brambor s masem jindy si dam sumavu se syrem je to ruzny ale rano je to porad vysoko. A po jidle mam klidne pres 7 ale vzdy se vejdu do tech 7.8 obcas tesne ale vejdu no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
22.6.15 14:10

@Peťule.prochy aha,tak to jis docela v pohode :) ja treba sumavu nrmuzu, muzu jen celozrnny pecivo.Tak to ja nemam nikdy vic nez 6 i po vydatnym jidle, nekdy mam. pocit ze to doktori s tou cukrovkou dost prehani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 15:06

@veronika67 tak to mas super ja jsem zvedava co mi zitra doktorka rekne a trochu se toho bojim. Vsechno dodrzuju jak mi rekla a stejne je to k nicemu tak nevim co bude dal :,( hlavne chci aby byl klucik v poradku na nicem jinem mi nezalezi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.6.15 19:07

@efkart07 tak jsme dnes taky objednali kočárek a pán říkal, že bez problému dojde do 3 týdnů :pankac: tak snad i taky dojde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí