Poradna duly
Jana Čurdová
Teď mě napadlo, máte už sehnanou dětskou doktorku? Ono se to každýmu zdá ještě brzy, ale doktorky většinou chtějí včasnou registraci. Sestřenka tam volala měsíc před porodem a málem ji sežrala ![]()
@efkart07 a jakouže řadu Camarela?
inu, zkusíem to tedy zařídit, ale snad nám to vyjde… ![]()
@Janča91 myslím si taky, že to až tak moc nepsěchá, ale vzheldem k tomu, že se blíží léto a s tím dovolené, tak asi klidně dřív než později, než aby pak byla doktorka na dovolené
![]()
@junior007
No já už u ní byla asi před měsícem, abych měla klid. Tak jsem jen chtěla připomenout ![]()
@Janča91 dobré připomenutí
já jí tu mám hnedle pod barákem, tak to je ta nejdelší cesta.. ![]()
Tak na doktorku jsem vůbec nepomyslela
Ale včera jsme koupili v ikee postylku i matraci tak teď už jen pár kosmetických věcí a kočár a je hotovo ![]()
Ahojky holky, můžu se taky přidat. Já mám termín porodu 26.9. mám pokoupeno oblečení, hračky, lahvičky, dudlíky. Včera jsme objednali nábytek a kočárek už máme taky vybraný, jen ho objednat
Sedačku koupíme v červenci, tak stejně i chůvičku. Monitor dechu budu mít půjčenej. Na kosmetiku je ještě času a pro sebe si nakoupím asi vše po netu. Už se to blíží, ale myslím, že času je ještě dost. Jen nerodit dřív
![]()
@efkart07 jé ten je krásný, ten se nám taky líbil, ale nakonec jsme se rozhodli pro šedou variantu a též art
zítra se vrhneme do obchodu a uvidíme, co nám řeknou ![]()
@veronika67 teda ty už máš taky téměř komplet výbavičku
já čekám na dovču a pak začnu zařizovat víc… a žádné rození dřív ![]()
@junior007 pořád mě příjde, že toho mám málo
já jsem na PN, takže mám času na nákupy až to hezký není a kupuju pak každou kravinu
ale ono třeba toho oblečení je tolik a všechno tak pěkný
ale musíme už na matriku a sehnat pediatra, což teda vůbec nevím kde budu shánět
od kámošek co mají dobrý dr, jsou už plní ![]()
@veronika67
A ptala ses u pediatra, jestli berou novorozeňata? Mě třeba dětská řekla, že žádný pacienty už nepřijímá, jen novorozeně.
@Janča91 ptala jsem se u dvou a už neberou, ještě chci zkusit jednu, která je prý dobrá a měla by brát
Chci někoho rozumnýho ohledně očkování.
@veronika67
Tak držím palce. Já chtěla doktorku, kterou jsem měla i já, protože jsem s ní byla spokojená. Ale kdyby mi řekla, že už nebere, tak taky nevim kam bych šla. Doktoři se vybírají fakt špatně, co člověk, to jinej názor ![]()
@Janča91 děkuji
snad kápne na dobrou dr.
já mám všeobecně s dr, vždycky problém, že narazím na vola
zjistili mi těhu cukrovku a narazila jsem na diabetoložku, která by mě svojí léčbou málem zabila, takže pecka ![]()
@veronika67
Tak to je taky fajn. Já takhle měla obvoďačku, když jsem měla nějaký problém, tak mě nebyla schopná ani nikam poslat a vždy mi přišlo, jak když jsem jí jen na obtíž. Sehnala jsem si jinou a tam to lítalo, okamžitě odběry na všechno možný a vidim u ní, že má snahu moje problémy nějak řešit.
@Janča91 na hledání máš alespoň ještě chvilku čas
zkus i http://www.znamylekar.cz ,ale jak tu píšete, co člověk, to jiný názor
ale zase pozor na pár negativních, lidi jsou zlí a doktoři (bohužel) nejsou neomylní. Dělám v lékárně na poliklinice a občas skoro až nevěřím někerým názorům… Každopádně držím palce a přeji šťastnou ruku
Za mě, já moc nevybírám, přihlásím nás k doktorce na sídlišti (to nás vzít musí) a případně se dá doktor vždy vyměnit si říkám ![]()
@veronika67 no to mi povídej, pocit, že toho musím mít zákonitě málo, a maminy, které vyprávějí, že to a to mimčo neunosilo
to jsou ty „hnízdící“ smysly
takže mě vše čeká, až půjdu na dovču, ju? aby mě pak přítel nevydědil
![]()