Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
21.6.15 09:35

Teď mě napadlo, máte už sehnanou dětskou doktorku? Ono se to každýmu zdá ještě brzy, ale doktorky většinou chtějí včasnou registraci. Sestřenka tam volala měsíc před porodem a málem ji sežrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 10:07

@efkart07 a jakouže řadu Camarela? ;) inu, zkusíem to tedy zařídit, ale snad nám to vyjde… :)

@Janča91 myslím si taky, že to až tak moc nepsěchá, ale vzheldem k tomu, že se blíží léto a s tím dovolené, tak asi klidně dřív než později, než aby pak byla doktorka na dovolené ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.15 10:30

@junior007
No já už u ní byla asi před měsícem, abych měla klid. Tak jsem jen chtěla připomenout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 10:32

@Janča91 dobré připomenutí :) já jí tu mám hnedle pod barákem, tak to je ta nejdelší cesta.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
21.6.15 11:34

Tak na doktorku jsem vůbec nepomyslela 8o Ale včera jsme koupili v ikee postylku i matraci tak teď už jen pár kosmetických věcí a kočár a je hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.15 12:02

@junior007 máme camarelo art

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 16:33

Ahojky holky, můžu se taky přidat. Já mám termín porodu 26.9. mám pokoupeno oblečení, hračky, lahvičky, dudlíky. Včera jsme objednali nábytek a kočárek už máme taky vybraný, jen ho objednat :) Sedačku koupíme v červenci, tak stejně i chůvičku. Monitor dechu budu mít půjčenej. Na kosmetiku je ještě času a pro sebe si nakoupím asi vše po netu. Už se to blíží, ale myslím, že času je ještě dost. Jen nerodit dřív :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 17:35

@efkart07 jé ten je krásný, ten se nám taky líbil, ale nakonec jsme se rozhodli pro šedou variantu a též art :) zítra se vrhneme do obchodu a uvidíme, co nám řeknou :)

@veronika67 teda ty už máš taky téměř komplet výbavičku ;) já čekám na dovču a pak začnu zařizovat víc… a žádné rození dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 18:01

@junior007 pořád mě příjde, že toho mám málo :D :D já jsem na PN, takže mám času na nákupy až to hezký není a kupuju pak každou kravinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ono třeba toho oblečení je tolik a všechno tak pěkný :pankac: ale musíme už na matriku a sehnat pediatra, což teda vůbec nevím kde budu shánět :( od kámošek co mají dobrý dr, jsou už plní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.15 18:45

@veronika67
A ptala ses u pediatra, jestli berou novorozeňata? Mě třeba dětská řekla, že žádný pacienty už nepřijímá, jen novorozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 18:55

@Janča91 ptala jsem se u dvou a už neberou, ještě chci zkusit jednu, která je prý dobrá a měla by brát :) Chci někoho rozumnýho ohledně očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.15 19:08

@veronika67
Tak držím palce. Já chtěla doktorku, kterou jsem měla i já, protože jsem s ní byla spokojená. Ale kdyby mi řekla, že už nebere, tak taky nevim kam bych šla. Doktoři se vybírají fakt špatně, co člověk, to jinej názor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.6.15 19:13

@Janča91 děkuji :) snad kápne na dobrou dr. :) já mám všeobecně s dr, vždycky problém, že narazím na vola :mrgreen: zjistili mi těhu cukrovku a narazila jsem na diabetoložku, která by mě svojí léčbou málem zabila, takže pecka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.15 19:25

@veronika67
Tak to je taky fajn. Já takhle měla obvoďačku, když jsem měla nějaký problém, tak mě nebyla schopná ani nikam poslat a vždy mi přišlo, jak když jsem jí jen na obtíž. Sehnala jsem si jinou a tam to lítalo, okamžitě odběry na všechno možný a vidim u ní, že má snahu moje problémy nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.6.15 19:39

@Janča91 na hledání máš alespoň ještě chvilku čas ;) zkus i http://www.znamylekar.cz ,ale jak tu píšete, co člověk, to jiný názor ;) ale zase pozor na pár negativních, lidi jsou zlí a doktoři (bohužel) nejsou neomylní. Dělám v lékárně na poliklinice a občas skoro až nevěřím někerým názorům… Každopádně držím palce a přeji šťastnou ruku ;) Za mě, já moc nevybírám, přihlásím nás k doktorce na sídlišti (to nás vzít musí) a případně se dá doktor vždy vyměnit si říkám :lol:

@veronika67 no to mi povídej, pocit, že toho musím mít zákonitě málo, a maminy, které vyprávějí, že to a to mimčo neunosilo :lol: to jsou ty „hnízdící“ smysly :) takže mě vše čeká, až půjdu na dovču, ju? aby mě pak přítel nevydědil :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí