Poradna duly
Jana Čurdová
@Peťule.prochy Tak ona by dieta mohla zabrat. A Tvuj strach opravdu chápu. Není to nic příjemného. Já mívám kolem 3, ale ted v těhu 4,5.
@jijo tak neni to nic extra ale co bych pro prcka neudelala
ty se hlavne drz at je vsechno v poradku. Ja jdu na kontrolu v patek a budou mi davat injekci na protilatky mam krevni skupinu 0- tak pry pro jistotu ![]()
@Peťule.prochy Tak to mě čeká na příští kontrole
Děkuji
- Věřím, že to bude OK.
@jijo a pak ze je rh - vzacnosti to jo
za posledni dobu mi prijde ze to maji vsichni ![]()
@Peťule.prochy Taky znám spoustu žen RH-
Naštěstí v dnešní době to není problém ![]()
@jijo presne tak v dnesni dobe uz je to normalka. Jen me prekvapuje ze nekteri doktori davaji protilatky kolem toho 30 tydne a nekreri nedavaji a davaj pak jen po porodu
ale asi je to jedno
@Peťule.prochy Tak nás ve škole učili, že se dávají až po porodu…Překvapilo mě, když mi doktorka řekla, že je dostanu už v 30. týdnu. Ale asi je to jedno, jak říkáš.
@jijo no prave. Kamaradka co ma taky - rikala ze je dostane az po porodu ze v 30 tydnu nic nedostala ale nezbyva nam nez verit doktrum urcite vedi co delaji
a uklidnilo me ze to ma nekdo stejne jako ja ![]()
Ahoj holky, mohu se přidat? Termín mám 4.9. a bude to můj první uzlíček ![]()
@Peťule.prochy Přesně, musíme jim věřit
Ale asi se na to poptám, za informaci nic nedám. Jen doufám, že toho 1.7. půjdu na kontrolu pěkně z domu. Nerada bych byla v nemocnici nějak dlouho. Není nad vlastní postel ![]()
@Krisťule88 Ahojky
A jak prožíváš první těhotenství? Už máš nakoupenou výbavičku nebo se teprve chystáš? ![]()
@jijo no to naprosto chapu tak budu drzet palce aby te tam dlouho netrapili ![]()
@Peťule.prochy Děkuji
Tak jdu dobalit poslední drobnosti a hurá na bus
Jen doufám, že tam bude internet. Musím vybrat matraci a furt nevím jakou
Tak se zatím mějte krásně a ať jste všechny zdravé a mimiška taky ![]()
@lenka345 Na Letný je „Dítě v šátku“, tam ti určitě poradí a mají i stránky, ale vzhledem k ceně, bych šátek kupovala radši na internetu
Tady jsou ceny trošku vyšší a dá se sehnat i levněji ![]()
Jediný na co jsem byla upozorňována, tak na délku šátku, pokud bude nosit i tvůh muž a je větší, tak musíte mít dloouhý (5m) šátek ![]()
@jijo Prožívám to zatím skvěle
Výbavičku mám tak napůl
teď o víkendu jedeme kupovat postýlku, jinak oblečení mám a takové ty základní pomůcky, ale ještě nemám kočár a kosmetiku
Jinak šílím, protože se bojím porodu a tak nějak vyšiluju celkově, jak nevím co mě čeká ![]()
@Krisťule88 jo to znam. Zacinam byt ze vseho pekne poprdena
a cim se to blizi tim je to horsi ![]()