Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
17.6.15 16:51

@Peťule.prochy Tak ona by dieta mohla zabrat. A Tvuj strach opravdu chápu. Není to nic příjemného. Já mívám kolem 3, ale ted v těhu 4,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 16:57

@jijo tak neni to nic extra ale co bych pro prcka neudelala :srdce: ty se hlavne drz at je vsechno v poradku. Ja jdu na kontrolu v patek a budou mi davat injekci na protilatky mam krevni skupinu 0- tak pry pro jistotu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 17:11

@Peťule.prochy Tak to mě čeká na příští kontrole :D Děkuji :kytka: - Věřím, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 17:57

@jijo a pak ze je rh - vzacnosti to jo :D za posledni dobu mi prijde ze to maji vsichni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 18:04

@Peťule.prochy Taky znám spoustu žen RH- :) Naštěstí v dnešní době to není problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 18:28

@jijo presne tak v dnesni dobe uz je to normalka. Jen me prekvapuje ze nekteri doktori davaji protilatky kolem toho 30 tydne a nekreri nedavaji a davaj pak jen po porodu :nevim: ale asi je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 20:08

@Peťule.prochy Tak nás ve škole učili, že se dávají až po porodu…Překvapilo mě, když mi doktorka řekla, že je dostanu už v 30. týdnu. Ale asi je to jedno, jak říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 22:04

@jijo no prave. Kamaradka co ma taky - rikala ze je dostane az po porodu ze v 30 tydnu nic nedostala ale nezbyva nam nez verit doktrum urcite vedi co delaji :pankac: a uklidnilo me ze to ma nekdo stejne jako ja :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 05:36

Ahoj holky, mohu se přidat? Termín mám 4.9. a bude to můj první uzlíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
18.6.15 07:31

@Peťule.prochy Přesně, musíme jim věřit :) Ale asi se na to poptám, za informaci nic nedám. Jen doufám, že toho 1.7. půjdu na kontrolu pěkně z domu. Nerada bych byla v nemocnici nějak dlouho. Není nad vlastní postel :)
@Krisťule88 Ahojky :kytka: A jak prožíváš první těhotenství? Už máš nakoupenou výbavičku nebo se teprve chystáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 07:49

@jijo no to naprosto chapu tak budu drzet palce aby te tam dlouho netrapili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
18.6.15 07:55

@Peťule.prochy Děkuji :hug: Tak jdu dobalit poslední drobnosti a hurá na bus :) Jen doufám, že tam bude internet. Musím vybrat matraci a furt nevím jakou :,( Tak se zatím mějte krásně a ať jste všechny zdravé a mimiška taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.6.15 08:03

@lenka345 Na Letný je „Dítě v šátku“, tam ti určitě poradí a mají i stránky, ale vzhledem k ceně, bych šátek kupovala radši na internetu :-) Tady jsou ceny trošku vyšší a dá se sehnat i levněji :-)
Jediný na co jsem byla upozorňována, tak na délku šátku, pokud bude nosit i tvůh muž a je větší, tak musíte mít dloouhý (5m) šátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 08:04

@jijo Prožívám to zatím skvěle :) Výbavičku mám tak napůl :) teď o víkendu jedeme kupovat postýlku, jinak oblečení mám a takové ty základní pomůcky, ale ještě nemám kočár a kosmetiku :) Jinak šílím, protože se bojím porodu a tak nějak vyšiluju celkově, jak nevím co mě čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 08:23

@Krisťule88 jo to znam. Zacinam byt ze vseho pekne poprdena :cert: a cim se to blizi tim je to horsi :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí