Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
15.6.15 14:46

@Peťule.prochy Segra ma prvorozenou dcerku Verunku :) Tak my se domluvili na přebalovací podlozce na postylku…Segra to tak ma a vyhovuje ji to. To znam! Kdyz cekala segra, tak ji nikdo neveril, ze to nevi. Jenomze kdyz se mimco nechce ukazat, nic se s tim nenadela :) Kdyz jsem byla na ultrazvuku ve 21 tt, tak jsem odesla s modrym brichem. Doktorka nam chtela udelat fotku a snazila se mimco otocit. Samozrejme se ani nepohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.6.15 15:00

Ahoj, temín mám 1.9. a další 11.9. a asi mám už vše…kosmetiku neřeším, tu dostaneme v poronici veškerou a potom dokoupím, něco mi ještě chybí (matračka, polštář poporodní, kalhotky, podprda), ale tchýně má obchůdek s dětským, takže to nuž mám objednané a čekám, až to doveze :) Vše za nákupky, takže nádhera, něco poděděné :)

Kočárek máme od 30.4. objednaný a že dodací lhůta 3 měsíce, tak snad to stihnou :D Postýlku chci už poskládat, protože nemám kam ty zavinovačky a mantinely dávat :nevim: Máme novou komodu, ale už je plná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.6.15 15:07

@jijo Já si vždycky po dlouhým vybírání vyhlídla nějaký kočárek na netu, pak jsme šli do obchodu a tam se mi vůbec nelíbil :D Takže byl docela boj něco vybrat. Nejdřív jsem chtěla Gesslein taky právě s ruční brzdou a s přehazovací rukojetí, ale když jsem si ho pak vyzkoušela v obchodě, tak nic moc :(
Jee tak to s těma vůbec nezávidím :( Taky s nima mám taky problémy už od základky, ale v práci mám aspoň výhodu, že přijdu a hned se přezuju do „domácích“ pantoflí, jen sedím celou dobu u počítače, což se jim moc nelíbí…
Máme jméno pro holčičku: Eliška, pro kluka pořád vybíráme, ale už máme pár návrhů ten poslední byl Matýsek :) Co vy?
Pro mojí mámu byl dost velký problém nic neříct do konce toho třetího měsíce… Vždycky, když jsme spolu mluvili, tak se mě ptala, jestli už to může říct :D První den, co jsem jí to povolila, tak hned volala své mámě, aby se pochlubila :) No a druhý den už to vědělo veškerý příbuzenstvo :D
Jinak mám kamarádku, jejíž sestře tvrdili, že bude mít určitě kluka a narodila se jí holčička :) Takže 100% jistý je to stejně až po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.6.15 15:12

Bratránkovi se v úterý narodil Kryštof a taky do porodu nevěděli, co to bude… na ultrazvuku na ně vždycky vystrkoval zadeček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.6.15 15:30

No konečně zase jednou neuzamknutá skupina :-) V lednu tu bylo skupin habaděj a pak je správce zamlkl a ti co pár dní nepsali, měli smůlu :D

Jinak my máme termín 20.9.2015 a už se moc těšíme :) Nechtěli jsme výbavu kupovat předčasně, i proto, že se mimčo ne a ne otočit, tak aby ukázalo co je, ale nakonec se zřejmě ukázala holčička :) Nicméně výbava k nám přišla víceméně tak nějak sama, hodně jsme toho dostali, něco jsme koupili jako přebalovák, košík na spaní, vaničku atd. Ale myslím, že z velké části už teď máme všechno, chybí jen nějaká drobnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.6.15 16:17

@Katynka111 Koukam, ze jste pripraveni :palec: A jaky kocarek jste objednali? Tak ja chci postýlku poskládat az nam prijde…pri nasem stesti se může stat, ze nam prijde vadny kus..Mit vse za nákupky musi byt fajn ;) @lenka345 Realita je proste nekdy jina nez skutecnost. Hlavne, ze jsme vybraly a urcite budeme spokojene :) Tak my mame Annu a vzdy jsme chteli Stepana, jenomze se nam ted zacal libit Matej :lol: Takze se uvidi.
Tomu se chceme vyvarovat. Chteli bychom si soukromi pohlidat. Neprejeme si, aby to vedel kde kdo. Takze zatim jen mamky a obrnit se proti natlaku, abychom to rekli :)
To rikamanzel, dokud nedržís mimco v naruci, tak nemas jistotu v nicem. A segra u třetího prcka zila cele tehu v tom, ze to bude kluk a nakonec to byla holka :)
@Burunda Ahojky :) No ja tyto stranky v lednu neznala…a kdyz jsem se snazila pridat k nejake skupine, tak se holky uz znaly a resily veci, ktere uz nemely nic spolecneho s vybavou, radami ci cimkoliv uzitecnym pro prvorodicky. Takze mate po starostech a uzivate si dokupovani..My pocitame s pujcenou kolebkou a obleceni vel.56 a 62. Vse ostatní musíme koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.6.15 16:22

@jijo No jo, dolaďujeme zbytek, ale ono čekám, že stejně hodně věcí ani třeba potřebovat nebudeme :)
Uvidíme. Spíš teď řešíme jestli pořídit nebo nepořídit nosítko a když tak jaké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.6.15 16:44

@Burunda Byva to tak, ze se něco vůbec nevyuzije :) Takhle daleko ještě nejsme…ani nevim, jake jsou moznosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.6.15 16:47

@jijo A kdy máš zatím daný termín? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.6.15 17:15

@Burunda 9.9 :-) Casu je dost, ale radsi bych nakupovala postupne…At toho pak neni moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.6.15 06:11

@jijo Vzdyt jo, je to lepsi a mas pak klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.6.15 07:41

Uvažujete některá o šátkování? Pořád se nemůžu rozhodnout, zda do toho jít nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.6.15 07:45

@lenka345 Já uvažuju a už se i koukám, který a kde koupím. Včera jsem si ho zkoušela u kamarádky, která šátkuje ještě i svojí 2,5 letou holčičku a nemůže si to vynachválit. Není to teda matka, co by nepoužívala ani kočárek, to ne, ale šátek bere, když nechce malá běhat a nebo když potřebuje do MHD a nechce čekat na nízkopodlažní spoje :-)
A musím říct, že ten šátek je dobrá věc, bylo to hrozně pohodlný… jen to chce zvolit správnou délku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.6.15 08:16

@Burunda Mě se to vždycky nepozdávalo, ani nevím co jsem proti tomu měla… Hlavně jsem se bála, že to nebude úplně dobré pro moje už tak bolavá záda, ale zjišťuji, že je to nejspíš přesně naopak :) A kolegyně z práce si to taky nemůže vynachválit. Tak jsem teď pořád nějak na vážkách :D Ale asi bude stejně nejlepší najít nějaký obchod, kde mi přesně poradí jaký a hlavně jak ho vázat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.6.15 09:32

@Burunda Tak uvidíme v pátek jestli něco koupíme :) Dneska po ultrazvuku objednám postylku.
@lenka345 O tom u nás ještě nepadla řeč…Ale segra si to chválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí