Poradna duly
Jana Čurdová
@jijo Urcite, nam se na ultrazvuku od zacatku vrti a dela malyho vrtikruta, ale na 3D to bylo super
Pootocena, ale to nevadi
aspin vim, ze je v poradku, kdyz kope a otaci se ![]()
@Burunda Tak nám spís spí a vubec nespolupracuje, když se po něm chce pohyb. Naopak, když mi ted dávaly pásy, tak prchal a nechtěl se nechat chytit
Tři sestřičky a doktor u mně trávili přes 2 h a divili se, co to máme za dáblíka ![]()
@jijo My po ni nic nechceme a vrti se furt, nebo lezi sejdrem, aby nebylo poradne nic videt
V kterem ses tt?
@jijo píše:
@Burunda Tak nám spís spí a vubec nespolupracuje, když se po něm chce pohyb. Naopak, když mi ted dávaly pásy, tak prchal a nechtěl se nechat chytitTři sestřičky a doktor u mně trávili přes 2 h a divili se, co to máme za dáblíka
My taky máme andílka nebo ďáblíka, ale poslední dobou je to ďáblík, pokaždé mi přijde, že tam má diskotéku
Ale na začátku taky furt chrnělo a nechtělo spolupracovat a každý UTZ bylo zadkem
Asi nám tím chtělo něco naznačit ![]()
@Burunda V 29tt a dneska má mimčo poslední šanci na hezkou fotečku, pač je to s ním opravdu trápení a nemůžu stále jezdit na UTZ ![]()
@Krisťule88 Tak doma dělá neustále vše možné, jen nespí. Ale když přijdeme na UTZ, tak se nic neděje ![]()
@jijo Tak to mě řádí i na UTZ
A to si doktoři taky stěžují, protože ho pořádně nezměří atd. ![]()
@Burunda Pásy, které monitorují mimčo a dělohu. Dají ti na břicho 2 sondy a obtočí ti kolem trupu pásy. Dělá se to tuším od 34tt, ale pan doktor se rozhodl, že než mě propustí z nemocnice, chce je mít natočené. Proto byl trochu problém, mimčo je ted na to ještě malé
Ale je to moc fajn, slyšíš, jak mimču tluče srdíčko a jak řádí v bříšku ![]()
@jijo JO takhle, já si říkala, že se to dělá mnohem později, proto jsem si říkala, že nechápu, na čem jsi byla… ![]()
@Burunda Taky mě to překvapilo
Ale nakonec se prcek umoudřil a přestal zdrhat, tak se něco podařilo natočit. ![]()
@Krisťule88 My budeme. Pro klid to všichni doporučují, ale nový, ne po dítěti. Pak jsou poruchové. Někdo říká, že je potřeba jen u miminek s nízkou porodní váhou, ale na druhou stranu jsou i názory, že je to prostě pro klid… Takže my ho koupíme…
@veronika67 no chodim na diabetologii k Apolinari tam se specializuji jen na tehu cukrovku takze zkusenosti s tim urcite ma. I kdyz jsem chleba vymenila tak to bylo spatne a po veceri jsem mela i pres 9 takze nic moc
ale vcera uz jsem mela rano davku inzulinu a po veceri jsem mela 6.2 takze je videt ze to pomaha ![]()
@jijo jojo picham si to sama zatim je to jednou denne vecer tak je to pohodicka ![]()
A holky vcera jsme byli s manzelen na Kabatech a bylo to super. Mela jse trochu strach co na to malej ale vubec mu to nevadilo. Stali jsme uplne vzadu kde nebylo tolika lidi a uplne parada. Ptala jsem se na to i doktora a ten mi to schvalil te kdyz nebudu nalepena u nejakyho repraku tak v tom nevidi zadny problem ![]()
@Peťule.prochy to tě obduvuju, že si ho sama dokážeš píchnout
Já když jsem si musela píchat injekce do břicha, tak jsem to nezvládla a musel to dělat přítel, protože já u toho skoro omdlévala ![]()
A když chodíš k Apolináři, to tam budeš i rodit? já jo, tak třeba se tam potkáme ![]()