Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
23.6.15 21:20

@jijo Urcite, nam se na ultrazvuku od zacatku vrti a dela malyho vrtikruta, ale na 3D to bylo super :-) Pootocena, ale to nevadi :-) aspin vim, ze je v poradku, kdyz kope a otaci se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.15 06:28

@Burunda Tak nám spís spí a vubec nespolupracuje, když se po něm chce pohyb. Naopak, když mi ted dávaly pásy, tak prchal a nechtěl se nechat chytit :lol: Tři sestřičky a doktor u mně trávili přes 2 h a divili se, co to máme za dáblíka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.6.15 06:49

@jijo My po ni nic nechceme a vrti se furt, nebo lezi sejdrem, aby nebylo poradne nic videt :-) V kterem ses tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.6.15 06:51
@jijo píše:
@Burunda Tak nám spís spí a vubec nespolupracuje, když se po něm chce pohyb. Naopak, když mi ted dávaly pásy, tak prchal a nechtěl se nechat chytit :lol: Tři sestřičky a doktor u mně trávili přes 2 h a divili se, co to máme za dáblíka :cert:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My taky máme andílka nebo ďáblíka, ale poslední dobou je to ďáblík, pokaždé mi přijde, že tam má diskotéku :mrgreen: Ale na začátku taky furt chrnělo a nechtělo spolupracovat a každý UTZ bylo zadkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi nám tím chtělo něco naznačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.15 07:16

@Burunda V 29tt a dneska má mimčo poslední šanci na hezkou fotečku, pač je to s ním opravdu trápení a nemůžu stále jezdit na UTZ :)
@Krisťule88 Tak doma dělá neustále vše možné, jen nespí. Ale když přijdeme na UTZ, tak se nic neděje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.6.15 07:34

@jijo Tak to mě řádí i na UTZ :) A to si doktoři taky stěžují, protože ho pořádně nezměří atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.6.15 08:11

@jijo Prosím tě jaký ti dávali pásy? Nějak nechápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.15 08:52

@Burunda Pásy, které monitorují mimčo a dělohu. Dají ti na břicho 2 sondy a obtočí ti kolem trupu pásy. Dělá se to tuším od 34tt, ale pan doktor se rozhodl, že než mě propustí z nemocnice, chce je mít natočené. Proto byl trochu problém, mimčo je ted na to ještě malé :) Ale je to moc fajn, slyšíš, jak mimču tluče srdíčko a jak řádí v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.6.15 08:54

@jijo JO takhle, já si říkala, že se to dělá mnohem později, proto jsem si říkala, že nechápu, na čem jsi byla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.15 08:56

@Burunda Taky mě to překvapilo :lol: Ale nakonec se prcek umoudřil a přestal zdrhat, tak se něco podařilo natočit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
24.6.15 10:12

Holky budete pořizovat monitor dechu??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.6.15 10:15

@Krisťule88 My budeme. Pro klid to všichni doporučují, ale nový, ne po dítěti. Pak jsou poruchové. Někdo říká, že je potřeba jen u miminek s nízkou porodní váhou, ale na druhou stranu jsou i názory, že je to prostě pro klid… Takže my ho koupíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 10:17

@veronika67 no chodim na diabetologii k Apolinari tam se specializuji jen na tehu cukrovku takze zkusenosti s tim urcite ma. I kdyz jsem chleba vymenila tak to bylo spatne a po veceri jsem mela i pres 9 takze nic moc :( ale vcera uz jsem mela rano davku inzulinu a po veceri jsem mela 6.2 takze je videt ze to pomaha :pankac:

@jijo jojo picham si to sama zatim je to jednou denne vecer tak je to pohodicka ;)

A holky vcera jsme byli s manzelen na Kabatech a bylo to super. Mela jse trochu strach co na to malej ale vubec mu to nevadilo. Stali jsme uplne vzadu kde nebylo tolika lidi a uplne parada. Ptala jsem se na to i doktora a ten mi to schvalil te kdyz nebudu nalepena u nejakyho repraku tak v tom nevidi zadny problem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.6.15 11:24

@Peťule.prochy to tě obduvuju, že si ho sama dokážeš píchnout :potlesk: Já když jsem si musela píchat injekce do břicha, tak jsem to nezvládla a musel to dělat přítel, protože já u toho skoro omdlévala :lol:
A když chodíš k Apolináři, to tam budeš i rodit? já jo, tak třeba se tam potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 11:40

@efkart07 jojo budu tam i rodit :) a kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí