Břicho jako balon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
24.7.18 20:08

Bricho jako balon

Ahojky holky. Jsem v 7tt a pripadam si jak balon. Kdyz jsem zjistila v 5tt ze jsem tehotna citila jsem se normalne, ale ted o dva tydny pozdeji mi prijde ze mi bricho roste zavratnou rychlosti snad kazdy den. Urcite je to jen dojem, koukala jsem i na internetu na nejake fotky v ruznych fazich tehotenstvi a vypadan uz jak ve 4 mesici. Mivala jsem vzdy normalni sportovni postavu, ale najednou jak kdybych pribrala 10kilo ( a to podle vahy mam -2kila nez pred dvema tydny). Mivam docela silne nevolnosti ktere mi nedovoli jist uplne tak jak bych chtela, i kdyz ani moc nezvracim. Snazim se jist pravidelneji po mensich davkach, obed si dam beznou porci pokud to zaludek dovoli. Fakt nevim z ceho muzu byt tak nafoukla. K tomu najednou dychavicnost, velka unava…Mel nekdo taky takovy problem nebo pocit? Opravdu jakdyby mi bricho behem dvou tydnu narostlo jak za 4 mesice. Jestli to totiz bude takhle pokracovat dale tak porodim asi mamuta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
24.7.18 20:11

Mela jsem to stejne. Prejde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.7.18 20:13

je to prvni nebo x-te tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
24.7.18 20:15

Jsi zaplynovana, vysvětlovala mi to kdysi gyndarka, že je to vlivem zvýšené hormonální hladiny. Zácpu máš? Ta je taky běžná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
24.7.18 20:38

Větsinou to bývá k zácpě, nafouklé břicho je jedním z příznaků těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 20:41

Pardon za anonym, ještě nechci prásknout těhotenství. Ale měla jsem to stejně v prvém těhotenství i teď. S miminkem to samozřejmě nemá nic společného, to budou střevní plyny, ale taky mi břicho vyskočilo strašně rychle, musím to od začátku hodně maskovat. Teď jsem v 11.tt, prcek má tak 4 cm a je ještě komplet schovaný někde dole ve stydké kosti, ale pupek nad ním mám jak v pátém měsíci. Pozitivní teda je, že od toho začátku už to moc nerostlo a vydrželo konstantní tak do toho 5. měsíce, kdy už to konečně začalo být těhotenské břicho a rostlo úplně normálně.
A ano, velká únava i zadýchávání jsou běžné, mně se to zlepšilo někdy s přechodem do druhého trimestru.

• Citovat
  • Upravit
16
24.7.18 21:19

Je tak to jste mě uklidnily :) já se bála at od ted nerostu abnormálně :mrgreen: je to moje první těhotenství a zácpu nemívám. Spíš fakt jen nafouklé břicho jakdybych byla nonstop přejezená. I nazout si tenisky je ted nepříjemné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 22:02

Znam. Zrovna vcera vecer jsem mela doslova pocit ze prasknu, strasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
24.7.18 22:10

Ja měla tohle v prvním těhotenství. Potvrzeno jsem ho měla někdy v 8.tt a asi po týdnu mi vyskocilo břicho 8o říkala jsem si noo bezva…takhle brzo? :think: Vypadala jsem tak na 4.m Pak to ale splasklo,a do čtvrtého měsíce nebylo nic vidět. Teď po druhé se mi to nestalo,do 6.m téměř bez břicha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 22:13

Ja zitra valim pro espumisan, za zkousku to stojí :mrgreen: celkem ho tu holky chvalily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí